"10" Blažovice 28.09.2005
Brno
running-observer
23.09.2005 15:37:33
Pro ty, kdo to mají blíž k Brnu, může být zajímavý závod na 10 km. Místo: Blažovice (u Brna) 11:00 (fotbalový stadion). Bude to zároveň poslední závod letošního Letního poháru Brno (s vyhodnocením) a bude to spojeno s opékáním, atd.
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga
26.09.2005 10:16:27
[quote=running-observer]Pro ty, kdo to mají blíž k Brnu, může být zajímavý závod na 10 km. Místo: Blažovice (u Brna) 11:00 (fotbalový stadion). Bude to zároveň poslední závod letošního Letního poháru Brno (s vyhodnocením) a bude to spojeno s opékáním, atd.[/quote] U Kocourka na www stránkách „http://www.kocourek-cpu.cz/“ je čas 14.00 hod – to neplatí ? Jestli ne, tak bych to promeškal, protože bych v 11.00 vyrážel z domova :)
STJ
Brno
running-observer
26.09.2005 13:43:35
[quote=Stanislav Junga][quote=running-observer]Pro ty, kdo to mají blíž k Brnu, může být zajímavý závod na 10 km. Místo: Blažovice (u Brna) 11:00 (fotbalový stadion). Bude to zároveň poslední závod letošního Letního poháru Brno (s vyhodnocením) a bude to spojeno s opékáním, atd.[/quote] U Kocourka na www stránkách „http://www.kocourek-cpu.cz/“ je čas 14.00 hod – to neplatí ? Jestli ne, tak bych to promeškal, protože bych v 11.00 vyrážel z domova :)
STJ[/quote] No právě proto se o tom zmiňuji. Je to změna oproti zveřejněným propozicím. Telefonicky jsem to ověřoval u ředitele závidu Františka Kubínka. Mluvil jsem teda s jeho manželkou, ale byla přesně informovaná. Již asi v 8:30 nebo 9:00 budou nějaké závody pro děti a mládež. Bylo mi řečeno, abych si to naplánoval tak, abych hned po závodu neodcházel… Kvůli opékání… Jen neřekli, co budou opékat, ale když byl začátkem léta v Blažovicích „mini-triatlon“, snad se tam opékalo sele…
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga
26.09.2005 14:15:34
Dík, takže si přivstanu :) Moc rychle mě to ale poslední dobou neběhá – trénoval jsem samé delší a pomalejší trasy …
Brno
running-observer
26.09.2005 14:31:56
[quote=Stanislav Junga]Dík, takže si přivstanu :) Moc rychle mě to ale poslední dobou neběhá – trénoval jsem samé delší a pomalejší trasy …[/quote] To vůbec nevadí.
Brno
running-observer
28.09.2005 18:36:40
Tak blažovickou „10“ máme za sebou. Nebyla to ale „10“, ale spíše „11“, neb měřila asi 11 km (údaj se dovím dnes večer), nebylo to po rovince, ale halda drobných kopečků; takže jsme oba se Standou Jungou museli podat enormě vyšší výkon, abychom se aspoň trochu přiblížili našim předsevzatým časům (já asi 47:53, čemuž odpovídá 43:30 na „10“, Standa asi 52:10, čemuž odpovídá 47:27 na „10“). Já jsem vcelku spokojenej, protože vytčené cíle se mi podařilo splnit (mít „10“ pod 45, nebo dokonce pod 44), i když ty skryté cíle jsem asi nedosáhl (pokořit hranici rychlosti 14 km/hod, nenechat se předběhnout některými „oblíbenými“ soupeři, atd.).
Byla tam skvělá atmosféra, po závodě jsme popili burčák, pivo, snědli klobásek a pořádnej kus selete s chlebem, kecali, sledovali vyhlašování a obdrželi ceny…
Odpoledne ještě následovaly nestandardní soutěže, jako například soutěž v jízdě na dřevěném bicyklu bez šlapadel (jezdí se na něm střídavým odrážením oběma nohama). Majitel onoho bicyklu vyvrátil naši tézi, že je to v podstatě koloběžka, protože na koloběžce se odráží jen jednou nohou. Ti, kdo soutěž v jízdě na tom kole absolvovali, si pak stěžovali na bolesti v rozkroku – no dřevěné sedadlo, to myslím málokdo vyzkoušel… Chce to jen zvyk…
m.thums
28.09.2005 18:50:34
Tak je to správně, po závodech se má dodržet životospráva ( tragédí – :) – ).
Brno
running-observer
28.09.2005 22:12:53
[quote=m.thums]Tak je to správně, po závodech se má dodržet životospráva ( tragédí – :) – ).[/quote] Ano, s tou životosprávou jsme ještě pokračovali doma: koupele, masáže, popíjení burčáku (tam se dal levněji koupit), něco sladkýho na zub…
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga
29.09.2005 09:21:17
[quote=running-observer]Tak blažovickou „10“ máme za sebou. Nebyla to ale „10“, ale spíše „11“, neb měřila asi 11 km (údaj se dovím dnes večer), nebylo to po rovince, ale halda drobných kopečků; takže jsme oba se Standou Jungou museli podat enormě vyšší výkon, abychom se aspoň trochu přiblížili našim předsevzatým časům (já asi 47:53, čemuž odpovídá 43:30 na „10“, Standa asi 52:10, čemuž odpovídá 47:27 na „10“). Já jsem vcelku spokojenej, protože vytčené cíle se mi podařilo splnit (mít „10“ pod 45, nebo dokonce pod 44), i když ty skryté cíle jsem asi nedosáhl (pokořit hranici rychlosti 14 km/hod, nenechat se předběhnout některými „oblíbenými“ soupeři, atd.).
Byla tam skvělá atmosféra, po závodě jsme popili burčák, pivo, snědli klobásek a pořádnej kus selete s chlebem, kecali, sledovali vyhlašování a obdrželi ceny…
Odpoledne ještě následovaly nestandardní soutěže, jako například soutěž v jízdě na dřevěném bicyklu bez šlapadel (jezdí se na něm střídavým odrážením oběma nohama). Majitel onoho bicyklu vyvrátil naši tézi, že je to v podstatě koloběžka, protože na koloběžce se odráží jen jednou nohou. Ti, kdo soutěž v jízdě na tom kole absolvovali, si pak stěžovali na bolesti v rozkroku – no dřevěné sedadlo, to myslím málokdo vyzkoušel… Chce to jen zvyk…[/quote] Bylo to super. Po doběhnutí jsem byl trošku zklamán – desítku za 52 min udělám i tréninkově a nejsem tak vyčerpanej. Naštěstí ta trať byla delší, takže na desítku jsem si vlastně udělal osobák :). Běželo se přesně tak jak jsem čekal – všichni vyrazili jak zajíci a já měl co dělat abych stačil. Nicméně potvrdilo se mi, že desítka je příliš krátká na to, abych se zavařil (počasí bylo ideální – pod mrakem, cca 13–15 st.C). Takže stíhání zajíců mi pomohlo k novému osobáku :). Jinak cukry jsem doplnit musel (burčák + pivo) a tuky (klobása+prase) spálím na víkendovém dlouhém běhu :). Celkový pocit ze závodu je tedy „spokojenost++“.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.