Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » občasné společné běhání - Chrudim

občasné společné běhání - Chrudim

Nalezené položky: 7 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Chrudim

kámen úrazu žena 16.01.2007 21:29:44

Ahoj, s běháním začínám, plánuju se mu věnovat hlavně přes zimu a brzy na jaře jako doplňku ke kolu, tak dvakrát třikrát týdně. Po očku pokoukávám i po závodech, co se blízko Chrudimi (Slatiňany – Monako) běhávají, láká mě na jaře to vyzkoušet, čistě jen „pro pocit“, nezhuntovat se. Možná nakonec skončím u běhání jako doplňkovýmu sportu ke kolu i přes léto, kdo ví. Přečetla jsem si tu mnoho rad ohledně techniky běhání, správnýho odrazu apod. Nejsem schopná z toho vyvodit moc závěrů, bo jsem zjistila, že třeba ve formě správnýho došlapu při vytrvalostním běhu se neshodnete ani vy, hobby a amatérští běžci nadšenci. Uvítala bych tedy někoho z Chrudimi, kdo by byl ochotný se naprosté začátečnici občas věnovat, předvést jeho zaručeně jedině správnou :-) techniku běhu, upozornit na mé chyby apod. Žádá si to toleranci, mám sice nějakou vytrvalost z kola, ale … :-) Našel by se tu někdo, prosím?

Motto: Když šlapu, tak žiju! :-)

Chrudim

kámen úrazu žena 17.01.2007 19:42:36

Teď nevím, jestli tu z Chrudimi a okolí nikdo není nebo se jen nechce nechat zdržovat čas od času holkou nebo jestli je v tom něco jinšího. Možná některým připadá můj dotaz stupidní, sama se někdy divím, na jaký blbosti jsou někteří cyklisti začátečníci schopni se ptát. :-) Faktem ale zůstává, že mně dělá problém kontrola techniky pohybu, s kterým začínám, když se nevidím. Mám třeba pocit, že vše je v pořádku a předpisově, bolesti nemám, a pak, když se vidím na fotce nebo v zrcadle při cvičení, se nestačím divit. Nechci si vyloženě špatným stylem běhání zničit klouby nebo si na něj navyknout. Opravdu tu není nikdo, kdo by mně mohl a byl ochotný pomoci? Pokud nemůžete, máte aspoň kontakt na nějaký rekreační běžecký klub z Chrudimska, kde by mohl někdo pomoci ženský, která běh bere jen jako zpestření, zábavu a ne pro co nejlepší výsledky na závodech? Budu ráda za každou odpověď, díky předem. Katka

Brno

Celkem 5681 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:36:10 (2009)
maraton: 3:28:59 (2007)

vl001 muž 17.01.2007 22:02:29

Ahoj, taky nejsem z Chrudimi a nejsem si vědom, že by tu vůbec někdo takový byl. Doporučil bych ti podívat se na tento web http://krb.hyperlink.cz/ , pokud ho neznáš :) . Nebo rovnou zajít na nějakou jejich akci, určitě tam najdeš spřízněnou běžeckou duši, od úrovně špičkové přes tu tvoji až třeba po ty, co chodí jen fandit…

Praha

Celkem 6176,6 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:41:15 (2009)
půlmaraton: 1:34:00 (2005)
maraton: 3:23:32 (2006)

Radek Narovec muž 17.01.2007 22:28:08

Katko, vítej na fóru. Letmý pohled do běžecké mapy http://forum.behej.com/mapa/map.php říká, že v nepříliš dalekých Pardubicích máš minimálně čtyři parťáky, tak se stačí domluvit. Držím palce!

Chrudim

kámen úrazu žena 18.01.2007 18:40:10

Díky, kluci. věšet hlavu nebudu, do KRBu napíšu a přinejhorším využiju mapku. :-) Ani jsem o ni nevěděla.

Jablonec nad Nisou

Celkem 36 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 4:11:14 (2006)

atlet brčko žena 19.01.2007 10:14:40

Ahoj Katko, jsem z Pardubic a do Chrudimi obcas behavam v ramci dlouheho vybehu (tj. behy nad 20km). Na nejake spolecne treninky, alespon si myslim, neni ted moc dobra doba. Ja byvam v praci minimalne do peti a to uz je pekna tma, takze si obehnu svoje zname trasy tady v Pardubkach a jdu dom. Asi by pro Tebe bylo lepsi najit nekoho v Chrudimi-je tam atleticky stadion, takze tam urcite budou nejaci treneri, se kterymi bys mohla absolovat par treninku a kteri by ti rekli neco o atleticke abecede a dalsich vecech. pavla

Chrudim

kámen úrazu žena 22.01.2007 18:49:52

[quote=atlet brčko]…je tam atleticky stadion, takze tam urcite budou nejaci treneri, se kterymi bys mohla absolovat par treninku a kteri by ti rekli neco o atleticke abecede a dalsich vecech.[/quote] Díky, Pavlo za odpověď a za tip. Do takové tréninkové výše jsem nepokukovala. Představa regulérních tréninků v rukou trenérů na atletickým stadionu mně skoro až nahání strach. :-) Chci si (zatím) „jen tak běhat“. Ale vzhledem k tomu, že si nechci huntovat špatným během zdraví, mně nic jinýho, než obrátit se na nějakou organizaci, nezbyde. Ale vedle této možnosti vypadá kontaktování někoho z Krbu pro mě, jako pro nejhobičtějšího hobíka, přijatelněji a „míň bolestivě.“ Tož uvidím, zatím sbírám odvahu. :-)

Nalezené položky: 7 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.