L.Armstrong a New York City Marathon
maratonec 04.11.2006 19:12:18
Máte nejaký tip na čas Armstronga na New York City maratone,som zvedavý čo si natrénoval- priamy prenos môžte sledovať zajtra na Eurosporte!
administrator 04.11.2006 19:20:16
Já si myslím že Lance nepoběží na nějaký svůj rekordní čas v maratónu. Je to charitativní akce a doprovázet jej budou osobnosti světového sportu. Takže můj tip je, že to doběhne
Brno
running-observer 04.11.2006 22:49:52
Dnes jsem četl v Lidových novinách, že má něco s holeněmi, že v rámci tréninku poslední týdny vůbec neběhal, jen jezdil na kole a že se to bude snažit doběhnout bez nároků na čas.
Traged 05.11.2006 13:38:39
Jen připomínám že už jsme o tom diskutovali na mém blogu http://www.aerobnitraged.com/?p=85 , tehdy jsem tipoval 2:29:11, teď to přehodnocuji tak na 2:55:11. Lance zjevně ten trénink podcenil, ono to zas taková sranda není… A že má něco s holeněma je fakt, prostě to dle mého chtěl dohnat a má běžný lehký zánět okostice :)
Praha
Radek Narovec 05.11.2006 14:02:42
Kluci, debata o NY maratonu tu již jedna je: http://www.aerobnitraged.com/…iewtopic.php?…
Praha
Radek Narovec 05.11.2006 15:38:16
Eurosport česká verze: komentují Štěpán Škorpil a Mirek Hasal!!!!
Beroun
mirek hasal 05.11.2006 20:23:29
Pokud jste to někdo slyšeli, tak doufám, že jsem neudělal tragédům vostudu. :) Byl jsem v této roli poprvé v životě a klepal se jak ratlík. Když to všechno skončilo, tak jsem byl vorvanej, jako kdybych to běžel.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 05.11.2006 21:41:15
[quote=Mirek Hasal]Pokud jste to někdo slyšeli, tak doufám, že jsem neudělal tragédům vostudu. :) Byl jsem v této roli poprvé v životě a klepal se jak ratlík. Když to všechno skončilo, tak jsem byl vorvanej, jako kdybych to běžel.[/quote] Mirku, to mě mrzí, že jsem to ani neviděl ani neslyšel. Ale vědět to, tak si to nahraju. A že je to náročný si dovedu představit už jenom z toho, když občas mluvím do éteru jako host na rádiu Beat, neboť jsem tam ve studiu ještě stále silně nervózní. A to už tam chodím léta.
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 05.11.2006 21:50:35
Mirku, mám to na VHS – nějak jsem se taky nestíhal dívat a tak tak jsem tam vystříhával reklamy. Trochu mě štve, že je ve spodní polovině záznamu takový pruh (co chtít od kazety z tesca,že?), ale jestli máš zájem, můžu ti to půjčit… Bylo to docela dobrý, i když jsem se opravdu díval jen na posledních 30 minut. Ostatní skouknu, až bude trochu času… :)
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 05.11.2006 22:24:23
[quote=Oslík]Mirku, mám to na VHS – nějak jsem se taky nestíhal dívat a tak tak jsem tam vystříhával reklamy. Trochu mě štve, že je ve spodní polovině záznamu takový pruh (co chtít od kazety z tesca,že?), ale jestli máš zájem, můžu ti to půjčit… Bylo to docela dobrý, i když jsem se opravdu díval jen na posledních 30 minut. Ostatní skouknu, až bude trochu času… :)[/quote] Díky, zatím to nehoří. Nechci to komplikovat s předáním, ale ještě se někdy můžeme domluvit.
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 08.11.2006 18:09:19
[quote=Mirek Kostlivý][quote=Oslík]Mirku, mám to na VHS – nějak jsem se taky nestíhal dívat a tak tak jsem tam vystříhával reklamy. Trochu mě štve, že je ve spodní polovině záznamu takový pruh (co chtít od kazety z tesca,že?), ale jestli máš zájem, můžu ti to půjčit… Bylo to docela dobrý, i když jsem se opravdu díval jen na posledních 30 minut. Ostatní skouknu, až bude trochu času… :)[/quote] Díky, zatím to nehoří. Nechci to komplikovat s předáním, ale ještě se někdy můžeme domluvit.[/quote] Dobře, snad se sejdeme někdy na závodech. 17/11 ve Hvězdě budeš?
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 08.11.2006 20:13:45
[quote=Oslík]Dobře, snad se sejdeme někdy na závodech. 17/11 ve Hvězdě budeš?[/quote] 17. listopadu budu odpočívat v lázních Teplice. Ale určitě se ještě někde při nějakém závodě potkáme.
Beroun
mirek hasal 09.11.2006 07:52:48
[quote=Mirek Kostlivý][quote=Oslík]Dobře, snad se sejdeme někdy na závodech. 17/11 ve Hvězdě budeš?[/quote] 17. listopadu budu odpočívat v lázních Teplice. Ale určitě se ještě někde při nějakém závodě potkáme.[/quote] Mám to taky nahraný. Chtěl by to určitě vidět i Miloš, tak já vám to nějak předám a můžete si to vzít do těch lázní. Třeba tam budou mít video.
Beroun
mirek hasal 09.11.2006 07:58:59
[quote=mapo]Ahoj, bylo to dobrý, ani hlas se Ti nechvěl, prostě profík…jen tam bylo moc reklam, ty to občas nevhodně přerušily a za to určitě nemůžeš. Takže díky za spolukomentář.[/quote] Příchod reklamy nám hlásili do sluchátek dopředu, vždy „minuta, 10sekund, 5, 4, 3, 2, 1“ a museli jsme přestat mluvit. V jednom případě jsem to ale nezaregistroval a můj zkušenější kolega už s tím nemoh nic udělat. Jen se pak omluvit, že nás přerušila reklama. Jinak super zážitek.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.