Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Tři děti, tři běhy. To je nejlepší žena z Woman's Challenge [článek]

Tři děti, tři běhy. To je nejlepší žena z Woman's Challenge [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tono muž 30.08.2011 16:58:42

Běžecká trojkoruna se za pár dní zatřpytí na hlavě Stanislavy Schvachové. Obyčejné ženské, která v jednom roce zaběhne půlmaraton, maraton i silniční desítku. „Získala jsem ohromnou motivaci, našla kamarádky a doufám, že můj příběh bude inspirovat i další – starší, silnější a s menší fyzičkou,“ usmívá se 40letá mamina tří dětí z Lohenic od Přelouče.
<a href=‚/clanek/7861-tri-deti-tri-behy-to-je-nejlepsi-zena-z-woman-s-challenge‘ title=‚Tři děti, tři běhy. To je nejlepší žena z Woman‘s Cha­llenge'>Odkaz na článek

Praha 4

Celkem 26173 km
Minulý měsíc 93 km
10 km: 0:57:31 (2014)
půlmaraton: 2:11:15 (2013)
maraton: 4:44:49 (2013)

hanice žena 31.08.2011 17:02:02

Ahoj Stáňo, to jsou skvělé zprávy, moc gratuluju a uvidíme se, doufám, tuto nebo určitě příští sobotu na bězích v Praze.Mám velkou radost, nejlepší naše ženo :-)

Motto: Over and over again.
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.