Brněnská pětadvacítka 2006
Brno
running-observer 16.09.2006 20:29:33
Neděle kolem poledne – to je naprosto ideální čas z hlediska dopravního provozu. Myslím, že fakt skoro nic nebude jezdit.
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy 16.09.2006 20:33:40
Vazeni, vsem kteri se zitra zucastni zavodu preji hodne stesti. Doufam, ze se vsichni pekne probehneme. Takze zitra na startu.
Pavel 17.09.2006 16:25:54
Teda nevím, co mě to popadlo zaběhnout si pětadvacítku s takovým minimem tréninku, už jsem zapomněl, co je to dlouhá trať. Skupinku, co „vyklusávala po Kladnu“ jsem neudržel, pak mě začaly brát holky a veteráni a pak už byl naštěstí konec, ještě jsem ustál Ivo Zejdu, se kterým jsme běželi docela dlouho spolu a Standu Holečka běžícího v sandálech! :) Gratulace všem, zejména Danovi k vítězství spíš proti časomíře, tutovi k tréninkovému druhému místu :D, Milanovi k superčasu, vl001 ke skalpu Standy. Jak dopadli třeba Luckyboy, German a rk netuším, tak se pochlubte… Auta byla sice trochu nepříjemná, ale zato jsme se pěkně opálili. I vítr se sem tam přihlásil o slovo. Kuřátko v ceně – paráda! Celkově super závod, i když s výkonem nemůžu být spokojen – ale aspoň je to osobák, což se při premiéře na „25“ dalo čekat :D
Luckyboy 17.09.2006 16:31:32
No ja jsem dopadl tak ze sem tedka na posteli rad ze sem rad:), cas 2:21 je take muj osobak, protoze to byla jak moje prvni 25 tak i muj vubec prvni zavod, koho jsem predbehnul a koho ne nevim protoze podle vzhledu nikoho z bezcu neznam, casem se to treba napravi. Organizaci zavodu musim jenom zatleskat, byla vyborna. Trat je pekne zakerna, ale hlavne diky vetru. Doufam, ze muj dalsi zavod bude pocitove mnohem lepsi, protoze dneska to byly galeje.
P. S. jo a samozrejme gratuluji vsem ostatnim zucastnenym (jsem to ale sakra nezdvorak ze jsem na to zapomnel:)
German 17.09.2006 16:50:31
Ja jsem po vcerejsim narozeninovem mejdanu na Prumyslovce bojoval smerem do Jinacovic docela s nevolnosti, zpatky az na ten hnusnej vitr to bylo docela fajn. Jenom me stve ta jedna sekunda nad dve hodiny. Nevsiml jsem si, ze ten blazen SNBak vystrelil ze sve devitky o minutu driv nez jsem pocital.
alan 17.09.2006 16:58:24
ja se trapil moc. taky prvni 25ka. a taky osobak – kupodivu. moc kopcu a vetru. jinak ale fajn. naky fotky sou tady. http://alan.rajce.net/17.9.2006_B25/
Luckyboy 17.09.2006 17:03:59
Jo ten vitr byl hodne neprijemnej… Kopce mam aspon trochu nabehany z vysociny, takze ty by mi samy o sobe moc nevadily ale ten vitr ten byl spatnej. Jinak nevim jak to ma byt s diplomy, ktere pry nekdo kvuli nemoci nestihnul udelat, ale hlavne jak s fotkama kere tam nejaka pani asi „oficialne“ poradatlesky fotila… zajimala by me ta moje pri dobehnuti do cile:D. Takze nevite nekdo jestli to bude ne behej.com nekde a nebo na strankach B25? Diky za odpoved.
German 17.09.2006 17:49:28
[quote=Luckyboy]Jo ten vitr byl hodne neprijemnej… Kopce mam aspon trochu nabehany z vysociny, takze ty by mi samy o sobe moc nevadily ale ten vitr ten byl spatnej. Jinak nevim jak to ma byt s diplomy, ktere pry nekdo kvuli nemoci nestihnul udelat, ale hlavne jak s fotkama kere tam nejaka pani asi „oficialne“ poradatlesky fotila… zajimala by me ta moje pri dobehnuti do cile:D. Takze nevite nekdo jestli to bude ne behej.com nekde a nebo na strankach B25? Diky za odpoved.[/quote] to bohuzel netusim :o(
Brno
vl001 17.09.2006 19:20:54
V Kladně jsem byl na 25.km za 2:06 bez větších problémů. Na Malém svrateckém za 2:08. Tož jsem si dal za cíl 2:10 (přece jen jsou na B25 kopce a nebudu se honit, že..), doufal že nebude foukat a vyrazil jsem. No, foukalo dost. A přestože mám teplo rád, mohlo být malinko chladněji. V úvodu mi pomohlo, že přede mnou běžel Pavel. Přece nebudu takového rychlíka předbíhat. Tak jsem aspoň nepřepálil. Nicméně v Rozdrojovicích jsem z jeho ztěžklého kroku pochopil, že nemá svůj den a vyrazil jsem vstříc osudu. Na obrátce za 1:07 bylo jasné, že to 2:10 nebude. Tak aspoň 2:15? Cestou zpět mi pomáhalo, že jsem dotáhl a předběhl pár závodníků, kteří tempo přehnali. Avizovaná občerstvovačka v Rozdrojovicíh mi docela chyběla. Na občerstvení na 20.km jsem doběhl úplně vysušený. Ale jak jsem viděl, Standa za mnou na tom byl ještě o kousek hůř. No, tak aspoň doběhnout. 1 km před cílem jsem se rozloučil i s časem 2:15 a v poklidu doklusával ( a přitom ještě předběhl jednoho docházejícího). Na stadionu jsem se pokusil nasadit vyrovnaný výraz a pokus o úsměv, jako že jsem to dnes přišel v klidu odklusat. Po půlce posledního kola pořadatel hlásil, že do 2:15 chybí 30 vteřin.. .Předsevzetí o vyrovnaném výrazu je fuč a já se snažím klátit rychleji a doufám, že Danův teleobjektiv se bude věnovat slečnám na stadionu a ne mně. Vzduch začal asi ucházet do vesmíru a nemohouce popadnout dech jsem propadl cílem pár vteřin před 2:15. Doufám. Poslední zbytky vědomí ještě zaregistrovaly, že Dan si nenechal můj pokus o navození infarktu ujít. Nicméně žiju a těším se na nějaký další delší běh…
Brno
milan 17.09.2006 19:42:48
Dovolím si jen kratkou osobní rekapitulaci dnešního závodu: Musím poděkovat pořadatelům,že převzali organizaci snad jediného brněnského vytrvalostního běhu.Snad bych se jen přimlouval za přidání jedné občerstvovací stanice.Nevím jak Vy ostatní,ale mě pití po 7,5 km moc nevyhovuje.A to dnes nebylo žádné extrémní teplo.Nevím,jest-li je termín této akce v kolizi s dalšími závody,které snižují počet závodníků.ale počet 50-ti lidí na tak tradiční akci je skoro smutná. Poznal jsem osobně další kluky z fora (Foresta a Pavla),které tímto a nejen je srdečně zdravím a děkuji za milou společnost. Co se týká samotného závodu: můj původní předpoklad běžet s rezervou tak 2:05h vzal za své na prvním kilometru. Prostě jsem se splašil a běžel o dost rychleji.Pouze na otočku,kde přišlo tvrdé poznání,že běžíme se silným větrem v zádech.Druhou půlku jsem šel sice stejně dlouho,ale skoro nadoraz.Po Kladně minulý víkend,včerejšímu dvojběhu (10+11km) a oslavě narozenin mojí neteřky,nemohu být s časem nespokojený.Navíc při první „25“ pochopitelně osobáček. Věřím,že se s Vámi uvidím třeba 14.10 na Kuřimské hodinovce.
Brno
running-observer 17.09.2006 20:40:35
Ten nemocný jsem já a výsledky dám na web za chvilku. Byly pořizovány ručně. O fotkách zatím nic nevím. V každém případě výsledky obsahují startovní čísla, takže pomocí nějaké fotogalerie můžete poznat své dnešní soupeře.
Mrzí mě, že jsem se onoho zápolení nezúčastnil. Měl jsem polotajný plán na osobák. Takže až jindy…
Luckyboy 17.09.2006 20:43:18
[quote=running-observer]Ten nemocný jsem já a výsledky dám na web za chvilku. Byly pořizovány ručně. O fotkách zatím nic nevím. V každém případě výsledky obsahují startovní čísla, takže pomocí nějaké fotogalerie můžete poznat své dnešní soupeře.
Mrzí mě, že jsem se onoho zápolení nezúčastnil. Měl jsem polotajný plán na osobák. Takže až jindy…[/quote] Skoda, ale snad to vyjde pristi rok a nebo na jinem zavode… urcite drzim palce ;)
a kazdopadne diky za servis k zavodu na webu a preji velmi brzke uzdraveni
Brno
running-observer 17.09.2006 20:46:24
Výsledky (předběžné): http://runner.czechian.net/…6results.xls
Ještě si s tím trochu pohraju…
Luckyboy 17.09.2006 20:50:50
nevim jestli si poctu zarazeni do Traged Teamu zaslouzim:) ale kazdopadne za ni dekuji
Pavel 17.09.2006 22:10:44
[quote=running-observer]Ten nemocný jsem já a výsledky dám na web za chvilku. Byly pořizovány ručně. O fotkách zatím nic nevím. V každém případě výsledky obsahují startovní čísla, takže pomocí nějaké fotogalerie můžete poznat své dnešní soupeře.
Mrzí mě, že jsem se onoho zápolení nezúčastnil. Měl jsem polotajný plán na osobák. Takže až jindy…[/quote] Škoda, doufal jsem, že zase dorazíš půlminutu před startem Za bleskové výsledky díky.
Brno
rk 18.09.2006 07:36:05
Moc jsem si závod užil. Vítr mně vadil až posledních 5 km, když už jsem ztrácel síly asi nedostatkem vody. Jedna očerstvovačka navíc by pomohla. Děkuji všem pořadatelům za dobrou organizaci, počasí a malý provoz aut. Byla to moje první 25-ka, takže čas 2:10:53 je osobák.
Brno
running-observer 18.09.2006 07:37:05
To Pavel: Ne ne, dorazil bych vzorně hodinu před startem…
Brno
tuta 18.09.2006 09:26:17
Tak nakonec jsem tu petadvacitku taky „odklusal“, i kdyz po sobotnim zavode jsem byl docela unaveny. Domluvil jsem se s kolegou s oddilu, ze to pujdeme spolu, takze diky tomu to bylo i trosicku rychlejsi nez jsem chtel (a rozhodne bych tim tempem, co jsem to sel, ten den maraton neubehl ani nahodou) – ale lepsi, nez kdybych to mel bezet sam. Nejvic na pytel jsou ta auta, jedna inteligentka za volantem me malem sejmula. No, o tom, ze to nikdo nechodi, nema smysl psat, jenze kdyz nejsou love na ceny, tak to u tech lepsich chapu. A jsem rad, ze to bezel i Dan, takhle bychom se s Alesem hadali o premii na obratce a pak i o vitezstvi (takhle jsem se kilak pred cilem zeptal, jestli mi Alda necha druhe misto, ze jsem jeste druhy nebyl, a on, ze jo, ze sprintovat o druhe misto fakt nehodla ). Jsem tam z tragedu mluvil jen s Pavlem, tak sorry vy ostatni.
Brno
milan 18.09.2006 09:41:20
[quote=tuta]Tak nakonec jsem tu petadvacitku taky „odklusal“, i kdyz po sobotnim zavode jsem byl docela unaveny. Domluvil jsem se s kolegou s oddilu, ze to pujdeme spolu, takze diky tomu to bylo i trosicku rychlejsi nez jsem chtel (a rozhodne bych tim tempem, co jsem to sel, ten den maraton neubehl ani nahodou) – ale lepsi, nez kdybych to mel bezet sam. Nejvic na pytel jsou ta auta, jedna inteligentka za volantem me malem sejmula. No, o tom, ze to nikdo nechodi, nema smysl psat, jenze kdyz nejsou love na ceny, tak to u tech lepsich chapu. A jsem rad, ze to bezel i Dan, takhle bychom se s Alesem hadali o premii na obratce a pak i o vitezstvi (takhle jsem se kilak pred cilem zeptal, jestli mi Alda necha druhe misto, ze jsem jeste druhy nebyl, a on, ze jo, ze sprintovat o druhe misto fakt nehodla ). Jsem tam z tragedu mluvil jen s Pavlem, tak sorry vy ostatni.[/quote] Pekný klus…Co se týče účasti,předpokládal jsem se změnou pořadatelského týmu i lepší finanční zajištění.
Brno
running-observer 18.09.2006 09:45:36
To tuta: My hobíci běháme, i když nejsou vypsány ceny. Neběháme kvůli penězům. Ale je fakt, že přesně předem vyhlášené odměny mohou nalákat další běžce… a to nejen hobby běžce… Stejně byla účast vyšší než kterýkoli ročník nejméně 4 roky zpět…
Brno
tuta 18.09.2006 10:01:35
No, ja jsem se na prachy samozrejme par dnu pred zavodem ptal a tri-lamaci rikali, ze nic nesehnali, o moc vic lidi by kvuli prachum stejne neprislo, ti, kteri chteli vydelavat, jeli na Zatopkuv memorial, zbytek byl na ligach.
Brno
running-observer 18.09.2006 10:10:05
A co jsi vlastně dostal za druhé místo?
Brno
tuta 18.09.2006 10:17:07
[quote=running-observer]A co jsi vlastně dostal za druhé místo?[/quote] Vlastne nic: dve knizky, cd, obrazek, musli tycku. Kdyby dali alespon zradlo…
Brno
running-observer 18.09.2006 10:44:31
to tuta: Pokud vím, tak všichni běžci dostali najest…
to all: Na stránky B25 jsem vyvěsil upravené výsledky. http://runner.czechian.net/Brno25K/
Brno
rk 18.09.2006 11:14:18
[quote=running-observer]to all: Na stránky B25 jsem vyvěsil upravené výsledky. http://runner.czechian.net/Brno25K/[/quote] Děkuji, je to paráda. Vymakamá tabulka. Už se těším až plánovaný čas pro maraton zaběhnu v květnu v Praze. Bylo by to zlepšení o 50 min.!
Brno/Havířov
forest 18.09.2006 11:56:32
[quote=running-observer]to tuta: Pokud vím, tak všichni běžci dostali najest…[/quote] jj, bylo kuře, chleba a okurek a následně škopek s ostatníma tragédama v hospodě…
Brno
tuta 18.09.2006 12:29:49
Jo, kuratko s piveckem bylo dobry, malymu skopku jsem taky neodolal (akorat jsem pak hned po vyhlaseni valil domu), ale ja myslel na ceny jako cokolady a tak, proste neco, co urcite vyuziju a sezeru.
Brno
running-observer 18.09.2006 16:22:32
[quote=rk][quote=running-observer]to all: Na stránky B25 jsem vyvěsil upravené výsledky. http://runner.czechian.net/Brno25K/[/quote] Děkuji, je to paráda. Vymakamá tabulka. Už se těším až plánovaný čas pro maraton zaběhnu v květnu v Praze. Bylo by to zlepšení o 50 min.![/quote] Jen ten čas na maratón nelze brát na 100% vážně, neb jsem jej počítal jednoduchou extrapolací z času na „25“. Mohl by ale platit pro maratón v rovince a za ideálních podmínek, pokud běžec na maratón správně trénoval…
Brno
rk 18.09.2006 17:50:10
[quote=running-observer][quote=rk][quote=running-observer]to all: Na stránky B25 jsem vyvěsil upravené výsledky. http://runner.czechian.net/Brno25K/[/quote] Děkuji, je to paráda. Vymakamá tabulka. Už se těším až plánovaný čas pro maraton zaběhnu v květnu v Praze. Bylo by to zlepšení o 50 min.![/quote] Jen ten čas na maratón nelze brát na 100% vážně, neb jsem jej počítal jednoduchou extrapolací z času na „25“. Mohl by ale platit pro maratón v rovince a za ideálních podmínek, pokud běžec na maratón správně trénoval…[/quote] PIM je po rovině. Já to taky beru s rezervou, jako povzbuzení, ale i tréningové časy ukazují skoro minutové zlepšení na km, než před rokem, kdy jsem začínal běhat. Dá-li bůh zdraví, může to být navídané meziroční zlepšení, na kterém bude mít zásluhu i „Váš“ závod. Díky.
Brno
milan 18.09.2006 18:23:13
[quote=rk][quote=running-observer][quote=rk] Děkuji, je to paráda. Vymakamá tabulka. Už se těším až plánovaný čas pro maraton zaběhnu v květnu v Praze. Bylo by to zlepšení o 50 min.![/quote] Jen ten čas na maratón nelze brát na 100% vážně, neb jsem jej počítal jednoduchou extrapolací z času na „25“. Mohl by ale platit pro maratón v rovince a za ideálních podmínek, pokud běžec na maratón správně trénoval…[/quote] PIM je po rovině. Já to taky beru s rezervou, jako povzbuzení, ale i tréningové časy ukazují skoro minutové zlepšení na km, než před rokem, kdy jsem začínal běhat. Dá-li bůh zdraví, může to být navídané meziroční zlepšení, na kterém bude mít zásluhu i „Váš“ závod. Díky.[/quote] Jen vydržet v přípravě.Chce to ale ty fakt dlouhý víkendový běhy.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.