Je možná ketoza po běhu?
Jiří Dobrý 23.04.2011 00:34:41
Často po delším běhu (víc jako hodina) cítím podivný zápach z úst. Vzhledem k tomu, že se snažím zhubnout a držím sacharidové vlny, tak mě napadlo, jestli se tělo náhodou nedostalo do ketozy. Je to po jednom běhu (a omezeném přísunu sacharidů) možné? A hlavně: je to nějak zásadně nebezpečné?
rudo 23.04.2011 00:58:51
vsetko co do tela nepatri, ked odchadza von, tak smrdi.
To je normalene pre vsetky druhy toxinov.
gratulujem k uspoesnemu nastartovaniu samocistiacich procesov.
pri ocistnych dlhodobych hladovkach smrdi vsetko a stale, ale stoji to za to, je lepsie to dostat z tela von ako to drzat vnutri.
Je dolezite aby tieto vylucovane toxiny, odumrete bunky a odumrete cudzie bakterie plesne atd sa dostali von a sa nevstrebali naspat,
inkla sa naozaj nedosiahne podstatna ocista a nedosiahne sa zasadne odtukovanie tela.
Ide o to ze tento odpad a tuk nesmioe zostat v crevach dlho aby nemal cas sa vstrebavat naspat, treba zabezpecit vyprazdnenie najlepsie viackarat denne, ked to nejde samo tak vyplachy slanou vodou, klistyr, a pitie prehanacich cajov napriklad SENNA caj.
Vrchol mediciny bol dosiahnuty za Svejka : vyplach zaludku a klystyr !
to nebol iba humor, za tym je najvacsia medicinska mudrost
Jiří Dobrý 23.04.2011 13:49:38
Hladovku nedržím, spíše se snažím zhubnout a tak jsem začal dodržovat sacharidové vlny. Během toho hodinového běhu se spálí hádám 1000 kcalů, což je 250 g sacharidů a to je myslím docela nářez na to aby tělo začalo spalovat radši tuky. No podle všeho co jsem si doteď načetl to asi opravdu ketoza může být. Jdu běhat…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.