prodam registraci na vw maraton cislo 5591
RoobertG 04.05.2011 09:25:47
Ze zdravotnich duvodu prenecham startovni cislo s balickem na vw maraton 8.5.2011. Cena 500 kc. Po zaplaceni prevodem poslu emaily nutne k vyzvednuti (objednavka + prideleni startovniho cisla) nabidky posilejte na muj email roobert.g@gmail.com
RoobertG 08.05.2011 20:06:40
Tak triko s číslem šlo do skříně na archivaci. Jinak je ale zajímavý že mi stále běží čas http://live-map.praguemarathon.com/?…, doufám že mě nebudou hledat.
České Budějovice
Lubis 08.05.2011 20:26:13
>> RoobertG, 08. 05. 2011 20:06:40
No co, chyba lidského faktoru a neošetřený časoměrný program, který stále čeká, až proběhneš startovní čarou Na to, že to byl 15. ročník, docela ostuda, ale PIM je svou časomírou široko daleko proslulý a šéfa to netankuje, hlavně, že se vybírá startovné Připomíná mi ABL a naši vládu. Okolnosti nejsou důležité, hlavně že podnikatelský záměr jde podle grafů a plní se ekonomický plán Účastnil jsem se mnoha sportovních klání s několika tisíci účastníků, měřených k veškeré spokojenosti kvalitní chipovou časomírou, ale ty nepořádal Ital, který by si pro korunu nechal vrtat koleno
Praha
zombice 08.05.2011 20:41:40
No jestli si nechal chip aktivovat v expu, tak se tak nejak nedivim, ze casomira „stale ceka nez probehne startem“ Ano, maji to mit osetreny nejakou cekaci lhutou, ale tohle bych jim zrovna nevycital, jsou daleko horsi veci co se tyce TDS…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.