Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Ostatní » Tělesné míry

Tělesné míry

Nalezené položky: 61 První Předchozí | 1 | 2 | 3 | Další Poslední

Masato muž 06.08.2009 08:44:26

Ahoj, nejsem klasický běžec, běhám pro potěšení a kvůli kondici v bojových sportech, mám 186 cm a 92 kg, běhám už přes rok a moje časy jsou celkem slušné, jen mám maličko větší tepovku a to i pokud třeba jen chodím, subjektivně ovšem námahu necítím a po výkonu se mi tepovka rychle zklidní na normál…Ale můj tchán do mně pořád dělá( on totiž běhal a dokonce vyhrál i Kunratice ), že mám běhat pomaleji a kdesi cosi, že trénuju špatně když mám takovou tepovku, tak se mu snažím vysvětlit, že kdybych shodil 20 kilo, tepovku bych měl určitě nižší, protože bych nemusel při běhu živit 92 kg víceméně svalů, což není pro běžce zrovna ideální váha, no ale jemu je to fuk a prostě podle něj běhám špatně :-( Tuhle jsme se kvůli tomu i chytli, tak už mu nic nevysvětluju. Pro mně je ideální regenerovat buď po absolutní rovině a v klidu se takhle vyběhat, což jde u nás špatně pro samé kopce, nebo jdu na rotoped, kde mám naopak velký problém jet alespoň v regenerační tepovce, protože mi trvá, než mi ten tep aspoň trochu vyleze, jakmile moje tělo nemusí táhnou tu váhu, nechce vůbec jít s tepem nahoru, takže já se paradoxně jakoby nadřu víc na rotopedu při regeneraci než když normálně běžím u nás v kopcích…Tím samozřejmě neříkám, že těžší lidé nemohou slušně běhat, jen každý sport vyžaduje určitou tělesnou konstituci, s kterou to jde prostě lépe, ale to mi nebrání, abych běhal..těžké váhy taky běhají, samozřejmě, ale dost se zapotí a neznamená to, že když běhají třeba 10 let, že jim to jde jak po másle…box není běh, že…ale to je všechno přece logické, co myslíte?

Nalezené položky: 61 První Předchozí | 1 | 2 | 3 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.