Vodič na PIM
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 14.01.2007 09:49:26
Kdo mě zná, ví, že mě vodičství v poslední době baví. Dělal jsem vodiče na PIM 2006, šel jsem 4:30. Startovné jsem neplatil (odměna?), ale jinak jsem měl normální startovní číslo, čip, jsem uvedený ve výsledcích, navíc jsem od PIM dostal rozlišovací vestu s kýženým časem a dva zelené balónky. Ruku jsem měl celou popsanou naplánovanými mezičasy a pořád jsem se nervózně díval na stopky, jestli stíhám nebo jestli to moc neženu:-) Letos bude mít PIM víc vodičů, resp. půjdou po deseti minutách za sebou. Já jsem slíbil, že poběžím ve vestě s časem 3:39..
Liberec
Advid 14.01.2007 12:28:45
[quote=Rosťa]Letos bude mít PIM víc vodičů, resp. půjdou po deseti minutách za sebou.[/quote] To je dobrá zpráva.
Liberec
Advid 14.01.2007 12:35:09
[quote=Tudy]Jsem pro, mám úplně stejný cíl, tj. dát to nejhůře za 3:29:59, takže se hlásím jako relativně „normální“ závodník :)[/quote] To jsi mě špatně pochopil. Já budu hranici 3:30 atakovat z druhé strany. Proto jsem i rád, že bude Rosťa vodič na 3:39.
Už jsem to „dilema“ rozřešil. Vodiče využiji a nejspíš Rosťu. Těch 3:30 mi teď moc reálných nepřijde. Ale kdo ví, jak to uvidím v květnu.
Brno
tuta 15.01.2007 14:23:18
Ja bych potreboval nejakeho spolubezce tak na 2:40…
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 15.01.2007 15:59:16
[quote=forest][quote=sam]A víte, že Zátopek dosud drží Český rekord v hodinovce, ze začátku padesátých let ? Zaběhl to v Houštce u Staré Boleslavi na škvárovém, tehdy jen cca 333m dlouhém oválu.[/quote] Zatopek ho nedrzi – ma ho Uvizl…[/quote] Takže chyba na stránkách atletiky? A ty další rekorky drží pořád nebo ne? Mimochodem, pořád nechápu, jestli je Houšťka v Brandýse nebo ve Starý Boleslavi, ale to už je hodně off-topic… :)
Bělá pod Bezdězem
Cabalero 15.01.2007 18:46:26
[quote=Oslík][quote=forest][quote=sam]A víte, že Zátopek dosud drží Český rekord v hodinovce, ze začátku padesátých let ? Zaběhl to v Houštce u Staré Boleslavi na škvárovém, tehdy jen cca 333m dlouhém oválu.[/quote] Zatopek ho nedrzi – ma ho Uvizl…[/quote] Takže chyba na stránkách atletiky? A ty další rekorky drží pořád nebo ne? Mimochodem, pořád nechápu, jestli je Houšťka v Brandýse nebo ve Starý Boleslavi, ale to už je hodně off-topic… :)[/quote] Ahoj, Ve Staré Boleslavi je Houštka!Jezdil jsem tam na atletické závody do svých 16let s oddílem TJ Neartovice. Skvělé vzpomínky
lastboyscout 15.01.2007 19:25:07
[quote=Oslík][quote=forest][quote=sam]A víte, že Zátopek dosud drží Český rekord v hodinovce, ze začátku padesátých let ? Zaběhl to v Houštce u Staré Boleslavi na škvárovém, tehdy jen cca 333m dlouhém oválu.[/quote] Zatopek ho nedrzi – ma ho Uvizl…[/quote] Takže chyba na stránkách atletiky? A ty další rekorky drží pořád nebo ne? Mimochodem, pořád nechápu, jestli je Houšťka v Brandýse nebo ve Starý Boleslavi, ale to už je hodně off-topic… :)[/quote] Na stránkách atletiky je skutečně v hodinovce správně Uvízl, Zátopek pořád drží český rekord na 25 km. viz. http://www.atletika.cz/default.aspx?…
Praha 9
Lubos M 16.01.2007 09:03:40
[quote=Jarda koloběžka]Od rekordů p. Zátopka zase z5 k tématu „vodič“. Má někdo podobnou zkušenost jako já? Mě se totiž vždycky líp běží, když mám někoho v patách. V okamžiku, kdy dojde k vystřídání zapracuje psychika a mám jakoby pocit, že se mi běží hůř.[/quote] já to mám přesně naopak:)
Raškovice okr. FM
minusak 17.01.2007 11:05:35
[quote=Jarda koloběžka]Od rekordů p. Zátopka zase z5 k tématu „vodič“. Má někdo podobnou zkušenost jako já? Mě se totiž vždycky líp běží, když mám někoho v patách. V okamžiku, kdy dojde k vystřídání zapracuje psychika a mám jakoby pocit, že se mi běží hůř.[/quote] Souhlasím, mám to podobně, nicméně někoho na dohled je lepší, než mít před sebou veloku díru.
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 18.01.2007 10:41:35
2 Jarda Koloběžka: podle mě by bylo úplně nejlepší, kdybychom se všichni sešli při běžeckém cirkusu před PIM 1/2Maratonem a tam se seznámili…
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 18.01.2007 10:56:08
Tam se sejdeme. Aspoň co se mě týče, na cirkusy do pražské Stromokvky chodím..
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.