jak začít po zranění?
radon
10.11.2010 14:55:31
Vím,že je to dosti individuální záležitost,ale přeci jen nejsem zkušený běžec,takže se raději zeptám povolaných.Asi před měsícem mě začaly varovat bolesti mezi kyčlí a stydkou sponou-na 90procent adduktory.Chtěl jsem to přeběhat,ale tělo zastávkovalo.Prvních 14 dní jsem chodil po rehabilitacích a pouze plaval prsa a znak.Při kraulu jse to cítil.Po 14 dnech jsem zařadil cyklotrenažer cca 40min a docela to ušlo.V sobotu i neděli jsem dal v lesoparku horské kolo a už jsem se tolik nešetřil.Třísla byla v pohodě.Včera jsem místo oběda opět blbnul 60min na kole v lese a cítil jsem se zatím nejlépe.Kdy si myslíte,že bych mohl zase začít běhat?stále chodím na podvodní masáže a lazer.rázovou vlnu jsem odmítl,myslím si,že je to spíše modní záležitost.s tak dlouhotrvajícím svalovým problémem jsem doposud neměl problém,protože jsem fotbalu nechal a kolo je asi přeci jen k pohybovému aparátu šetrnější.I proto mě ten běh tak moc láká,i když se na něj asi moc nehodím.Brzy dám na web video z kolínské desítky,Drozdova běhu a Běh krajem bitvy u Kolína.Mějte se
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.