Soustredeni a trenink v tuzemsku i v zahraničí
datalusk 30.01.2007 13:48:58
Rád bych se podělil s ostatními běžci o plánovaní dovolené spojené s běháním a tréninkem v zahraničí,či v tuzemsku,vyměnit si zkušenosti z minulých let a eventuelně se domluvit na nějaké v letošním roce. Zdravím,Pavel Hotař.
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 30.01.2007 15:45:03
Ahoj, mě by se líbilo jet někam na dovolenou, dát si tam závod (u mě půlmaraton) a pak následující týden odpočívat, třeba i jen na Slovensku, to už je jedno :)
Havířov
pm 30.01.2007 17:45:59
Vloni jsem byl na korfu v Řecku běhalo tam spousta lidí každé ráno kolem 7–9h.To samé v Benátkách ráno na mostech spousta lidí.Ale po pravdě jedinej čech jsem byl já.Podobně to bude asi všude v zahraničí.Jo moc fajn vzpomínka teď v zimě.
Glasgow, Scotland
Mirro 30.01.2007 17:54:52
To je zivotni styl, ktery se mi moc libi. Ted letim do Prahy a mam samozrejme sbalene botky. Jinak s timo zivotnim stylem chci jit jeste dal: mit praci a zpusoby vydelavani takove, abych prijmy mohl uskutecnovat kdekoliv na svete. To znamena, cestovat, behat a i pracovat. Na tento styl vam mohu velmi doporucit dalsi skvely server: www.financnik.cz
sargo 30.01.2007 18:43:09
ahoj , umím si představit odjet teď někam do tepla a tam v klidu v tílku trénovat ,ale dávat si pořádný kudly někde v horách má taky něco dosebe a jelikož nemám čas ani prachy navíc někam jet a jsem z Jizerských hor budu si říkat , že čím víš a čím drsnější podmínky,tím víc mi to dá :) a na rychlost je ještě čas. takže kilákům zdar .)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.