Únava
Lois11 21.06.2010 16:03:54
Hezký den, chci se zeptat jak bojujete s únavou? Začala jsem běhat v březnu, po měsíci a půl jsem měla 3 týdení odpočinek kvůli zranění, nyní již přes měsíc zase běhám. Běhám kolem 5–12km asitak obden. Nebolí mě svaly, cítim se fajn. Ale poslední týden mám takovou nějakou celkovou únavu. Vstávám v šest ráno, ale chodím spát kolem deváté (v osm už jen ležím na gauči a nejsem schopná nic dělat). Při posledním běhu jsem myslela, že ani nedojdu domu, začala se mi motat hlava a měla jsem takový celkový pocit slabosti. Tuto slabost pociťuji již delší dobu, ale nikdy nebylo v takové míře, že bych nemohla vůbec běžet. Myslím, že jím dost, snažím se i zdravě
Sobotka
Petr.vf 21.06.2010 17:22:42
>> Lois11, 21. 06. 2010 16:03:54
Hele a máš vyvážený výdej/příjem energie. Nebo málo jíš a hodně běháš, pro jistotu ani moc nepiješ – to by přesně odpovídalo. Já jsem si tím prošel, když jsem začínal s během hlavně kvůli hubnutí. Nevím jestli by to nemohl být i tvůj případ.
martin76 21.06.2010 18:19:37
muze to mit asi ruzne priciny. co treba nedostatek zeleza?
Lois11 21.06.2010 20:13:34
Přímo kalorie si nepočítám, ale snažím se také nějaké to kilko shodit, ale nemyslím, že bych měla vyloženě malý příjem. Vody vypiju až až… Železo papkám v tabletách, co jsem začala běhat, tak se mi trochu snížilo, ani na krev mě nevzali. Ale jím ho poctivě…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.