Jak (ne)uběhnu 42 kilometrů a 195 metrů [článek]
Třinec
pavlinap 05.01.2009 11:02:26
Jo, jo, jo… Já chci taky pod 4 hodiny! Tak to budem muset makat… Já loňský první maraton za 4:24 a pocity podobné – předbíhal mne kde kdo. Jenže já jsem žena a ne zrovna nejmladší, takže mé ego zas tak netrpělo. Tak hurá do toho…
Manětín
Kydy 05.01.2009 11:51:56
Držím palce. Máme stejný osud. Maraton mám za 4.25. Sen: pod 4. Je mi 45. Ač nesnáším novoroční předsevzetí, tak jsem se letos ještě nedodkl kafe. A zatím jsem vypil pouhé dvě piva… kdo mě zná, ví, jaká je to velká oběť… ale sny jsou do toho, aby se plnily… tak jdeme na to!
Nové Zámky, Slovensko
aja 05.01.2009 18:54:05
2006 sme teda bežali spolu, bol to môj druhý maratón v tom roku aj celkovo, plán som mal sub4 a aj sa mi podarilo. Ale mal som naozaj dosť natrénované. Potom som rok kvôli zraneniam nemohol. Minulý rok jeden sub4 ale s dosť ťažkým koncom. Tento rok by som chcel niekoľko sub4 zabehnúť. Možno sa stretneme na PIM-e.
administrator 03.04.2010 13:32:42
Vítr byl od vody. Žena přede mnou také. V Anglii jsou tak všichni. Do cíle amsterdamského maratonu v roce 2006 zbývalo pár kilometrů a být pomalejší, tak jsem tam byl dřív. Slušelo jí to, až jsem ztratil rozum a zrychlil. TEXT PŘEVZAT SE SVOLENÍM Z BLOGU AUTORA
Odkaz na článek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.