Sex namiesto behu - článok zo ženského internetového časopisu
Praha
Justína 15.01.2007 09:39:53
"Sex namiesto behu
I keby sex nemal žiadne iné účinky, je už sám o sebe celkom namáhavou aerobnou aktivitou. Človek pri ňom spáli asi 880 kilojoulov, čo zodpovedá 30 minútam namáhavého behu. Orgazmus zdvojnásobí náš tep i krvný tlak. "
celý článok na http://zena.centrum.sk/…clanek.phtml?…
Tak neviem, či by sme si nemali i túto aktivitu zarátavať ako tréning, prípadne jeho adekvátnu náhradu, keď už sa zrejme behu úplne nevzdáme
Jílové (to u Děčína)
toro 15.01.2007 09:48:15
No nevim, 880 kJ to je spis tak 20 minut na 75% TFMax. Rozhodne by se to dalo brat jako doplnkova aktivita, idkyz Milos ve svych planech rika zaradit hodinu plavani…nebo obdobnych aktivit. Tak nevim
Brno
rk 15.01.2007 09:55:26
[quote=Justína]"Sex namiesto behu …[/quote] Není to naopak ? Dosažitelné endorfíny.
Jílové (to u Děčína)
toro 15.01.2007 09:56:53
[quote=rk][quote=Justína]"Sex namiesto behu …[/quote] Není to naopak ? Dosažitelné endorfíny.[/quote] Tak to je nadherna bezecka reakce :) :) :)
Jecminek.Maselnik 15.01.2007 10:52:37
takových studií už bylo.....počítání joulů mi příjde jako totální zvrácenost a úlitba lenochům, kteří nesportují, akorát si občas vrznou a takové články je utvrzují v tom, že jsou vlastně trénovaní;-). Jestli se, Justíno, rozhodneš počítat tyto aktivity do tréninku, tak sem pak někdy jen tak pro zajímavost uploadni tréninkový deník ;-DDD
Plzeň
Maty 15.01.2007 11:50:16
Nebo obojí současně?:o)
romank 15.01.2007 19:13:39
[quote=Luky]Obojí je skvělá zábava. :D[/quote] Určitě souhlas, ale tréninkový deník si vedu jen na běh :) A pulsmetr jsem taky neměl odvahu nasadit jindy než při běhu :D [quote=Maty]Nebo obojí současně?:o)[/quote] … jsem si představil ty staré ruské filmy, kde Ivan běhá půl hodiny za Marusjou v březovém háji, a když ji konečně dohoní, kamera stoupá po bělostném kmení vzhůru do korun.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.