Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » BĚH A ŽENY: Jak trénovat s ročním batoletem [článek]

BĚH A ŽENY: Jak trénovat s ročním batoletem [článek]

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Kroměříž

Jita žena 28.08.2008 09:06:15

Zdravím Vás Vando, i ostatní mamky, které řeší optimální skloubení tréninku a starání se o děti. Ono jedno batole se pořád ještě hlídá dobře, horší je to se dvěma dětmi, ale jde to také. Samozřejmě s vydatnou pomocí pracující babičky a (také) sportujícího partnera. Někdy si sice říkám, jestli to stojí za to – nakonec dospěji ke stejnému závěru – ano. Krátký odpočinek od dětí také není k zahození. S kojením a současným sportováním mám výborné zkušenosti, moc přimlouvám se za to nepřestat ani v batolecím období, pokud to je možné. Tak ať nám to, mamky, běhá!!! Jitka

Motto: Dopředu vlastními silami. Každý krok se počítá.
avatar

candrovka žena 28.08.2008 22:40:07

Zdravím všechny maminy, které to na mateřské nevzdaly a trénují pořád dál. Také mám dobrou zkušenost s tréninkem a péčí o děti. Jsem triatlonistka, takže mimo běžecké tréninky, chodím ještě plavat a nejvíce času zaberou cyklistické tréninky. Bez podpory rodiny od babiček až po manžela bych nikdy triatlon dělat nemohla. Je to docela náročné a nejen časově. Mým hlavním problémem je nedostatek odpočinku a regenerace. Máme dvě děti (1 a 4 roky), a když přijdu utahaná z tréninku a vrhnou se na mě, sbírám poslední zbytky sil. Jinak je vše super. Takže s chutí do dalších kilometrů.

avatar

Dedkova žena 14.05.2009 16:55:15

>> Jita, 28. 8. 2008 09:06:15

Tiše závidím ;-). Dvě děti jsem ještě stále „kloubila“ dobře. Starší byl už velký, jezdil se mnou na kole, mladší byla ve vozíku. Jenže celkem brzy přišlo neplánovaně třetí :-))). A teď už opravdu nevím, jak kloubit. A běh mi strašně chybí. Prostřední jsou sotva tři, v kočáru či vozíku už samozřejmě být nechce, na delší a rychlejší pohyb po vlastní ose – např. na kole to ještě není. Běh mi strašně chybí a těším se, až zase naplno začnu. Hlídání nemám – babičky chodí do práce, tatínek se vrací pozdě večer. Jsem ráda, když se dostanu běhat o víkendu a tělo by potřebovalo víc :-). Navíc pracuji ve vlastní firmě, nejstarší syn hraje hokej, takže hodně času trávíme na trénincích a zápasech. Je mi to hrozně líto, potřebovala bych den protáhnout tak o 5 hodin. K běhu bych se dostala tak v 10 večer a to zase chybí energie.

Ale snad se to časem zlepší a já budu mít zase víc času. A snad to tělo do té doby úplně nezleniví :-).

Držím palce všem, ať to jde co nejlíp. Hodně bezproblémových kilometrů,

 Silva

administrator 03.04.2010 13:32:34

Syn Matěj relativně nedávno sfoukl svou první svíčku z dortu a já jsem si vylepšila několik osobáčků. Nebylo to vždy zcela lehké – jak skloubit trénink se všude lezoucím batoletem a jeho nároky? A co když dítě někdy zamarodí – musí to znamenat výpadek v tréninku? Sesbírala jsem za ten rok několik zajímavých postřehů a vychytávek.


Odkaz na článek
Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.