Velká cena Čelákovic v hodinovce
Praha 9
Lubos M
07.10.2005 11:27:40
Co se stalo?
Praha 4 - Háje
Tucnak
07.10.2005 11:36:40
[quote=Lubos M]Příště si na závody budu brát foťák, výsledky vyfotím a pošlu sem[/quote] Je to škoda, že nikde nejsou. Ten prostor bychom zde určitě našli. Což platí určitě i pro další výsledky. Pokud se nikde neobjevují, proč je nevystavit zde nebo k Tragedovi do blogu?
T.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
07.10.2005 13:16:38
[quote=Lubos M]Jaký jsi měl při závodě tepy? Já 179 průměr,183 max[/quote] Při závodě si tep zásadně neměřím, takže to odhaduji. Anaerobní pásmo jsem měl před rokem 159 (měřeno na běžícím pásu při rychlosti 12,5km/hod., teplota místnosti přes 20st.). 1. Marathon jsem běžel prům. rychlostí téměř 13km/hod., ale teplota okolí byla nad 5st., takže tep odhaduji na hranici anaerobního pásma. Minulou sobotu jsem si vzal sporttester na delší asi 28km běh, udržel jsem tempo těsně pod 5min./km při tepu 150–155. Když běhám km úseky tak asi 165–167, což bude asi i ten tep při 10km závodě. Maximum odhaduji asi na 180, když běhám 400m úseky mám na konci asi 176–178.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
07.10.2005 13:27:28
[quote=Jitka][quote=Mirek Kostlivý]Asi to všichni znáte ze svého okolí, kdo neběhá, nepochopí, nebo nechce pochopit, a tak závidí, a závidí …[/quote] No – tomu nerozumím, může mi to někdo tady vysvětlit? Že to lidí nechápou – jasně, to beru, ale proč závist?
No – a hlavně, Mirku, se připojuju ke gratulacím! Super, super! Ty jsi teda taky tady jeden z těch neuvěřitelnejch…[/quote] Jasně, nevyjádřil jsem se úplně přesně, opravdu to má blíže k tomu nepochopení, než k závisti. Možná mi někteří závidí mojí nízkou hmotnost, když mi vyčítají, že jsem moc hubený. Ale v národě, kde má většina lidí nadváhu, se není čemu divit. Jinak díky, uvěřitelný to je, i když možná bych si to myslel před 20–30-ti lety taky …
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
07.10.2005 13:30:34
[quote=Pubi]Mirku, osobák a první místo – to je paráda! Já jsem si na vás včera vzpomněl, jak se musí skvěle běžet, když je takový krásný počasí… Docela by mě zajímaly oficiální výsledky, jestli tam byl i někdo pomalej nebo jenom samý rychlíci.
Velká gratulace všem z Kotlářky :)[/quote] Samí rychlíci! Pomalejší byla, nemýlím-li se, jedna žena a dva moji vrstevnici.
Traged
07.10.2005 13:35:13
[quote=Tucnak][quote=Lubos M]Příště si na závody budu brát foťák, výsledky vyfotím a pošlu sem[/quote] Je to škoda, že nikde nejsou. Ten prostor bychom zde určitě našli. Což platí určitě i pro další výsledky. Pokud se nikde neobjevují, proč je nevystavit zde nebo k Tragedovi do blogu?
T.[/quote] Koukám že mne ještě přinutíte (pozitivní motivace) ještě popřemýšlet jak sem dostat nějakou fotogalerii.
Alena
07.10.2005 13:39:59
[quote=Traged][quote=Tucnak][quote=Lubos M]Příště si na závody budu brát foťák, výsledky vyfotím a pošlu sem[/quote] Je to škoda, že nikde nejsou. Ten prostor bychom zde určitě našli. Což platí určitě i pro další výsledky. Pokud se nikde neobjevují, proč je nevystavit zde nebo k Tragedovi do blogu?
T.[/quote] Koukám že mne ještě přinutíte (pozitivní motivace) ještě popřemýšlet jak sem dostat nějakou fotogalerii.[/quote] Tragéde, to je jasný, skvělej nápad =) My tě nemít, tak si tě musíme namalovat =)
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
07.10.2005 13:42:14
[quote=Lubosh]I když mi je záhadou, proč se to ozvalo až po pěti dnech…[/quote] Asi nechce, Luboši, dávat žádnou dlouhou pauzu. Já byl včera v noci zničenej, všude se všechno ozývalo včetně místa v levé kyčli. A taky dneska dopoledne při výklusu jsem každou chvíli cítil nějaké píchnutí, ale čím více km jsem uběhnul, všechno se nějak zklidňovalo, až na konci mezi 15–18km jsem už necítil nic, dokonce jsem mohl zrychlovat, abych byl včas doma … Ale zítra mezi Vodňanami a Netolicemi to bude při posledním delším běhu před Stromovkou asi horší.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
07.10.2005 13:45:21
[quote=Traged]Koukám že mne ještě přinutíte (pozitivní motivace) ještě popřemýšlet jak sem dostat nějakou fotogalerii.[/quote] Až jí založíš, tak už budu taky přinucen si konečně koupit i digitální fotoaparát.
Brno
running-observer
07.10.2005 14:16:16
[quote=Lubos M]Jaký jsi měl při závodě tepy? Já 179 průměr,183 max[/quote] No to je hrůza. To já málokdy s průměrným tepem přelezu 170, maximálka mi přeleze 180 jen v nejprudších kopcích… asi se moc šetřím…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.