Nike Vomero +6
Hydrrra
17.07.2011 21:45:16
máte někdo zkušenosti s těmito botami? nevim jestli by byly vhodný na
moje nohy (mám zvýšenou pronaci) ale když jsem je zkoušel tak seděly
dobře. jen ta cena
Bratislava
andyxx7
18.07.2011 20:37:06
ako napisal jeden pan v jednej dost citanej knihe o behu:„uzivatelia drahych bezeckych topanok, ktore maju udajne viac ochrannych prvkov (napr. polstrovanie, kontrola pronacie), byvaju zraneni vyrazne castejsie ako bezci v lacnej obuvi“
Tak vela zdaru vo vybere
oli
18.07.2011 20:54:26
Vomera jsem měla dvakrát a byla jsem s nimi dost spokojená. Běhám cca 50/50 les a silnice, neutrální nášlap, běhám spíš přes špičky. Teď mám Lunarglidy a jsou taky fajn. Ale v botách od Nike se mi běhá všeobecně dobře. Seděly mi i Pegasus+ Takže za sebe je můžu doporučit.
RoobertG
18.07.2011 21:27:44
pred rokem jsem běhal v modelu +4, který bude obdobný. Pořizoval jsem je zejména pro osobní nadváhu, mají vynikající tlumení. Běhal jsem v nich kolem 40 km týdně na silnici a celkem v pohodě. Opustil jsem je z důvodu méně efektivního odrazu (při záběru část energie pohltí tlumení) v porovnání s netlumenými to zpomaluje až o 5–10 min 10 km. Na dlouhé pomalé běhy po pevném povrchu jsou dobré,s pronaci moc nepomohou. Do terénu se nehodí, příliš vysoká podrážka není stabilní na nerovnostech.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.