Moraviaman 20.6.2009, Otrokovice
Přerov
Aldaman 26.06.2009 14:23:34
[quote=Sokolík][quote=Jecminek.Maselnik]vida, tak Tebe jsem sledoval celkem podrobně, protože Tvůj disciplinovaný doprovod operoval z auta zaparkovaného přes cestu od mého, jenom jsem nevěděl, že jsi sokolík:-)[/quote] škoda , že jsme se neseznámili. Ještě Tě nepoznám, ale tvoji triatlonovou minulost, přítomnost i budoucnost , díky Tvému webu, znám dokonale. :)[/quote] Ječmínku to je ten doprovod, u kterého jsi obdivoval lehátko a skládací stoličku :D ?
Liberec
Advid 27.06.2009 19:50:58
Mám jeden dotaz k výsledovce. Co znamená te sloupec s „VT“ v záhlaví? Mám tam římskou trojku.
Jecminek.Maselnik 27.06.2009 20:54:02
[quote=Aldaman][quote=Sokolík][quote=Jecminek.Maselnik]vida, tak Tebe jsem sledoval celkem podrobně, protože Tvůj disciplinovaný doprovod operoval z auta zaparkovaného přes cestu od mého, jenom jsem nevěděl, že jsi sokolík:-)[/quote] škoda , že jsme se neseznámili. Ještě Tě nepoznám, ale tvoji triatlonovou minulost, přítomnost i budoucnost , díky Tvému webu, znám dokonale. :)[/quote] Ječmínku to je ten doprovod, u kterého jsi obdivoval lehátko a skládací stoličku :D ?[/quote] jo jo, to jsou oni, šikulové.
Dubnice pod Ralskem
Sokolík 28.06.2009 17:43:16
[quote=Jecminek.Maselnik][quote=Aldaman][quote=Sokolík] škoda , že jsme se neseznámili. Ještě Tě nepoznám, ale tvoji triatlonovou minulost, přítomnost i budoucnost , díky Tvému webu, znám dokonale. :)[/quote] Ječmínku to je ten doprovod, u kterého jsi obdivoval lehátko a skládací stoličku :D ?[/quote] jo jo, to jsou oni, šikulové.[/quote] Na základě vaší diskuze je nechám dnes nastoupit, rozvinu zástavu a udělím ještě jednou pochvalu před nastoupenou jednotkou :)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.