Podzimní kros Prokopákem - 29.10.2006
Praha-Bohnice
BuckTheBug 25.10.2006 15:12:14
Ahoj, v kalendari akci jsem nasel http://www.behej.com/kalendar.php?… Mel by to byt 2. rocnik, byl jste nekdo na prvnim? Pokud to bylo dobre, nechystate se nekdo? Pokud bude slusne pocasi docela bych sel a zaroven bych chtel poznat nejake tragedy.
Praha-Bohnice
BuckTheBug 26.10.2006 16:58:36
Trat taky neznam. Hledal jsem na webu jenom nejakou aktivitu na vikend. Ale mozna dam prednost sobotni akci v prokopaku – viz. sekce bezecky trenink.
johari 27.10.2006 21:32:42
Trat neznam a na minulem rocniku jsem take nebyla, nicmene chodim do Pokopaku behat velmi casto, takze to tam trochu znam a rekla bych, ze trat bude super.. par kopecku tam je, ale jak na horske draze to ne…
Praha
Křov 30.10.2006 10:55:24
Vypravil jsem se v neděli do Prokopáku, takže pár informací pro případné zájemce na příští rok: Trať je hodně z kopce do kopce, rovin tam moc není, ale sklon všech kopců je přijatelný (nahoru a dolů). Většina cest je dost široká, což je dobře, protože lidí přišlo víc než čekal i optimistický pořadatel. Jeden úsek byl zpestřen pěkným blátem, to se všem moc líbilo . Krajinově se mi líbil úsek kolem skal a následný dlouhý výběh podél nevýrazného hřebínku, bohužel to v téhle fázi závodu už člověk moc nevychutná. Takže, když to shrnu – docela náročný pěkný závod, určitě stojí za účast.
Praha
Radek Narovec 30.10.2006 11:23:51
jj, hodně pekelný závod, v podstatě příčný řez Prokopákem… Ještě, že nejel ten vlak! :)
johari 30.10.2006 20:26:08
V nedeli jsem to bohuzel prosvihla, ale probehla jsem si to dnes rano a je to fakt pekna trasa, takze doufam, ze pristi rok se zucastim …
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.