Zvrtnutý kotník
Davídek 02.08.2010 22:27:14
Zdravím lidi,dneska jsem se šel rozběhat na hřiště s balonem…a jednou sem si udělal rychlí sprintík za míčem a najednou mi ruplo v pravém kotníku a už jsem ležel bolestí…mám to nateklé jako tennisový míček…asi před 4 měsíci jsem měl stejný kotník zvrklý..z fotbalu…nevíte jak se co nejdřív uzdravit ??
mk13 02.08.2010 23:32:41
Zdravím. No zlá správa je, že pokiaľ si raz členok vyvrtneš, bude sa ti to vracať, ale zas to bude menej bolieť ako prvý raz. A liečba- zdvihnúť, ľadovať a proti opuchu octanová masť. Prajem skoré uzdravenie
Davídek 04.08.2010 13:39:12
=( to je špatný..já totiž hraju fotbal…pomohlo by mi kdybych si svazoval kotník obvazem ? No jinak sem byl u doktora a řekl abych to ledoval a měl to v ortéze…octanová mast??Sem neslyšel..
Eviku 04.08.2010 19:45:24
Ano octan je asi najlepší a najjednoduchší liek,hlavnme to poriadne vylieč,oddýchni si,ja som si pred vyše mesiacom vzvrtla hnusne,mala som opuch,lekár mi to obviazal a dal lieky proti zápalu,nariadil kľud,lenže ja frajerka som vydržala nebehať AŹ 4 dni,potom som sa vyrútila na cestu,kde som mala pri slimačom tempe pulz 160!!!ale mzslela som aká som hrdinka a yas…teraz po tej dobe ma to stále bolí a nepríjemne,doslova je vznamáhaný.Sama si za to môžem,strácam motiváciu,bolí ma to.Mala som dať vtedy tomu viac času! Bolí ma to aj pri plávaní a potom …tak sa lieč.
Davídek 04.08.2010 22:08:10
No,já ho leduju mažu to konskou mastí a mám to v ortéze..;) a už je fakt malinký otok,nebolí to..ale zdá se mi že je to nespevněný..běhat v žádným případě nepujdu,možná až tak za 14 dní a to to budu mít ještě svázaný…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.