Boty na zimu
Janotik
03.09.2010 11:31:42
Ahoj všem,
chtěl bych si koupit nějaký boty na běhání mimo cesty a zároveň, aby byly použitelný na sněhu a tolik neklouzaly. Upřednosňuju značku Asics…mam Kayana a Trainery a jsem maximálně spokojenej. S crossovýma botama nemam žádný zkušenosti, tak budu rád za jakoukoliv radu. Počítam že bych v nich běhal maximálně kolem 15km v kuse. Jestli bude všude půl metru sněhu, tak se asi ani víc nedonutim :) Zkrátka poraďte nějaký fajn boty do nepohody :) Díky všem
eskimak
10.09.2010 14:54:03
Ahoj, ja na zimu a mimo asfalt pouzivam Asics Trail Sensor, teraz uz su nejake novsie verzie aj s GTX. Inak dost ludi chvali Salomon XT-Wings (2), takisto existuje GTX verzia.
Na sucho/asfalt mam okrem inych znaciek aj Asics Gel-3010 coz je vlastne ± to co Kayano.
jmaselnik
10.09.2010 15:47:36
jestli plánuješ krosky vyloženě na zimu a do sněhu, tak existuje od Asicsu model Gel Arctic se šroubovacími hřeby. Běhal jsem v nich loni, když bylo u nás sněhu hodně v kombinaci s ledem a jsou do těchto podmínek výborné. Jednak jsou „silnoplášťové“, proti normálním kroskám, druhak jsou hřeby na ledu k nezaplacení.
RoobertG
27.10.2010 19:15:59
>> Janotik, 03. 09. 2010 11:31:42
ahoj, loni jsem se rozhodl pro salomon xt wings gtx a nelituji. Celou zimu jsem měl nohu v suchu a díky vzorku a stavbě s nízkou a širokou podrážkou se dá procházet libovolným terénem. Při namrznutí jsem přidával nesmeky.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.