Silvestrovské běhy...
m.thums 31.12.2006 19:30:25
Ahoooj lidičky, čučím na televizi a tam sakra Rosťa Tomeš v tragédím triku :)…No nás to čeká zítra, tak alkohol s mírou :;
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 31.12.2006 19:49:59
[quote=m.thums]Ahoooj lidičky, čučím na televizi a tam sakra Rosťa Tomeš v tragédím triku :)…No nás to čeká zítra, tak alkohol s mírou :;[/quote] A na jakém TV programu to dávali? Asi to byl ten Šterclův běh na Vinohradech. A já se o kus dál v budově rádia BEAT cpal na jejich „Prasárně“ tlačenkou a jitrnicemi, zatímco kolegové se trápí nedaleko během :). Ale dneska mně týdenní lenošení končí, a zítra konečně začnu běhat. To by člověk nevěřil, kde mi po té pauze všude bolí s neběhání nohy …
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 01.01.2007 08:30:22
[quote=m.thums]Ahoooj lidičky, čučím na televizi a tam sakra Rosťa Tomeš v tragédím triku :)…No nás to čeká zítra, tak alkohol s mírou :;[/quote] Jéé, to jsem neviděl. V Silvestrovském běhu Jardy Štercla jsem si zlepšil traťový osobák o 45s, tak jsem byl spokojený. Včera bylo alkoholu málo, s Lenkou, ne s Mírou..
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.