Křečové žíly....
m.thums 23.09.2005 09:52:45
Ahoj lidičky, tak jsem se vrátil z nemocnice, fáze č 1. – Křečáky…Kdybych to věděl co mě čeká tak tam nelezu, jsem dobitý jak.....Doufám, že to alespoň k něčemu bude, má s tím někdo zkušenosti ?
Brno
running-observer 23.09.2005 10:03:32
[quote=m.thums]Ahoj lidičky, tak jsem se vrátil z nemocnice, fáze č 1. – Křečáky…Kdybych to věděl co mě čeká tak tam nelezu, jsem dobitý jak.....Doufám, že to alespoň k něčemu bude, má s tím někdo zkušenosti ?[/quote] Nemám, ale obávám se, že to může znamenat jistá omezení při sportu… zejména při běhu na delší tratě…
Zbořený Kostelec
papaaya 23.09.2005 11:36:37
mirku az mi prebehl mraz po zadech…brrr. at se ti to dobre hoji a brzy zahoji
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 23.09.2005 13:40:49
[quote=m.thums]Ahoj lidičky, tak jsem se vrátil z nemocnice, fáze č 1. – Křečáky…Kdybych to věděl co mě čeká tak tam nelezu, jsem dobitý jak.....Doufám, že to alespoň k něčemu bude, má s tím někdo zkušenosti ?[/quote] Já ne, ale moje žena ano. Taky byla asi před 5-ti lety na operaci (nohy), a už by na to nikdy více nešla. Vědět, že na to jdeš, tak ti to rozmlouvám. Co jsem slyšel, moc to nikomu nepomáhá, a každý na to jenom s hrůzou vzpomíná. Na druhou stranu, když vidím některé starší veterány, jak jim to s těmi křečáky běhá … Tak ať se to rychle hojí, a hlavně ti přeju, aby jsi se brzy dostal do řádného běžeckého tempa.
m.thums 23.09.2005 15:00:21
Dík Mirku, já to prakticky musel podstoupit, z důvodu fáze č. 2 a to je důkladné vyšetření holení kosti ( případné operaci ). Jak to všechno dopadne nevím, ale co vím jistě, je to, že se jen tak nedám :) MT
petrp 23.09.2005 15:01:21
Mirku, já s tím zkušenosti nemám (naštěstí, klepu na dřevo), ale přeju, ať se to rychle dá dohromady a jsi zase brzo zpátky na trati.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.