Běh 17. listopadu - Praha
Praha-Bohnice
BuckTheBug 14.11.2006 16:20:24
Ahoj, jde si nekdo v patek zabehat na Hvezdu? Jsou nejake zkusenosti?
Praha 10
Jirka T. 15.11.2006 08:48:06
Pro nás veterány to jsou 2 okruhy po 3 km, mladí myslím běží 3, stoupání, oproti jiným závodům ve Hvězdě, příjemná, cílovou rovinkou je skoro celá hlavní cesta od letohrádku a kdo začne finišovat hned zkraje, tak si tedy mákne … Bývá tu výborná účast a konkurence (součástí je Akademické MR), závody jsou komentované (Ivem Domanským) a mají příjemnou atmosféru. Zázemí v blízkém gymplu, šatny, sprchy. Doufám, že taky dorazím.
vlado 15.11.2006 15:41:42
Ahoj bol som tam vlani, je to fajn zavod, ale treba sa pripravit na to, ze konkurencia je fakt silna. Bezia sa 3 okruhy po 3km, s jednym stupanim. S casom nejakych 42min som bol vlani beznadejne posledny, na predposledneho strata cca 3min, ak sa dobre pamatam.
Ak mi to vyjde, dorazim, ale moc nadejne to nevidim. Takze zlomte vaz.
Praha-Bohnice
BuckTheBug 15.11.2006 17:26:36
ahoj, tak doufam, ze se tam sejdeme v hojnem poctu! s tim poznavanim to bude asi horsi, protoze nevim, co budu mit na sobe. ale pravdepodobne cerne elastaky a tmavou bundu – jako vetsina, takze taky nic. :) homer by me mohl poznat podle slecny, ktera na kolaci delala zapisovatelku a nakonec byla ocenena za 27. narozeniny. s casem si hlavu prilis nelamu. vsechny zavody letos beru jenom jako zkusenost do budoucna. pred vubec prvnim zavodem jsem behal 15km a myslel jsem si, ze ubehnout 5km zavod bude zivacka – byl jsem rad, ze jsem v cili neumrel. :) je cas vyzkouset neco kolem 10km …
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 15.11.2006 18:51:54
Tak to by mohl být pěkný závod. A já ho poběžim v botách na trénink! No co, možná budou lepší, než nový závodky od mizuna – v těch mě jaksi tahaji nárty a pak se to přesouvá do holení – je to o zvyku… Ale jo, snad tam budu a bude to fajn. Budete někdo fotit? Já mám tak trochu pocit, že budu mít foťák, ale nebudu mít nikoho, kdo by mačkal spoušť. takže jestli máte osůbku, co by chtěla dokázat své umělecké kvality, rád půjčím foťák…
Jílové (to u Děčína)
toro 15.11.2006 22:06:55
42 minut a posledni? :/ tak to bych byl posledni i kdyby si to ti ostatni museli dat 2× :D ikdyz to bych byl mozna predposledni. No, hodne zdaru a me tam necekejte.
Praha-Bohnice
BuckTheBug 16.11.2006 09:32:17
2homer: ano rohlik by byl skutecne asi dostatecne jednoznacny. hlavne pokud bychom ho meli v ruce i pri startu! :) pokud to tam nekdo znate, zkuste navrhnout nejake misto, kde bychom se mohli potkat. predpokladam, ze tam pujdu az na svou kategorii (tusim 11:15 – 30min na registraci – cas na prevleceni), takze bychom se mohli nekde potkat mezi 10:15 – 10:30. treba nekde u mista registrace??? loni se tusim delaly tragedi tricka, ale si by nebyly od veci i nejake tregedske vlajky! :)
2toro: koukam, ze jsem informaci o tom, ze 42:00 stacilo na posledni misto, vcera prehledl. no nic, snad se nas sejde dost, aby byl i souboj o posledni misto zajimavy.
2oslik: pokud nezapomenu nabit baterky a rano nezapomenu doma fotak (nebo slecnu) …
Praha
Křov 16.11.2006 10:06:49
Nevíte někdo, v kolik startují jednotlivé kategorie a kde je registrace (ve škole?). Díky.
Oslík 16.11.2006 12:57:06
2uzenac: tak doufám, že mě slečna vyfotí. Pak se domluvíme, jak bys mi tu fotku příp. poslal, ju? Nebo dáš všechny fotky sem do fotogalerie?
Praha-Bohnice
BuckTheBug 16.11.2006 13:09:16
[quote=Křov]Nevíte někdo, v kolik startují jednotlivé kategorie a kde je registrace (ve škole?). Díky.[/quote] taky jsem patral, nakonec jsem si napsal o propozice :) http://vakuovany.uzenac.net/…17112006.doc
Praha-Bohnice
BuckTheBug 16.11.2006 13:15:02
[quote=Homer]Když vystopíš z tramvaje na Vypichu a pudeš směrem k bráně, tak po pravý straně před bránou je takový dětský dopravní hřište, tak před tou železnou brankou co se do něj leze by se mi to zdálo rozumný.Okolo tý železný branky jsou takový nástěnky, tak to se snad nedá přehlédnout. Nicméně ten rohlík by fakt nebyl úplně od věci ale bude holt včerejší protože ve svátek asi čerstvý nepečou:) Budu tam už raději dřív, tak od půl 10, abych se stihl aklimatizovat.[/quote] v tyhle casti prahy se moc nevyznam, takze bych radeji jel na petriny (jak pisou v propozicich) a sraz bych dal spis u toho gymplu. ten rohlik bude asi problem, nevim, jestli zitra rano neco najdu. kdyztak prijdu s bochnikem … :)
Liberec
Xixao 16.11.2006 13:27:37
Bezel jsem to dvakrat, myslim ze to je i akademicke MCR v krosu. Ale trat je opravdu velmi prijemna, atletu raj. Prevyseni takrka nulove, obtiznost terenu taky nula. Prijemne probehnuti. Kdyz je bahno , tak jsou tam neprijemne bahnite pasaze, ale globalne maji vyhodu atleti. Maji to jak na ovale.
Oslík 16.11.2006 19:29:01
2 uzenac: Díky za propozice. Opět mám problém, jestli běžet v juiniorech nebo v AM… :)
Praha-Bohnice
BuckTheBug 20.11.2006 17:12:48
nemate nekdo link na vysledky? diky
Praha
Radek Narovec 20.11.2006 18:41:37
bohužel pořadatel závodu dosud výsledky nevydal, přislíbil je na zítřek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.