Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Soustredeni a trenink v tuzemsku i v zahraničí

Soustredeni a trenink v tuzemsku i v zahraničí

Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední

datalusk muž 30.01.2007 13:48:58

Rád bych se podělil s ostatními běžci o plánovaní dovolené spojené s běháním a tréninkem v zahraničí,či v tuzemsku,vyměnit si zkušenosti z minulých let a eventuelně se domluvit na nějaké v letošním roce. Zdravím,Pavel Ho­tař.

Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady

Celkem 8264 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:36:09 (2009)
půlmaraton: 1:26:09 (2008)

Oslík muž 30.01.2007 15:45:03

Ahoj, mě by se líbilo jet někam na dovolenou, dát si tam závod (u mě půlmaraton) a pak následující týden odpočívat, třeba i jen na Slovensku, to už je jedno :)

Motto: Už nemůžeš? Tak musíš!

Havířov

Celkem 717 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:39:41 (2005)
půlmaraton: 1:32:09 (2006)
maraton: 3:15:42 (2005)

pm muž 30.01.2007 17:45:59

Vloni jsem byl na korfu v Řecku běhalo tam spousta lidí každé ráno kolem 7–9h.To samé v Benátkách ráno na mostech spousta lidí.Ale po pravdě jedinej čech jsem byl já.Podobně to bude asi všude v zahraničí.Jo moc fajn vzpomínka teď v zimě.

Motto: http://www.maratonec.estranky.cz/ - osobní stránky běžeckého blázna petr_minarik@centrum.cz http://petrminarik.rajce.idnes.cz/ - fotogalerie

Glasgow, Scotland

Celkem 3004 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:45:39 (2006)
půlmaraton: 1:41:59 (2007)

Mirro muž 30.01.2007 17:54:52

To je zivotni styl, ktery se mi moc libi. Ted letim do Prahy a mam samozrejme sbalene botky. Jinak s timo zivotnim stylem chci jit jeste dal: mit praci a zpusoby vydelavani takove, abych prijmy mohl uskutecnovat kdekoliv na svete. To znamena, cestovat, behat a i pracovat. Na tento styl vam mohu velmi doporucit dalsi skvely server: www.financnik.cz

Motto: www.in-ocean.blogspot.com

Celkem 312 km
Minulý měsíc 0 km

sargo muž 30.01.2007 18:43:09

ahoj , umím si představit odjet teď někam do tepla a tam v klidu v tílku trénovat ,ale dávat si pořádný kudly někde v horách má taky něco dosebe a jelikož nemám čas ani prachy navíc někam jet a jsem z Jizerských hor budu si říkat , že čím víš a čím drsnější podmínky,tím víc mi to dá :) a na rychlost je ještě čas. takže kilákům zdar .)

Motto: stačí jenom chtít , ale opravdu chtít ...
Nalezené položky: 5 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.