Mistrovství ČR v přespolním běhu
Raškovice okr. FM
minusak 06.02.2007 06:37:47
Asi tato informace pro většinu z Vás nemá význam, nicméně aspoň pro Moravskoslezskou běžeckou kolonii. Tento závod je typ , na který v žádném případě nebudu mít patřičně natrénováno, spíše mně láká to proběhnout s tím, že poznám atmosféru mistrovství ČR. Jen nevím ,jestli tam bude někdo mé výkonnosti ať neudělám tragédí faux paux. Zde odkaz
Brno
tuta 06.02.2007 08:15:25
Ja se na republiku tesim, konecne to dali do rozumneho terminu, kdy budu mit natrenovano (i kdyz ostatni taky), uz musim vylepsit tu svou otresnou bilanci dvou poslednich mist. Ale verejny zavod nikdy nebyval, tak nevim, kdo tam prijde – jinak u mistraku: pokud mas natrenovano na desitku tak kolem 36 minut, tak to znamena v lepsim pripade boj o posledni misto, v tom horsim je to posledni misto bez boje.
Mato 06.02.2007 08:39:04
To povazujem za uplne normalne. Myslim si, ze na majstrovstva republiky (muzov) by nemali chodit bezci s casmi na desiatku horsimi ako 34 minut. Je to majstrovsky pretek pre najlepsich bezcov. Kto si chce zabehnut cezpolak, nech ide na verejne zavody- je ich kopa. Nie je to elitarske zmyslanie- je to o urovni a kvalite zavodu. Pri krose nemoze startovat niekolko stoviek ludi- najma nie v nasich podmienkach.
Raškovice okr. FM
minusak 06.02.2007 14:59:40
Pánové, já rozhodně mám na mysli veřejný závod!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mato 06.02.2007 15:26:11
Minusak, ja som odpovedal tutovi, ked si postazoval, ze zapasil o posledne miesto, co povazjem za normalne, pokial niekto nebeha pravidelne 10ku pod 34minut- teda na majstrovskom zavode. Vonkoncom neviem, ci sa bezi aj verejny zavod, ak ano- nech sa zucastni kazdy, kto vie prekonat stanovenu vzdialenost, ved od toho verejne preteky su, nie? :)
Brno
tuta 06.02.2007 21:33:38
Mato: No je fakt, ze ten muj prvni zavod na MR v krosu byl trapas, jesteze nekteri od nas z oddilu to bojkotovali , a tak jsem na konci nebyl tak osamoceny. Pripadal jsem si tam jak debil, akorat me to deprimovalo, nechapu, proc mi to trener nerozmluvil, ale podporoval me v tom dementnim rozhodnuti. Nejhorsi ale bylo, ze jsem se pristi rok nepoucil, to se nas novy trener snazil motivovat, jak nam to beha a tak, takze jsem tam jel zase. No, na miste jsem nejak prosvihl start, takze jsem mel kladu uz od startu a bylo mi blby to zabalit, kdyz jsem na to ladil, tak jsem to pojal jako tempovy trenink – samozrejme opet posledni misto. Jinak tady v Cechach zase tolik pravych krosu (ktere se daji jit v tretrach) neni, a krome toho ucast na MR je dobra i z pohledu oddilu.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.