POKROČILÍ: Předmaratonská superkompenzační dieta [článek]
Brno
Petr Kaňovský 07.03.2012 16:36:27
>> Mato, 07. 03. 2012 15:51:02
Mato, děkuji za upozornění, ale myslím, že už to stačilo. Prostě dělám věci tak, jak chci, přičemž mám dojem, jako bys nikdy o mém běhání nečetl, protože bys jinak nenapsal poslední dvě věty. Nechme ale toho, podobné „rady“ mohou akorát naštvat, ale rozhodně ne pomoci, i kdybych ty psychické poruchy měl (jakože některé bohužel opravdu mám, byť anorexie ani bulimie mezi ně zatím rozhodně napatří). Více nebudu reagovat.
Mato 08.03.2012 08:09:44
Mas pravdu, nesledujem Tvoje behanie podrobne, snad mi to prepacis. Niektore pripevky v Tvojom vlakne si precitam a urcitu predstavu mam. Moja poznamka nemala byt vzata, ako utok na Tvoju osobu, ci nedajboze „osocenie“ z nejakej psychickej poruchy. Bola mienena vseobecne a podnet mi k tomu dala Tvoja poznamka o potrebnosti, ci vhodnosti vazenia sa kazdy den. Smerovana bola vseobecne na bezcov, ktori – priznajme si- su obzvlast nachylni (ako propenzita skupiny) dotiahnut veci do extremov.
Tu by som to z mojej strany ukoncil a tentokrat, ak mi to prepacis, Ti dam jednu „radu“ – neber si veci tak osobne, nie kazdy, co ma trosku odchylny nazor chce na Teba utocit.
Brno
Petr Kaňovský 08.03.2012 09:27:27
>> Mato, 08. 03. 2012 08:09:44
Dal jsem ti „plus“, nicméně myslím, že i tuto „radu“ sis mohl odpustit.
Psal jsem, že pokud někdo sleduje vývoj hmotnosti, pak řada sestavená z týdenních hodnot je méně vypovidající než řada sestavená z vyrovnaných denních hodnot, nic víc. Osobní věci jsi do toho začal tahat Ty, což jsi sám věděl, když jsi to uvodil tím, že jsme se dostali dost mimo téma.
Juraj Török 27.04.2015 10:32:35
Čaute, chcel by som sa spýtať či v prvých 3. dňoch superkombinačnej diéty možem zaradiť aj (zdravé) tuky alebo mám ostať iba na bielkovinách?
Černé Voděrady
MartiNo 27.04.2015 12:20:42
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.