Závislost na běhu
Vrtulka 04.12.2006 21:06:48
Jak dlouho a jak často asi musí člověk běhat, aby se stal na běhu závislý a nemusel se do běhu nutit ,ale těšil se na každý běh?Ja jsem ve stavu ,ze se mi kolikrat vubec nechce ven,ale kdyz jdu ,tak jsem rada a kdyz nebeham tak mam spatnou naladu cely den :( jak dlouho to trvalo u vas?Dekuji za pripadnou odpoved
Praha - Radlice
Jitka 04.12.2006 21:16:46
[quote=Vrtulka]a kdyz nebeham tak mam spatnou naladu cely den :([/quote] Máš ji, Vrtulko! To JE závislost!!!
Já se často v práci děsně těším, až vyběhnu – a pak přijdu domů a ani trochu se mi nechce, musím se nutit – taky. Mnohem radši bych snědla úplně všechno, co doma je, a pak si lehla…
Vrtulka 04.12.2006 21:23:52
Tak to jsme na tom uplne stejne,musim si hned nasadit tenisky a jit,ale jakmile mi v hlave probehne myslenka „za chvili“ nejdriv udelam tohle…tak,je to v tahu najim se a az do konce dne mam na sebe vstek,ale myslela jsem ze tem co jsou zde se to moc casto nestava,asi mam slabsi vuli nebo min beham
johari 04.12.2006 22:42:41
[quote=Jitka][quote=Vrtulka]a kdyz nebeham tak mam spatnou naladu cely den :([/quote] Máš ji, Vrtulko! To JE závislost!!!
Já se často v práci děsně těším, až vyběhnu – a pak přijdu domů a ani trochu se mi nechce, musím se nutit – taky. Mnohem radši bych snědla úplně všechno, co doma je, a pak si lehla…[/quote] Tak to ja nejprve snim vse, co je doma a pak jdu behat .. Hruza, asi mam take zavislost, a to rovnou na dvou vecech. Kdyz se rano probudim, tak jdu hned behat a kdyz nahodou nemuzu, tak cely den myslim na to, jak se vecer probehnu.. A nedej boze, abych vecer nemohla! A to same mam s cyklistikou, kdyz se nejdu dopo ci odpo projet na kole, mam cely den abstak a v noci nocni mury …
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy 04.12.2006 23:37:21
tak zavislost existuje, asi je mozne ze je na to par jedincu odolnych, ale pokud jedinec beha casto a pravidelne tak driv ci pozdeji to prijde. ja tedy zatim nejsem uplne 100% zavislak, protoze se sice tesim vetsinou ale obcas se mi nechce a to sem jedine schopny se donutit jenom kdyz pak jdu behat pomalu. a zatim nic jako abstinencni priznaky nepocituju, resp nejsem zavisly primo na behani, ale na pohybu obecne cili behani, kolo, chuze a i plavani. jak uvadel jeden prispevek vys, zavislost na behani je dobra, ale jako kazda zavislost v sobe skryva i potencialni problem. a to kdyz clovek behat nemuze, ale chtel by, coz vznika vetsinou v dusledku zdravotniho stavu a to je pak deprese dvojnasobna – jsem nemocny + nemuzu behat.
Plzeň
VILDA 06.12.2006 11:35:53
[quote=johari][quote=Jitka][quote=Vrtulka]a kdyz nebeham tak mam spatnou naladu cely den :([/quote] Máš ji, Vrtulko! To JE závislost!!![/quote] A nedej boze, abych vecer nemohla![/quote] …Johari doufám, že za tím není skryté domácí násilí, zatím to ohlašovat nebudu-:)
johari 06.12.2006 11:44:53
[quote=VILDA][quote=johari][quote=Jitka] Máš ji, Vrtulko! To JE závislost!!![/quote] A nedej boze, abych vecer nemohla![/quote] …Johari doufám, že za tím není skryté domácí násilí, zatím to ohlašovat nebudu-:)[/quote] Neboj, neni ..
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.