Léčba pásového oparu a běh.
vencav 30.12.2006 20:37:35
Zdravím Vás.
Jsem docela zoufalej. V důsledku přetrénovanosti organismu, nedostatek spánku /pracuji na šichty/ se do mě pustila hnusná bakterie http://nemoci.doktorka.cz/pasovy-opar/ . Máte s tím někdo zkušenost? Myslím tím, jestli někdo z běžců poradí, kdy začít běhat atd. protože už teď mám běžeckou nadrženost a to ještě beru chemoterapeutikum Zovirax 5× denně 400mg , 5 dní. No snad se sportem nebudu muset seknout. To bych umřel. Je mi 32 let tak to proboha nějak jít musí ne? Předem díky za jakoukoliv odpověď.
Brno
running-observer 30.12.2006 23:09:58
Nemám s tím osobní zkušenost, ale osobně bych doporučoval po dobu léčby akutního stádia tělo nezatěžovat. Potom by neměl být problém.
prengela 31.12.2006 16:17:00
Ahoj Vencave, pasovy opar jsem mel pred 3/4 rokem, nejprve jsem si myslel, ze to je nejaka kozni vyrazka, takze jsem s tim asi tyden behal, pak to zaclo bolet. Doktor me vylozene zakazal fyz. aktivitu a jen klid na luzku. Bolelo to hlavne v noci, takova bodava vystrelujici bolest Je to od nervu a umi se to drzet dlouhou dobu. Po tydnu lecby, kdy jsem to mazal nejakym olejickem a jedl tabletky, to bylo v pohode. Pupinky tam byly asi mesic, ale uz to nebolelo. Pozitivni je, ze by jsi to uz po druhe dostat nemel, negativni je, ze nepoznas kdyz jsi pretrenovany:-).
Preji uspesny vstup a hlavne zdravi do r. 2007 TH
vencav 31.12.2006 17:37:31
Děkuji všem za odpovědi. Myslím, že si budu dávat velký pozor na přetrénovanost. Jsem rád, že jestliže to vyléčím, nebude se tato nemoc u mě opakovat . Jsem si vědom, že musím udělat maximum pro posílení imunity, máte někdo radu co jíst atd ?
Přeji všem vše nej.. do nového roku.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.