Brněnská pětadvacítka 2006
Brno
rk 18.09.2006 18:29:44
[quote=milan]Jen vydržet v přípravě.Chce to ale ty fakt dlouhý víkendový běhy.[/quote] Jo, jo. Taky to chce čas a tolerantní rodinu. Zatím to berou.
Brno
milan 18.09.2006 20:12:04
[quote=rk][quote=milan]Jen vydržet v přípravě.Chce to ale ty fakt dlouhý víkendový běhy.[/quote] Jo, jo. Taky to chce čas a tolerantní rodinu. Zatím to berou.[/quote] S časem je to někdy horší ,ale rodinu tolerantní mám.Dokonce se poslední dobou zdá,že je i nakazím…
Brno
dao 18.09.2006 23:44:18
Fotky jsem dal sem: http://dao.rajce.net/…-_17.9.2006/ . Opět platí, že kdo má zájem, tomu pošlu originál e-mailem.
Brno
running-observer 19.09.2006 07:37:47
Pěkná fotogalerie, jen mi v ní chybí Dan Orálek dobíhající do cíle :- )))
Brno
dao 19.09.2006 08:48:10
[quote=running-observer]Pěkná fotogalerie, jen mi v ní chybí Dan Orálek dobíhající do cíle :- )))[/quote] Příště se předběhnu a vyfotím.
Brno
vl001 19.09.2006 09:37:43
[quote=dao][quote=running-observer]Pěkná fotogalerie, jen mi v ní chybí Dan Orálek dobíhající do cíle :- )))[/quote] Příště se předběhnu a vyfotím.[/quote] To budeš mít těžký. Dan běhá docela rychle :)
German 19.09.2006 11:12:23
Ja bych se chtel omluvit Josefu Kuncovi, se kterym jsem bezel cely druhy usek a nevim proc jsem ho povazoval za Svatu Sedlacka. Neustale jsem ho castoval poznamkami „..tobe to Svato dneska bezi..“ a podobne, coz ho ale kupodivu vubec nevyvadelo z miry a predevsim z kopcu dokazal letet jako rogalo. Jeste jednou pardon :)
Brno
running-observer 19.09.2006 12:09:46
[quote=German]Ja bych se chtel omluvit Josefu Kuncovi, se kterym jsem bezel cely druhy usek a nevim proc jsem ho povazoval za Svatu Sedlacka. Neustale jsem ho castoval poznamkami „..tobe to Svato dneska bezi..“ a podobne, coz ho ale kupodivu vubec nevyvadelo z miry a predevsim z kopcu dokazal letet jako rogalo. Jeste jednou pardon :)[/quote] Jsme si trochu podobní – oba máme brýle. Ale on je podstatně lepší… Ale podle času mu „25“ úplně nesedla…
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy 19.09.2006 12:22:02
[quote=dao]Fotky jsem dal sem: http://dao.rajce.net/…-_17.9.2006/ . Opět platí, že kdo má zájem, tomu pošlu originál e-mailem.[/quote] Zdravim, to jsou vsechny fotky, co mas? Sebe jsem nenasel, ale vim, ze me nekdo urcite pri dobehu fotil, ale nevim kdo, protoze jsem byl rad ze se pohybuju:). Mel sem trojku. Takze kdyby jsi mel nejakou fotku se „zavodnikem“ cislo 3 byl bych nesmirne rad. To plati i pro pripadne dalsi fotografy. Dekuju moc.
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 19.09.2006 18:51:49
Mě to letos nijak zvlášť nesedlo. Šel jsem to jako výklus po Kladně, takže prvních 5 km pohoda pohod, pak se to začalo tempově trošku ostřit a závěrečných 10 km bylo dost vyčerpávajících, i když už zase v nic moc tempu. Byl jsem rád, že držím vl001 v dohledu. V závěru mi ještě trošku poodběhl a já jsem nenašel dostatečnou motivaci ke zrychlení – osobáček už zdaleka nehrozil. Ale vzhledem k únavě a nachlazení z poslední doby nemůžu neříct, že bych s časem nebyl nespokojen :) , aspoň únava po doběhu byla z těch příjemných a vůbec nebolela. Jednu občerstvovačku na trati navíc bych taky bral. Zdravím tímto všechny spoluběžce a těším se někdy příště.
Brno
dao 20.09.2006 10:34:50
[quote=Luckyboy][quote=dao]Fotky jsem dal sem: http://dao.rajce.net/…-_17.9.2006/ . Opět platí, že kdo má zájem, tomu pošlu originál e-mailem.[/quote] Zdravim, to jsou vsechny fotky, co mas? Sebe jsem nenasel, ale vim, ze me nekdo urcite pri dobehu fotil, ale nevim kdo, protoze jsem byl rad ze se pohybuju:). Mel sem trojku. Takze kdyby jsi mel nejakou fotku se „zavodnikem“ cislo 3 byl bych nesmirne rad. To plati i pro pripadne dalsi fotografy. Dekuju moc.[/quote] Mám i Tvoje fotky, ale bohušel jsem je špatně zaostřil. Focení teleobjektivem má nevýhodu, že občas fotky nejsou nevyjdou – proostřím nebo fotím ve špatném směru atd. Udělám kolem 250 fotek a třetinu mažu, protože je zcela nepoužitelná a třetinu zveřejním, protože ujdou. Pošli mě email a já ti jako odpověď pošlu fotky, ale opravdu se moc nepovedly. =(
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.