Desítka - půlka května až začátek června
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy
02.01.2011 14:00:45
Zdravím,
hledám tipy na co možná nejpřesněji změřenou desítku (pokud možno na rovině), která by se běžela v časovém rozmezí od půlky května do začátku června. Plus mínus.
Za všechny tipy a návrhy budu vděčný.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
02.01.2011 14:09:40
V tomto období jsou, mám dojem, Semice. Vím o několika lidech (včetně
mě ), co si zde zaběhli
osobáky (v roce 2006 se běželo 29. dubna). Ideální rovinatá trať, na
jejíž délku jsem ještě stížnost neslyšel!
rRadek
02.01.2011 14:10:55
Běh demokracie v Hradci Králové – Malšovicích poslední květnovou neděli. Asfalt, obrátková trať. Mírná vlnka tam je, ale do cíle se běží z kopečka.
A nebo o týden později v sobotu Hradecký kros na Novým Hradci Králové u rybníku Byřička. Je to sice kros, ale pokud jsou cesty suché, dají se ty dvě kola zaběhnout rychle.
Matěj
02.01.2011 15:09:00
Celý rok bývají v pardubicích atletické středy, desítka se tam taky
určitě několikrát poběží a lépe změřené než na staionu to už
nebude
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy
02.01.2011 17:16:05
Prozatím díky za tipy.
>> Matěj, 02. 01. 2010 15:09:00
A to funguje jak? Má o tom nějaký atletický oddíl na webových stránkách něco? A chodí tam pouze atleti anebo i veřejnost? Abych tam případně nezdržoval :). Protože sám na dráhu jít můžu taky. Závod chci spíš z toho důvodu, abych se měl koho případně chytnout a byl schopný se víc hecnout.
Drnovice u Vyškova
vsacánek
02.01.2011 18:18:52
Vždy po polovině května (letos asi 18.5.) se běhává ve Vyškově 10 km na dráze – ve středu v pozdním odpoledni (cca v 18h). Běžel jsem před 2 roky, v rozběhu poslali jen muže neveterány, šlo nás 10 a já byl se 42min poslední.
Matěj
03.01.2011 11:20:41
http://www.hvezda-pardubice.cz/propozice.php zatím toho tam moc není, ale určitě to bude přibývat. A pokud tam pohledáš, určitě tam jsou výsledky z minulých let, kde je vidět, jaký je časový rozptyl závodníků (myslím že dost velký, tam se určitě vejdeš)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.