Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

PRAŽSKÝ PŮLMARATON: Naše vs. vaše vysvědčení

PRAŽSKÝ PŮLMARATON: Naše vs. vaše vysvědčení
foto: Tereza Rozehnalová

behej.com | 28.03.2010 | přečteno: 13057×

Sobotní Hervis 1/2Maraton přivedl do ulic rekordní množství běžců i diváků. Přestože se závod nevyvaroval chyb, všude byla cítit snaha o zlepšení a odstranění nedostatků z minulosti. Problémy ale souvisely s kapacitou pražského závodu a propustností trati. Jaké je tedy hodnocení redakce v porovnání s vaším?

REGISTRACE A STARTOVNÍ BALÍČEK

Ani letos se potvrzování registrací nevyhnulo nepřesnostem. Především potvrzovací maily přicházely někdy s dosti velkým odstupem, někdy dokonce závodníci museli osobně kontaktovat startovní kancelář. Jak jsme mohli vidět na vlastní oči v maratonském Expu, samotné vydávání startovních čísel a tašek pak ale probíhalo hladce i v době největšího náporu. Funkčních trik byl dostatek, kdo se prezentoval včas, neměl problém s výběrem velikosti. Zvláště ta dámská se díky slušivému střihu povedla. Startovní batohy oproti loňsku „narostly", pokud jste do nich nepotřebovali vměstnat péřovou zimní bundu, byl v nich dostatek místa na odložení oděvu. Výbornou novinkou byla startovní čísla s připevněným čipem bez nutnosti platit zálohu. Odpadly tak fronty při vracení záloh po závodě.

Naše známka: 2 (stupnice jako ve škole)

TECHNICKÉ ZÁZEMÍ

Prostor vymezený šatnám a technickému zázemí není nafukovací. Letošní rekordní nápor v některých momentech přispěl ke značné tlačenici, ve které bylo obtížné dostat se v kritické době před startem na správné místo. Zdálo se, že závodníci trochu tápali, zda se po odevzdání batůžků vydat po směru nebo proti směru Vltavy. Ani v šatnách nebylo prostoru nazbyt, ale to nejnutnější se zvládnout dalo. Především z dámských šaten se ozvaly prosby o umístění zrcadel. Ocenit musíme rychlou a ochotnou obsluhu úschoven zavazadel a relativně krátké fronty před toaletami.

Naše známka: 2

TRASA ZÁVODU
Zahrnujeme sem i řazení do koridorů před startem a cílový prostor. Uvítali jsme dobrovolnice hlídající vstup do jednotlivých startovních koridorů, jejich autorita a počty však ještě nejsou dostatečné, a tak se závodníci s vyššími startovními čísly a ostrými lokty, když chtěli, většinou protlačili s většími či menšími problémy co nejblíže k elitě. Náznak zlepšení tu ale určitě byl.

Pozměněnou trasu půlmaratonu si závodníci většinou chválili. Odpadlo několik úseků s dlažebními kostkami a v druhé polovině, kdy už unavené nohy bolí, převažoval asfalt. Problémy vznikaly v zúžených místech, například v prostoru tramvajových zastávek. Někdy bylo v těchto místech třeba přizpůsobovat tempo běhu počtu závodníků. Zdá se, že propustnost trati se při zvyšujícím se počtu účastníků blíží svému maximu.

Dalším problémem byly úseky, na nichž se míjely proudy proti sobě běžících závodníků. Především na Mánesově mostě před cílem, když pořadatelé po proběhnutí těch nejrychlejších přestali hlídat oddělení obou směrů, docházelo někdy k prolínání běžců, kteří mířili do cíle s těmi, co měli před sebou ještě téměř polovinu trasy. V době, kdy dobíhalo nejvíce závodníků, vznikala také tlačenice těsně za cílovou čarou, v některých okamžicích byl za ní prostor tak nahuštěn, že dobíhající závodníci se v podstatě museli zastavovat na cílové čáře.

Chválíme značení trati s kilometrovníky v podobě vlajek viditelných již z dálky. Když se časem na některých metách (5., 10. kilometr) objeví po vzoru velkých zahraničních závodů i probíhající čas závodu, nebude si snad možné přát již nic dalšího.

Naše známka: 2

OBČERSTVENÍ

Nabídka občerstvovacích stanic byla pestrá, servisní týmy vyškolené. Nechyběla voda, iontový nápoj, čaj a banány. Někteří pomalejší závodníci však postrádali vodu na poslední občerstvovací stanici.

Naše známka: 1-

ATMOSFÉRA

Divácká kulisa byla ozdobou letošního ročníku. Možná sehrála hlavní roli účast výrazných osobností v čele s fotbalistou Pavlem Nedvědem, možná štafetové běhy s podporou kolegů z firem a rodinných příslušníků, snad i zvyšující se popularita běhu. Pravděpodobně však součet všech těchto faktorů. Letos byla divácká podpora nejlepší ze všech dosud uskutečněných ročníků. Špalíry diváků povzbuzovaly i v místech, kde byl v minulosti jediným zvukem pravidelný dech spoluběžců. „Fandili i dobrovolníci, moc mi to pomohlo," řekla jedna z účastnic závodu.

Naše známka: 1

SPORTOVNÍ ÚROVEŇ

Obhajoba zlaté známky IAAF velí organizátorům přivést na start závodníky ze světové špičky. Výkon vítěze byl obdivuhodný, za daných povětrnostních podmínek má minimálně stejnou hodnotu jako ten loňský. Za absolutní špičkou však zeje hluboká díra, nejlepší český půlmaratonec současnosti, Jan Kreisinger, dal přednost nedělnímu startu v Berlíně. Chyběl i Petr Pechek a další závodníci ze širší špičky. Totéž platí o ženském startovním poli, jemuž jendoznačně vládne Petra Kamínková, za ní je výkonnostní mezera. Proč tomu tak je a proč se česká špička závodu vyhýbá, stojí za hlubší úvahu. Jestli se Capalbovu týmu podaří jednou obrat své konkurenty o půlmaratonské Mistrovství ČR, uvidíme snad i kompletní domácí špičku. Je to zvláštní, když na suveréně největším domácím závodě absentují domácí závodníci!

Naše známka: 1-

VÝSLEDKOVÝ SERVIS

Zatím nejslabší bod v hodnocení. Někteří závodníci se ve výsledcích dosud nenašli, přestože dobíhali v první polovině startovního pole, jiní mají změřené jen mezičasy a cílový čas chybí. Nepřesnosti se objevily i ve výsledcích u elitních závodníků. I SMS zprávy s dosaženým časem chodily běžcům s větším zpožděním, než tomu bývalo v minulých letech. Rychle a správně zpracovat velké množství výsledků není jednoduché a někdy to zamotá hlavu i renomovaným světovým pořadatelům. Celkový dojem ale dokáže výrazně pokazit.

Naše známka: 3-

DOPROVODNÝ PROGRAM
Nejen půlmaraton, ale v podstatě všechny PIM akce doprovází řada dalších lákadel pro běžce i diváky. Charitativní projekty patří ke sportu jménem běh stejně jako správná obuv. Netradiční výstava historických fotografií na letišti je rozhodně originálním experimentem a už nyní se těšíme na maratonské Expo. Běh se především díky PIMu dostává stále častěji a stále více do masových médií, která jej jinak okázale ignorují…

Naše známka: 1

CELKOVÁ ZNÁMKA (průměr známek za jednotlivé hodnocené kategorie): 1,8
CELKOVÁ ZNÁMKA PODLE ČTENÁŘŮ (průměr známek ve čtenářské anketě): 1,4

POZNÁMKY MIMO VYSVĚDČENÍ:
Velice si ceníme především rostoucího prolnutí závodu s charitou. Líbí se nám snaha posunout ryze individualistický sport směrem k týmovosti. Třetí poznámka nebude čtenáře logicky moc zajímat, ale nemůžeme ji neučinit: chceme poděkovat pořadatelskému týmu Prague International Marathon za vysoce profesionální výkon směrem k médiím, lidskou ochotu a kolegialitu.


ON-LINE VÝSLEDKY

FOTOGRAFIE ZE ZÁVODU

ZÁZNAM ČESKÉ TELEVIZE

WEB ZÁVODU

VÍCE O ZÁVODU V TERMÍNOVCE

TISKOVÁ ZPRÁVA POŘADATELE

Komentáře (Celkem 47)

Nalezené položky: 48 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
avatar

Praha 4

10 km: 0:00:00 (2024)
půlmaraton: 1:31:35 (2010)
maraton: 3:33:35 (2010)

cosanostra muž 28.03.2010 11:20:58

Podle výsledkové listiny se mi zdají reálné časy dost nadhodnocené. Možná je to jen můj dojem, ale já bych si zlepšil čas o 1,5 minuty a byl sem dost vepředu. Chtěl bych tomu věřit, bylo by to super ale beru to dost s rezervou.

Motto: No pain - no gain
avatar

Pavel Frček muž 28.03.2010 12:06:48

>> cosanostra, 28. 3. 2010 11:20:58

Viz má poznámka k článku o známých osobnostech. Brát nejen s rezervou, ale jen pod čarou…

avatar

pbs muž 28.03.2010 12:56:06

přijde mně lepší, když někdo s vysokým startovním číslem (kdo na to má), jde dopředu, narozdíl např. od vodičů na 1:30, kteří se svojí skupinou zablokovali půlku „rychlého“ koridoru, podle mně si měli stoupnout do zadní části koridoru (101–500), taky čas 1:30 znamenal cca 400. místo…

avatar

Štěpánovice

Celkem 11490 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:46:13 (2011)
půlmaraton: 1:39:49 (2010)
maraton: 3:43:18 (2007)

VanaXXL muž 28.03.2010 13:26:12

Známka 3– za zpracování výsledků (tedy „dobrá“) mně připadá nadhodnocená. Z informací, které mám, mně to vychází na jasnou nedostatečnou plus solidní ostudu. Bohužel.

Motto: Life is too short to remove USB safely
avatar

MIREK24 muž 28.03.2010 14:03:05

Časy byly dle mých hodinek i hodinek kamaráda na vteřinu v pořádku, určitě jsi se zlepšil (cosanostra). Závod byl parádní, jen ta voda chyběla na více občerstovačkách, nestíhali dolévat.....Ale díky a velký zážitek.

avatar

rian muž 28.03.2010 14:07:05

>> VanaXXL, 28. 3. 2010 13:26:12

Nechci dělat chytrýho ale divím se údivu pořadatelů že řada našich dobrých borců chyběla. Ten kdo jednou zkusil tyto pražské masovky(půlma­raton,maraton), tak zjistil že zase tak dokonalé vše rozhodně není.Vím že se to dobře kecá jak protáhnout prahou 8000 běžců a všem zajistit solidní zázemí ale potom teda pořadatelé musí udělat stop.4000 a konec.A ne že každá další tisícovka v kapse dobrá.Ale co se zkrátka a to vím zcela jistě a to nikde omluvit zkrátka nedá jsou chyby ve výsledcích.A to se mnou asi bude souhlasit každý kdo se poctivě připravoval.To i kdyby vše ostatní bylo perfektní, by totálně závod zkazilo.

avatar

Praha, Jičín

Celkem 3779 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:42:30 (2009)
půlmaraton: 1:34:41 (2011)
maraton: 3:32:34 (2009)

Sandera muž 28.03.2010 14:43:15

Řada kolegů mi říkala, že jim byl změřen dost nepřesný čas (i několik minut; vždy vylepšený). To jde asi na vrub Timing Data Service (TMD). Možná chybou pořadatelů z PIM je, že si vybrali TMD.
Když se přičte nepříliš hlídané řazení do startovních koridorů, tak to na zlatou známku není.
Každopádně si PIM zaslouží poděkování za propagaci běhání v ČR.

avatar

Praha, Jičín

Celkem 3779 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:42:30 (2009)
půlmaraton: 1:34:41 (2011)
maraton: 3:32:34 (2009)

Sandera muž 28.03.2010 14:47:41

>> Sandera, 28. 3. 2010 14:43:15

pardon, TDS (ještě asi únava ze včerejška :-))

avatar

Benešov u Prahy

Celkem 4768 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:39:16 (2012)
půlmaraton: 1:27:57 (2010)
maraton: 3:19:06 (2010)

chuchvi muž 28.03.2010 15:57:51

>> pbs, 28. 3. 2010 12:56:06

Souhlasím.Měl jsem číslo přes 4500 a potřeboval jsem vodiče na 1:30.Nevidim důvod proč mám jít až dozádu k lidem co to běhají kolem 2 hodin.Jinak asi Redakce nebyla na záchodě,jelikož fronty byly stále velké a trvalé.

avatar

Celkem 12291,9 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:41:26 (2012)
půlmaraton: 1:37:58 (2015)
maraton: 3:39:31 (2015)

Mike muž 28.03.2010 15:59:48

>> cosanostra, 28. 3. 2010 11:20:58

Ten Real Time je uplnej nesmysl, koukal jsem na hodinky a proběhl jsem po cca 35 s, zatímco ve výsledcích mam rozdíl 4 minuty. Navíc táta, kterej běžel hned vedle mě má rozdíl v oficiálním a realným čase o 30 s menší, takže někde se stala chyba.

avatar

Benešov u Prahy

Celkem 4768 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:39:16 (2012)
půlmaraton: 1:27:57 (2010)
maraton: 3:19:06 (2010)

chuchvi muž 28.03.2010 16:01:49

>> MIREK24, 28. 3. 2010 14:03:05

Čas mi seděl také dobře.Jak oficiální tak skutečný.Je divné,že to u někoho hapruje a někdo to má v cajku.

avatar

Praha 3

Celkem 15307,3 km
Minulý měsíc 93,9 km
10 km: 0:47:11 (2010)
půlmaraton: 1:46:00 (2010)

seal muž 28.03.2010 16:12:57

>> chuchvi, 28. 3. 2010 16:01:49

Připojuji se- můj rozdíl byl 2 vteřiny a přidávám to svému zpoždění.

Motto: The only easy day was yesterday
avatar

Praha

Celkem 4475 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:41:49 (2010)
půlmaraton: 1:36:11 (2009)
maraton: 3:32:58 (2009)

Forest Gump muž 28.03.2010 16:38:35

>> Mike, 28. 3. 2010 15:59:48

Jasne, Real Time je uplne spatne…

avatar

Bujanov

Celkem 10888,14 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:42:43 (2009)
půlmaraton: 1:37:27 (2015)
maraton: 3:43:57 (2014)

mahony muž 28.03.2010 18:08:54

Můj rozdíl mezi časem a real časem byl dle TDS 1,51,00 … Já osbně jsem zapínal hodinky přesně na startu … cca po 35 sekundách po výstřelu a to mi pak sedí … Dle real času bych měl krásný osobák … Ve skutečnosti ho mám taky ale nemohu se odkazovat na výsledkovou listinu ale na hodinky. Martin

Motto: Bujanov, Koláče a běh - to je můj život
avatar

Beroun

Celkem 41724 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:44 (2006)
půlmaraton: 1:26:27 (2007)
maraton: 3:17:01 (2004)

mirek hasal muž 28.03.2010 19:20:23

REAL TIME jsou v mnohých případech nesmysly. U mě osobně je to vpořádku, rozdíl 9 sekund, ale kolega co vybíhal se mnou má rozdíl 90 sekund a spousta dalších také. Jen se podívejte do výsledků. Borci s časy okolo 1:20 mají rozdíl časů 60 – 90 sekund. Myslíte, že všichni stáli tolik vzadu? Blbost, všichni stáli skoro na lajně.....

avatar

Praha

Celkem 4475 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:41:49 (2010)
půlmaraton: 1:36:11 (2009)
maraton: 3:32:58 (2009)

Forest Gump muž 28.03.2010 20:53:32

>> Mirek Hasal, 28. 3. 2010 19:20:23

Přesně tak, malá chyba tam bude. Bežel jsem s kamarádem do 10km vedle něj a máme tam každej jiný REAL TIME. Což neni dost dobře možný. Ne o 20 sekund.

avatar

Praha

Celkem 21393 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:36:06 (2015)
půlmaraton: 1:18:50 (2016)
maraton: 2:50:47 (2013)

jsyrovat muž 28.03.2010 21:20:22

>> Forest Gump, 28. 3. 2010 20:53:32

Já mám také podobnou odchylku. Stáli jsme kousek za lajnou, kolegovi odečetli správně 5 vteřin, a mě víc jak 90. Zvláštní a pořád pro to nevidím logické vysvětlení. Leda že by SW nestíhal v té „hustotě“ provozu na startu snímat všechny čipy a ty co nestihl prostě „pustil“ na trať s nejhorším časem v daném koridoru.
Nebo že by byla chyba v Italech a TDS? O Italech, IT a řízení projektů IT jsem už slyšel hodně veselých historek :-)

avatar

Celkem 91893 km
Minulý měsíc 338 km
10 km: 0:44:20 (2004)
půlmaraton: 1:37:36 (2004)
maraton: 3:22:25 (2011)

pivas_old muž 28.03.2010 21:51:38

>> Mike, 28. 3. 2010 15:59:48

U mě byl rozdíl asi 4 min. U řady běžců naměřili nesmysl. Uvidíme, jestli to ještě zkorigují

avatar

Praha

Celkem 2755 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:53:45 (1987)
půlmaraton: 2:16:09 (2008)
maraton: 4:48:45 (2004)

anajpo žena 28.03.2010 21:53:07

Já bohužel přispěji jen svou kritikou k téhle akci. Startuje president, běží primátor a přesto Praha není schopná zajistit trasu bez aut. Já sama jsem šla po mostě Legií a proti běžcům jely od Národního divadla tramvaje,(cca 13:15) sice pomalu, ale je div, že nedošlo k nějaké kolizi…A za druhé – je hezké, že jeden pruh silnice je vyhrazen běžcům, ale v druhém jezdí kamion za kamionem na výpadovku na Strakonice…Opravdu běh pro zdraví!!!Skutečně čistý horský vzduch bez zplodin se dostává do plic zadýchaných běžců…Fakt, tohle nemusím.Lepší Baroko maraton či ten v Nových Hradech, kde je doprava opravdu odkloněna. V Praze to prostě nejde-komerce vítězí!!!

Motto: Proti narození a ani smrti není léku, v mezidobí užívej radost :)
avatar

Celkem 91893 km
Minulý měsíc 338 km
10 km: 0:44:20 (2004)
půlmaraton: 1:37:36 (2004)
maraton: 3:22:25 (2011)

pivas_old muž 28.03.2010 22:19:47

>> chuchvi, 28. 3. 2010 15:57:51

S tímto problémem se u PIM akcí setkávám již 12 roků. Letos jsem měl číslo přes 4500, a to jsem se přihlásil již v květnu 2009. Udal jsem cílový čas 1:40–1:45. Za ta léta se mi nepodařilo zjistit
komplikovaný mechanismus přidělování startovních čísel. Letos jsem šel k vodiči na 1:40 a byl jsem 2× vykázán ze sektoru. Loni jsem prosil slečnu, aby kamaráda s časem na marathon pod 2:50 pustila dopředu (měl číslo do předposledního sektoru!).
Poté, co jsem jí řekl, že budu před ní klečet dokud jej nepustí, porušila nařízení a pustila kamaráda dopředu… Snad se už organizátoři PIMu poučí a cílový čas závodníka NEBUDE vyjadřovat
startovní číslo, ale barva nebo symbol.
 

avatar

Tupesy

Celkem 21618,8 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:45:33 (2011)
půlmaraton: 1:42:55 (2011)
maraton: 3:35:02 (2012)

IlonaB žena 28.03.2010 22:27:36

V mnohých reálných časech byla jistě chyba.Do cíle jsem dobíhala těsně za Pavlem Nedvědem (13 sekund),ale reálný čas měl Pavel o minutu lepší, ačkoliv vybíhal mnohem dříve.Můj reálný čas byl ale v pořádku.Radost mi to nikterak nekazí,ale dokáži se vcítit do nespokojenosti těch, kteří si chtěli otestovat svou výkonnost a běželi na vylepšení osobních rekordů.

Motto: Každé hledání začíná štěstím začátečníka a vždy končí zkouškou dobyvatele
avatar

Praha 2

Celkem 9770 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:46:34 (2005)
půlmaraton: 1:41:54 (2005)
maraton: 3:45:56 (2005)

Serža muž 28.03.2010 22:52:12

>> jsyrovat, 28. 3. 2010 21:20:22

jsem na tom podobně – podle TDS mám real time 1:45:48 a podle mých stopek 1:49:09 (byl jsem asi 20 metrů na Keňanama)

Motto: Per aspera ad astra
avatar

Celkem 12291,9 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:41:26 (2012)
půlmaraton: 1:37:58 (2015)
maraton: 3:39:31 (2015)

Mike muž 28.03.2010 23:25:48

>> pivas_old, 28. 3. 2010 21:51:38

U hodně běžců to vypadá, jako by ten real time byl počítanej podle startovního čísla, což je teda děs.

avatar

Postrizin

Celkem 41 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:34:30 (2011)
půlmaraton: 1:13:56 (2011)
maraton: 2:39:32 (2011)

SlavoK muž 29.03.2010 07:57:21

To me se teda libilo. Zpracovani vysledku asi jeste chvilku potrva, takze tomu dam cas.
Jedine co mi vadilo byli vodici a vubec vsichni, kteri se s pomalym planovanym tempem postavili na celo koridoru. Tohle by chtelo lip zvladat pridelovani cisel a pak dohlizet na razeni do koridoru.
Jinak super, cely rok jezdim po Praze a vzdy kdyz jedu po nekterem z mist, pres ktere se bezi, tak se mi vynori vzpominky na zavod. To mi pak zvedne naladu a uz se tesim na dalsi rocnik.
Zmena trasy se mi taky libi, i kdyz jeste bych vypustil beh na Karlin.

avatar

Ostrava

Celkem 2735 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:45:27 (2012)
půlmaraton: 1:38:03 (2012)
maraton: 4:02:11 (2012)

Tygr muž 29.03.2010 08:36:18

Tohle byla první podobná akce, které jsem se zůčastnil a musím říct, že celkově jsem byl spokojen. Jen pár maličkostí :-))) , prezentoval jsem se už ve čt. a v tu dobu již neměli trika velikosti XL a co se týče výsledného času, byl u mě rozdíl, oproti tomu co jsem si změřil na stopkách cca 2 min. Jinak se mi akce velice líbila.

avatar

Beroun

Celkem 41724 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:44 (2006)
půlmaraton: 1:26:27 (2007)
maraton: 3:17:01 (2004)

mirek hasal muž 29.03.2010 09:07:29

Tento názor jsem našel na Facebooku:
„Vaclav Novak
Tak som sa bavil s panom co riadil casomiru a ten mi potvrdil ze to na starte mali rozbite a tak ludom odcitavali realny cas odhadom podla cisla , teda ak ste mali velke cislo a podarilo sa vam dostat cez start skor tak vam odcitali viac minut od celkoveho casu . Je to VOSTUDA na tak velky zavod boli to vyhodene penize
Včera v 12:37“
Tak to je hustý!!!!! Takže jestli máte někdo osobáček, tak je to odhadem!!!!!

avatar

Trutnov/Praha

10 km: 0:31:01 (2009)
půlmaraton: 1:06:33 (2012)
maraton: 2:18:27 (2011)

peca_p muž 29.03.2010 09:10:28

>> pivas_old, 28. 3. 2010 22:19:47

Jo to by měly udělat. Něco podobnýho bylo i na maratonu ve Frankfurtu a tam to fungovalo bez problémů…

avatar

imagi muž 29.03.2010 10:12:17

>> Mike, 28. 3. 2010 15:59:48

Měřil jsem si svůj real čas a lišil jsem se jen o 2 sekundy. Takže OK.

avatar

dickrichardsrunning.blogspot.cz

Celkem 4061 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:49:07 (2016)
půlmaraton: 1:52:45 (2016)

Dick Richards muž 29.03.2010 10:18:08

Půlmaraton v Praze jsem běžel už počtvrté a zatím poprvé jsem se setkal s tak nepřesnou časomírou a výsledkovou listinou. Na 5.km mi ukazují výsledky totální nesmysl, kdy mám čas o 3:30 min. lepší než podle hodinek (real time) a dle výsledků jsem dokonce v rozmezí 5–10.km předběhl cca 1.700 závodníků, kteří mi to ale na 15.km zase vrátili (úplná blbost)!!! Časomíra a výsledky zatím totální propadák!!!

Motto: "Závist zdržuje"
avatar

Ustí nad Orlicí

Celkem 4957 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:52 (2012)
půlmaraton: 1:36:25 (2012)

majkp muž 29.03.2010 10:20:18

>> Mirek Hasal, 29. 3. 2010 09:07:29

Ta aproximace podle cisla se asi tyka i lidi co dobehli hodne vepredu. Treba WALLENFELS JIŘÍ ma s cislem 5806 nejlepsi ceskej (realnej) cas 01:04:39. Pokud ale skutecne startoval zezadu ze koridoru sveho cisla, prodral se pres nekolik tisic bezcu a dobehl 29. tak moje omluva za pochybnosti a klobouk dolu…;-)

Motto: Runners have balls, all others just play with them...
Nalezené položky: 48 První Předchozí | 1 | 2 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.