Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Veberova třicítka nejhodnotnějším výkonem v Plzni

Veberova třicítka nejhodnotnějším výkonem v Plzni
foto: archív SC Marathon Plzeň (před startem)

Ivo Domanský | 20.11.2011 | přečteno: 3364×

Čas 1:48:51, jehož dosáhl Tomáš Veber z Mílařů Domažlice v závodě na 30 kilometrů, byl nejkvalitnějším výkonem nedělního dráhového závodu Plzeňská třicítka a dvacítka. V závodě žen na 20 km zvítězila časem 1:34:35 Jaroslava Pokorová z domácího oddílu SC Marathon Plzeň.

Běžel se i maraton. V něm si vítězství vybojovali Jiří Václavík z Dobříše časem 3:02:14 a Markéta Gruberová z MMM Březnice časem 3:40:22.

Závod byl poslední akcí Grand Prix vytrvalců západních Čech, již organizuje SC Marathon Plzeň a kromě tohoto závodu do ní patří ještě Plzeňská hodinovka a Zátopkův zlatý týden.

Poslední závod se běžel pod zataženou oblohou a bezvětří na stadionu Josefa Žaloudka v Plzni Skvrňanech za celkové účasti 26 vytrvalců.


WEB ZÁVODU

VÝSLEDKY ZÁVODU

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

idomansky 20.11.2011 17:01:03

Čas 1:48:51, jehož dosáhl Tomáš Veber z Mílařů Domažlice v závodě na 30 kilometrů, byl nejkvalitnějším výkonem nedělního dráhového závodu Plzeňská třicítka a dvacítka. V závodě žen na 20 km zvítězila časem 1:34:35 Jaroslava Pokorová z domácího oddílu SC Marathon Plzeň.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.