Brněnská pětadvacítka 2006
Brno
running-observer 09.08.2006 22:30:43
Vím, že se už celá řada běžců těší na brněnskou pětadvacítku, která se koná letos 16. září. Informace o ní jsem shromáždil na http://runner.czechian.net/Brno25K/ .
Mezitím již proběhla tento víkend pětadvacítka ve Velké nad Veličkou a tuto neděli Žebrácká pětadvacítka. Tam nás bude reprezentovat STJ a VILDA, a možná i další.
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 10.08.2006 09:13:43
Žebráckou ani Brněnskou 25 si nemůžu nechat ujít :)
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy 14.08.2006 17:29:30
Ani ja, navic to bude moje uplna zavodni premiera, takze se tesim vic nez jako malej kluk na vanoce
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 14.08.2006 17:48:03
[quote=Stanislav Junga]Žebráckou ani Brněnskou 25 si nemůžu nechat ujít :)[/quote] Tak ať ti to vyjde ještě lépe než v Žebráku minimálně za 1:59:59. Ani jsem nevěděl, že tam bylo celkové převýšení 200m, tak by mě zajímalo, co vás čeká v okolí Brna.
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 25.08.2006 14:28:30
[quote=Mirek Kostlivý][quote=Stanislav Junga]Žebráckou ani Brněnskou 25 si nemůžu nechat ujít :)[/quote] Tak ať ti to vyjde ještě lépe než v Žebráku minimálně za 1:59:59. Ani jsem nevěděl, že tam bylo celkové převýšení 200m, tak by mě zajímalo, co vás čeká v okolí Brna.[/quote] Dík, a ty taky můžeš přijet zaběhnout osobně ne ? Vezmeš to jako výklus po Kladně :)
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 25.08.2006 15:02:11
[quote=Stanislav Junga][quote=Mirek Kostlivý][quote=Stanislav Junga]Žebráckou ani Brněnskou 25 si nemůžu nechat ujít :)[/quote] Tak ať ti to vyjde ještě lépe než v Žebráku minimálně za 1:59:59. Ani jsem nevěděl, že tam bylo celkové převýšení 200m, tak by mě zajímalo, co vás čeká v okolí Brna.[/quote] Dík, a ty taky můžeš přijet zaběhnout osobně ne ? Vezmeš to jako výklus po Kladně :)[/quote] Kdepak Kladno, hlásí vedra, tak se tam přidu maximálně podívat a zaklusat jako „vodič“. Já ladím formu na Košice.
Brno
milan 10.09.2006 18:55:50
Po včerejším výkoně na Kladně a dnešním zjištění,že můžu normálně chodit, zkusím podpořit brněnský domácí podnik svoji účastí.Jak říkal včera Standa :„je to povinnost“.
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 11.09.2006 10:19:23
Jasně, přece musíme podporovat dlouhé běhy v Brně. Přece jich je tak málo, tak ať mají aspoň vysokou účast. Trošku mě po Kladně škrábe v krku, ale do soboty to bude (doufám) dobrý. Takže se těším.
German 11.09.2006 14:51:00
V nedeli v poledne jsem si byl trat lehce probehnout a bylo strasne aut po sebehu z Rozdrojovic na hlavni do Jinacovic. Snad to bude v sobotu lepsi, protoze mijeni feld ve 120 km/h opravdu nemusim. Jinak je to docela narocny profil, bude to maso :o)). Uz se tesim.
Brno
rk 11.09.2006 19:09:51
[quote=Stanislav Junga]Jasně, přece musíme podporovat dlouhé běhy v Brně. Přece jich je tak málo, tak ať mají aspoň vysokou účast.[/quote] Taky jsem rád za akci v Brně. Pro mě je to asi zakončení sezóny na dlouhých bězích. Tři týdny po vírské 32-ce je tak akorát. Obdivuji borce, kteří si troufnou týden po maratónu zaběhnout tento závod. Na to budu muset ještě dlouho trénovat.
Brno
milan 11.09.2006 19:15:38
[quote=rk][quote=Stanislav Junga]Jasně, přece musíme podporovat dlouhé běhy v Brně. Přece jich je tak málo, tak ať mají aspoň vysokou účast.[/quote] Taky jsem rád za akci v Brně. Pro mě je to asi zakončení sezóny na dlouhých bězích. Tři týdny po vírské 32-ce je tak akorát. Obdivuji borce, kteří si troufnou týden po maratónu zaběhnout tento závod. Na to budu muset ještě dlouho trénovat.[/quote] Uvidíme,co to s námi po týdnu udělá,ale domlouvali jsme se na volnějším tempu.
Ostrava a okolí
Beet 11.09.2006 20:05:11
[quote=German]Jinak je to docela narocny profil, bude to maso :o)). Uz se tesim.[/quote] Jak moc je narocny? Uvazuju o teto petadvacitce, ale jestli je to nahoru dolu, tak to nemusim :-o
Brno
vl001 11.09.2006 20:58:24
[quote=Beet][quote=German]Jinak je to docela narocny profil, bude to maso :o)). Uz se tesim.[/quote] Jak moc je narocny? Uvazuju o teto petadvacitce, ale jestli je to nahoru dolu, tak to nemusim :-o[/quote] Popis trati je zde http://runner.czechian.net/…5K/trasa.php . Rovina to sice není, součet stoupání bude asi kolem 200m, to není na 25km zase taková hrůza. Do Kníniček v podstatě rovina, pak k obrátce se víc stoupá, zpět klesá, což mi přijde fajn. Běhávám po části trati v zimě, když je vše zamrzlé, víc než kopce mne tam dokáže potrápit studený vítr. Ale to snad v sobotu nebude :)
Pavel 11.09.2006 21:33:03
V těžké konkurenci Merida Bike tour a Běhu Moravským krasem to u mě taky vyhrála Brněnská 25. Chtěl jsem pořádně potrénovat, ale rozbolelo mě zas zlobivé koleno :(, takže neběhám a doufám, že se to zlepší, rád bych tam poznal osobně další lidi z fóra. [quote=rk]Taky jsem rád za akci v Brně. Pro mě je to asi zakončení sezóny na dlouhých bězích.[/quote] Ještě je začátkem prosince docela kultovní závod Běh na Býčí skálu – 30 km terén kopce. Loni jsem tam nešel kvůli chabé fyzičce, tak bych to chtěl letos napravit.
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy 11.09.2006 22:35:36
Poznavani lidi je docela zajimavy tema. Ja bych navrhoval dejme tomu nejakou pozavodovou seznamovaci a oslavovaci akci? Co vy na to bezci z brna a okoli.
Brno
dao 12.09.2006 17:38:09
Právě jsem zjistil, že byl změněn termín. Místo původní soboty v 15:00 je neděle v 11:00. Důvodem je, že Sokol Žabiny nepůjčí v sobotu hřiště. Informaci mám od Karla Zadáka.
Brno
milan 12.09.2006 17:55:26
[quote=dao]Právě jsem zjistil, že byl změněn termín. Místo původní soboty v 15:00 je neděle v 11:00. Důvodem je, že Sokol Žabiny nepůjčí v sobotu hřiště. Informaci mám od Karla Zadáka.[/quote] Díky za informaci.
Brno
dao 12.09.2006 18:09:57
Nové propozice jsem dal na www.mslavia.cz.
Brno
tuta 12.09.2006 18:42:36
Jsem si zrovna vcera rikal, proc to neni v nedeli, to mi super vyhovuje, v sobotu muzu jit naplno ligu a v nedeli si dat na te petadvacitce posledni trochu sviznejsi dlouhy beh pred pulmaratonem v Kosicich, parada.
German 12.09.2006 20:03:59
[quote=dao]Právě jsem zjistil, že byl změněn termín. Místo původní soboty v 15:00 je neděle v 11:00. Důvodem je, že Sokol Žabiny nepůjčí v sobotu hřiště. Informaci mám od Karla Zadáka.[/quote] :o neee, v sobotu vecer slavim narozky a myslel jsem, ze bude po zavode
Brno
running-observer 12.09.2006 23:12:50
Potvrzuji, že DAO má pravdu. Takže namísto soboty: NEDĚLE 17.09.2006 v 11:00 (start).
Brno
running-observer 12.09.2006 23:14:13
[quote=German]:o neee, v sobotu vecer slavim narozky a myslel jsem, ze bude po zavode[/quote] To bude dobrý. Na takový dlouhý závod se bude v sobotu načerpaná energie bude hodit…
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 13.09.2006 10:02:49
Sobota, nebo neděle – je to celkem jedno, jen aby z těch posunů nevznikl chaos. Lidi co nechodí moc na internet se to dozví asi až v sobotu odpoledne na stadionu …
Brno
running-observer 13.09.2006 10:39:40
No z oněch zmatků nemá nikdo radost, snad jen nějaký kazisvět zpronevěřivší se myšlenkám Tyrše…
Brno
rk 13.09.2006 18:06:48
[quote=dao]Právě jsem zjistil, že byl změněn termín. Místo původní soboty v 15:00 je neděle v 11:00. Důvodem je, že Sokol Žabiny nepůjčí v sobotu hřiště. Informaci mám od Karla Zadáka.[/quote] Díky za upozornění. Rodinný výlet ke startu v Žabinách není problém posunout na neděli (jsou tam super prolízačky pro malé děti), ale jak upravím tréning „laděný“ na sobotu …, to nevím. Nejspíš mě to bude stát lepší umístění, tipuji pokles v pořadí ze 42. na 43. ze 45.
Brno
milan 13.09.2006 23:24:35
[quote=rk][quote=dao]Právě jsem zjistil, že byl změněn termín. Místo původní soboty v 15:00 je neděle v 11:00. Důvodem je, že Sokol Žabiny nepůjčí v sobotu hřiště. Informaci mám od Karla Zadáka.[/quote] Díky za upozornění. Rodinný výlet ke startu v Žabinách není problém posunout na neděli (jsou tam super prolízačky pro malé děti), ale jak upravím tréning „laděný“ na sobotu …, to nevím. Nejspíš mě to bude stát lepší umístění, tipuji pokles v pořadí ze 42. na 43. ze 45.[/quote] To je dobře , že to bereš s humorem…
German 14.09.2006 00:04:51
[quote=rk][quote=dao]Právě jsem zjistil, že byl změněn termín. Místo původní soboty v 15:00 je neděle v 11:00. Důvodem je, že Sokol Žabiny nepůjčí v sobotu hřiště. Informaci mám od Karla Zadáka.[/quote] Díky za upozornění. Rodinný výlet ke startu v Žabinách není problém posunout na neděli (jsou tam super prolízačky pro malé děti), ale jak upravím tréning „laděný“ na sobotu …, to nevím. Nejspíš mě to bude stát lepší umístění, tipuji pokles v pořadí ze 42. na 43. ze 45.[/quote] mě spíš trápí, jak upravím ten sobotní mejdan, abych nakonec alespon vstal a dorazil na start
Brno
running-observer 16.09.2006 12:20:41
Tak se zdá, že pokud to počasí vydrží, bude počasí pro brněnskou 25 naprosto komfortní. Nebude ani zima ani horko. Snad i bez deště. Jen ten vítr… snad nebude silný protivítr do kopce…
Brno
milan 16.09.2006 12:51:50
[quote=running-observer]Tak se zdá, že pokud to počasí vydrží, bude počasí pro brněnskou 25 naprosto komfortní. Nebude ani zima ani horko. Snad i bez deště. Jen ten vítr… snad nebude silný protivítr do kopce…[/quote] Vzhledem k minulému týdnu na Kladně to poběžím bez ambicí na slušný čas,takže by mě nevadil ani deštík.Ale je to jeden z mála vytrvalostních běhů v Brně a okolí,tak si ho letos nechci nechat ujít.
German 16.09.2006 15:24:42
[quote=running-observer]Tak se zdá, že pokud to počasí vydrží, bude počasí pro brněnskou 25 naprosto komfortní. Nebude ani zima ani horko. Snad i bez deště. Jen ten vítr… snad nebude silný protivítr do kopce…[/quote] snad take nebude moc aut
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.