Triexpert Cup 2008
Brno
vl001 09.06.2008 18:03:59
Celý IM si jistě respekt zaslouží, ale ne zbytečně velký. Po desítce se taky každý maratonec cítí unaven, ne? Všichni, co dají HIM pod šest mají obvykle fůru času v pohodě stihnout limit celého IM. Leda by měli výrazně slabší jednu disciplínu a ta je nepustila. Ale takoví tu obvykle v diskuzi nejsou :)
Trimanos 09.06.2008 18:39:53
[quote=vl001]Celý IM si jistě respekt zaslouží, ale ne zbytečně velký. Po desítce se taky každý maratonec cítí unaven, ne? Všichni, co dají HIM pod šest mají obvykle fůru času v pohodě stihnout limit celého IM. Leda by měli výrazně slabší jednu disciplínu a ta je nepustila. Ale takoví tu obvykle v diskuzi nejsou :)[/quote] Jsou a zrovna je to ta poslední
mh-rce 09.06.2008 23:34:18
[quote=vl001]Celý IM si jistě respekt zaslouží, ale ne zbytečně velký. Po desítce se taky každý maratonec cítí unaven, ne? Všichni, co dají HIM pod šest mají obvykle fůru času v pohodě stihnout limit celého IM. Leda by měli výrazně slabší jednu disciplínu a ta je nepustila. Ale takoví tu obvykle v diskuzi nejsou :)[/quote] kdyz dat cely IM, tak pod 12 hodin a to se ten maraton neda pochodovat, musi se aspon simulovat beh a to je ten problem
Jecminek.Maselnik 10.06.2008 13:53:48
jestli dáš plavčo za hoďku a kolo za 5hodin, máš na maraton 6 hodin, to se dá ujít:-)))
mh-rce 10.06.2008 14:58:25
Ani jednu z tvych podminek nesplnuju a pri mych casovych moznostech max 8hod/tyden splnovat nebudu, takze mi nezbyva nez misto chuze popobehnout ,
Ironjozef 10.06.2008 15:07:13
no vidíš, trošku popobehneš a máš to za 12 hodín :)
mh-rce 10.06.2008 16:31:59
pepo dik za podporu
Jecminek.Maselnik 10.06.2008 20:14:06
tak to se s vysokou pravdepodobnosti nekde potkame:-)
Praha, Klatovy
Šewy 21.07.2008 14:25:22
Kdo jede Karlštejn? Na startovce jsem našel jen Zuzku. Já jedu a Vavis taky. Něco jsme teď o víkendu potrénovali v Alpách, tak by nám ty kopce na kole neměli zas tolik vadit. :D
Ironjozef 21.07.2008 14:34:06
Mňa to strašne mrzí, ale ísť nemôžem, lebo potom o týždeň idem Slovakmana a nechcem sa úplne rozbiť. Pôvodne som rozmýšľal, že by som to išiel ako kúpanie kombinované s cykloturistikou a s klasickou turistikou, ale to by asi nebolo ono. Takže bohužiaľ.
Praha, Klatovy
Šewy 21.07.2008 16:50:55
Škoda, při tomto tempu bych s tebou mohl ve vodě probublat pár slov, na kole pokecat a na běhu něco z posunkové řeči. :)
m.thums 26.07.2008 05:51:54
Tak za chvíli vyrážíme, doufám, že to zvládnu vzhledem k tomu, jak se cítím poslední tři dny…
m.thums 26.07.2008 21:47:37
Očista, dokončil jsem, ale po prvním kopci jsem to chtěl zabalit…;)…to kolo bylo šílený, jsme " měkejš ".....
m.thums 26.07.2008 22:58:03
http://picasaweb.google.cz/…KarlTejn2008 …pár fotek je zde, doufám, že se najdete…
ironman 27.07.2008 17:06:16
Karlstejn byl vloni nejteszi strednak. Kolo je fakt dost na moral, zvlaste kdyz je hezky, no a beh pres to pole a celej na slunci s krosovyma vlozkama je taky peknej HC.
Praha 2
Serža 28.07.2008 14:26:30
bylo to peklo, ale dokončil jsem, což je o 100% lepší výsledek, než loni
m.thums: díky za odkaz na fotky – našel jsem se tam dostkrát – černo-žlutej dres, žlutá helma nebo žlutý šátek…
m.thums 28.07.2008 20:44:43
jj vím, moc se mi to nepovedlo, ale počkej příští rok…;)…a kde se potkáme ? Doksyman ??? Jinak ta hákovačka byla tedy opravdu brutál…kecy, že se sjela špička…no aspoň jsme to dali za svoje…já prostě po tom kole nemohl běžet a to jsem si docela věřil, že to seběhnu…sakra…tak ahoooj a draci dejte to taky, je to prča…
Praha 2
Serža 29.07.2008 15:16:17
[quote=m.thums]jj vím, moc se mi to nepovedlo, ale počkej příští rok…;)…a kde se potkáme ? Doksyman ??? Jinak ta hákovačka byla tedy opravdu brutál…kecy, že se sjela špička…no aspoň jsme to dali za svoje…já prostě po tom kole nemohl běžet a to jsem si docela věřil, že to seběhnu…sakra…tak ahoooj a draci dejte to taky, je to prča…[/quote] já mám teď v plánu možná Praha-Karlštejn Tour (53km MTB), pak Extrem Bike Brdy (105km MTB) a pak až Pilmana a Rozvadov…takže se asi uvidíme až ve Žďáru…
Mireku 29.07.2008 16:59:03
to serža, to m.thums
- zdravím hobíky ironmany, jste dobrý chlapi, není nad dobře vodmakanej závod, přál bych naší elitě německé rozhodčí!!! V Rothu jsem se na chvíli po dojetí skupiny zařadil abych nepřekážel na trati nebránil předjíždění a než okolo nás profičela elitní spička závodu o kolo a okamžitě jsem byl rozhodčím na motorce bez napomenutí stažen na 8 minut do penalty boxu a tam už odpočívalo několik dalších borců. To se u nás bohužel nemůže stát. … Do konce závodu jsem pak jezdil minimálně 15 metrů za každým cyklistou…
Myslím, že by celé řada našich eliťáků dostávala penalizaci každou chvíli. Tak nevím jestli se uvidíme na Rozvadově nebo na Kladenském maratonu..... Zdar…
m.thums 30.07.2008 18:14:08
[quote=Mireku]to serža, to m.thums
- zdravím hobíky ironmany, jste dobrý chlapi, není nad dobře vodmakanej závod, přál bych naší elitě německé rozhodčí!!! V Rothu jsem se na chvíli po dojetí skupiny zařadil abych nepřekážel na trati nebránil předjíždění a než okolo nás profičela elitní spička závodu o kolo a okamžitě jsem byl rozhodčím na motorce bez napomenutí stažen na 8 minut do penalty boxu a tam už odpočívalo několik dalších borců. To se u nás bohužel nemůže stát. … Do konce závodu jsem pak jezdil minimálně 15 metrů za každým cyklistou…
Myslím, že by celé řada našich eliťáků dostávala penalizaci každou chvíli. Tak nevím jestli se uvidíme na Rozvadově nebo na Kladenském maratonu..... Zdar…[/quote] Na Kladenském určitě…pojeď na Doksymana…jen tak mimo, když jsem četl diskuzi ke Karlštejnu na www.triatlet.cz, tak mi bylo trochu smutno, beru to jako sport tvrdých chlapů a ne hádajících se " bab " ( sorry, žen, které čtou toto fórum se to netýká…;) ) tak ať si ty háky povolí a jedou a co ??? Já osobně jsem si to mrskal ( doslova ) od 15 km kola, bez háku, skončil jsem mezi posledními, ale spokojený, je mi úplně šumák, jestli jezdili v háku, to je jejich soutěž…ale stejně jsou nadupaný…tak čus…
Praha 2
Serža 01.08.2008 14:09:26
[quote=m.thums]Na Kladenském určitě…pojeď na Doksymana…jen tak mimo, když jsem četl diskuzi ke Karlštejnu na www.triatlet.cz, tak mi bylo trochu smutno, beru to jako sport tvrdých chlapů a ne hádajících se " bab " ( sorry, žen, které čtou toto fórum se to netýká…;) ) tak ať si ty háky povolí a jedou a co ??? Já osobně jsem si to mrskal ( doslova ) od 15 km kola, bez háku, skončil jsem mezi posledními, ale spokojený, je mi úplně šumák, jestli jezdili v háku, to je jejich soutěž…ale stejně jsou nadupaný…tak čus…[/quote] to bych se na to mohl vykašlat – kolo je moje nejsilnější disciplína a jelikož z vody lezu mezi posledníma, musím se snažit…a jak bych pak sjížděl někoho, kdo se pověsí za profíka co je o kolo napřed? nene, pěkně každej za svý a nekompromisní rozhodčí! kdyby se v dlouhym povolilo hákování tak bych se asi vrátil k Xteře – tam se hákovat nedá
ironman 01.08.2008 18:45:55
Mirku tady jde o neco jineho, proste cast lidi je v ofsajdu a pak se prsej, porazil jsem … . A pak prijde poctivej zavod, kde se to hlida (podle me letos Melice, Otrokovice byly ok) a noname borci jsou v … Me proste stve, ze nekdo jede zavod a vedome porusuje pravidla. Ale zase uz dneska vim, kam jet a kam ne, vloni me Karlstejn zklamal, takze jsem tam nejel. Jinak ok, povolte hak. Bezproblemu, pojede se v haku podle pravidel, ja bych byl pro, aspon bych prestal ztracet dlouhy cas na treninkach na IM a v klidu bych si jezdil treba tu xterru, na kterou by mi stacilo trenovat min. Proste dlouhej je peknej tou individualitou, proto ho jezdim.
m.thums 01.08.2008 20:59:44
Ale ano, myslím, že si rozumíme, ale ty kecy, sakra tak ať si to vyříkají mezi sebou, mně se ten závod líbil, byl jsem rád, že jsem dokončil a potom čteš jenom kecy.....víš mám toho v životě za sebou trochu víc a tak si vážím každého kilometru…no nic, těším se na Doksy, snad bude prča… bude ;)
ironman 03.08.2008 13:37:39
s tim, ze ty kecy jsou trapny souhlasim, proto jsem se take do debaty zapojil jen jednou, vyjadril jsem nazor a konec, obecne plati, ze se mi nestava, ze by semi zavod nelibil, ja to proste takhle nehodnotim, me se zavodeni libi a neni to otazka vykonu, nekdy to boli vice, nekdy mene, ale uzivam si to vzdy, kdyz jsem zdravy.
m.thums 04.08.2008 04:41:06
http://picasaweb.google.cz/…arlTejn20081 mělo by tam být pár fotek navíc…
Praha, Klatovy
Šewy 04.08.2008 14:33:00
Něco málo fotek, ale doprovod moc ostatní nefotil: http://sewy.rajce.idnes.cz/…rlstejn_HIM/ Jako takový to byl pěkný závod, samozřejmě mínusy se našly… Největší mínus bylo, že jsem problel celou noc z neděle na pondělí. To jsem zvědav v sobotu na Lipno. :)
Devce 04.08.2008 15:30:06
Sewy, mne bylo taky desne blbe, nastesti to trvalo jen jeden den, ale byl to mazec:( blek:)
Kdybyste nekdo vedel o nekom, kdo by mel volno v aute na Lipno a nebydlel tisic km od Usti, dejte mi echo. Mam ponekud problem se tam dopravit.
Liberec
Advid 04.08.2008 15:39:37
Devce: Nejdřív problém s ubytováním, teď s dopravou, to to začíná.
Praha, Klatovy
Šewy 04.08.2008 16:56:28
Samej problém, ale pak nás převálcuje jak parní válec. :) Děvče: vadil by odjezd z Prahy?
Devce 05.08.2008 07:21:44
Advide, hele lecis se??:) S ubytovanim mel problem Michal, ja mam spacacek:)
Sewy poslala jsem Ti maila.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.