Polar RS 200 SD
Liberec
Advid 25.10.2008 07:25:30
Jako že by mi to schválně rozbili, když nechci platit za nic, jo? Víš co, pošli mi svůj pulsmetr a já ti za 100Kč otestuju signál.
šlejška 26.12.2008 15:44:23
Ahoj, měl bych dotaz. Zakoupil jsem si Polar RS 200 sd, ale byl jsem zvyklí z jiného typu Polaru, že jsem se mohl podívat na graf (křivky) tepové frekvence v závislosti na čase. Na www.polarpersonaltrainer.com můžu shlédnout jenom takový ten sloupcový graf, podle kterého ale nepoznám uklidňování tepu, zvýšení tepu, atd. v závislosti na čase, nevíte jestli je nějaká aplikace, nebo cokoliv jiného, kde by se tento graf mohl shlédnout? Díky
Liberec
Advid 26.12.2008 18:31:18
Bohužel ne. Byl jsi asi zvyklý na vyšší model, který tohle umožňuje.
šlejška 26.12.2008 18:40:33
[quote=Advid]Bohužel ne. Byl jsi asi zvyklý na vyšší model, který tohle umožňuje.[/quote] aha škoda, díky moc
juapa 27.12.2008 12:56:01
ahoj! To mě taky dost chybí, nějak jsem myslel že to umí každej stroj =)..
Na závodě jsem to řešil tak, že jsem každý kilometr zmáčknul new lap.. Nemám footpoda, takže jsem na mačkání kol normálně při běhu línej a i kdybych nebyl, tak na to zapomenu =).. Ale když máš footpod, tak můžeš nastavit autolap třeba na 500m a pak i na polar webu uvidíš celkem slušnou křivku – ikdyž to není samozřejmě dokonalé, ale aspoň něco!
Choceň/Chomutov
obrik 11.02.2009 23:26:40
Zdravím,
rád bych se zeptal, čas od času (a čímdál častěji) mám problém, že mi nechce z počátku běhu ukazovat hrudní snímač tep. Mám ho řádně namočený – kontakty, řádně upevněný, ale prostě mě to prvních pár minut neukazuje. Po 5 – 10 minutách běhu sám začne. Nemáte někdo tuto zkušenost? Jo, baterku v hrudním snímači už jsem měnil, mám tam teď novou. Může to být slábnoucí baterkou v hodinkách?
Díky, Petr
Filip 11.02.2009 23:57:10
no, asi jedině dvě možnosti: 1/ zkus na hrudní pás máznout nějaký krém, tak to bývá účinnější…
2/ nezbyde, než vyměnit baterii i v hodinkách…
pak už asi nutný nějaký odborník… zdar
Kralupy n. Vltavou
Simir 22.05.2009 11:25:30
obrik: Tak jak jsi vyřešil ten problém s tepem?
Na mém se teď děje něco podobného. Nejdřív se nemůže chytit, pak ukazuje hodnoty tepu, jako bych jenom stál. Pak najednou zase vyletí nahoru. Přitom mám baterii jak v hodinkách, tak v hrudním pásu nedávno měněnou. Napadlo mě jestli ten pás už není hin. Jak dlouho vám ostatním vydržel? Měnili jste ho vůbec někdy?
Praha
zombice 22.05.2009 13:19:46
Jj, menili a ted ho budu menit zas, teda predtim to bylo u me ted u pritelky.. Presne to same a kdyz sme ho tenkrat vzali na kontrolu do Polaru tak nam rekli ze elektrody maji tusim moc velky odpor, kdyz to promeril a ze uz to maji skoro za sebou.. Takze nakup noveho :-/
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 22.05.2009 15:36:43
Ještě štěstí, že máme Polar RS 200 SD, tam se vymění jen elektrody a čidlo zůstává původní, u levnějších modelů se mění celý pás i s čidlem, protože to je jaksi všechno pomhromadě…
kyro 22.05.2009 22:44:12
V minulosti to viackrat robilo aj mne. Nasadil som doma pas a hned mi ukazoval tep napr. 150. Maximalnu hodnotu po skonceni ukazal cca 240. Vzdy som hned vymenil bateriu v snimaci a bolo to OK. Aj ked v snimaci bola relativne nova bateria (mesiac – dva dozadu menena). Takze doporucujem vymenit bateriu. Aj ked bola prednedavnom menena. Mohol to byt aj nejaky nepodarok.
Jannka 17.07.2009 15:24:26
Ahoj, mám hodinky RS 200 asi rok a stále se mně moc líbí. jenže jsem ztratila za chvilku návod a tak umím používat jen tep a stopky. jsem z Prahy a klidně bych si dojela pro rady a názornou ukázku :) nejsem moc technický typ…tedy asi ani běhací, ale vše co dělám dělám ráda. Tady popisujete úplně mně neznámé věci co ty hodinky umí…tak kdyby se někdo slitoval :).....moc dík
barracuda 21.10.2009 07:19:24
Jak skalibrovat čidlo s hodinkama aby ukazovalo přesné hodnoty při běhu.
Praha 4
jirka.strang 21.10.2009 12:29:21
mám sice jiný model, ale jsem z Prahy taky. Polar má obdobné MENU u všech modelů Kam chodíš běhat? Buď pomůžu já, nebo kolegové z běžecké tlupy:)
[quote=Jannka]Ahoj, mám hodinky RS 200 asi rok a stále se mně moc líbí. jenže jsem ztratila za chvilku návod a tak umím používat jen tep a stopky. jsem z Prahy a klidně bych si dojela pro rady a názornou ukázku :) nejsem moc technický typ…tedy asi ani běhací, ale vše co dělám dělám ráda. Tady popisujete úplně mně neznámé věci co ty hodinky umí…tak kdyby se někdo slitoval :).....moc dík[/quote]
Praha 4
jirka.strang 21.10.2009 12:31:29
[quote=barracuda]Jak skalibrovat čidlo s hodinkama aby ukazovalo přesné hodnoty při běhu.[/quote] přesné hodnoty, hlavně aktuální tempo nikdy nebude přesné…až pak hodinky pruměrují a dopočítávají, tak pak to až bývá přesné. doporučuji najít přesně změřený úsek ( mi 1 Km ) a tak to zkalibrovat
Semi 24.03.2010 12:00:43
Ahoj,
vyzkoušel jste někdo polar RS 200 při plavání např. v bazénu? Jaké byly následky, dá se použít v tomto případě? díky
pajaslav 03.03.2011 11:12:55
To mi řekněte, proč se o gravitačním čidlu mluví jako o „měřiči vzdálenost“, když je to prostě jen inteligentnější krokoměr..
ok, nenastavuju délku kroku, ale kalibruji na určitou vzdálenost > což je vlastně délka kroku
Nebo ne? ;)
Český Brod
mirek33 04.03.2011 11:03:11
>> pajaslav, 03. 03. 2011 11:12:55
V nějakém starším článku na webu Šácha ( prodejce Polarů) popsal podrobně princip měřiče vzdálenosti. Senzor obsahuje dva akcelrační snímače, jeden pro „předo-zadní“ pohyb, druhý pro „horně-dolní“ pohyb. V senzoru se vyhodnocuje i zrychlení v obou směrech a z toho se vyhodnocuje údaj pro výpočet délky kroku. Senzor vypočítává tvar dráhy chodidla ( něco jako zdeformovaná elipsa) a z toho vychází výpočet délky kroku. Článek jsem už bohužel dnes nenašel. Proto vzdálenost „vypočítaná“ senzorem je jakž takž správná i když výrazně změníš délku kroku.
pam65 04.03.2011 11:25:43
>> Semi, 24. 03. 2010 12:00:43
Zkoušel jsem to kdysi, vše normální. Jen nedoporučují mačkat tlačítka pod vodou.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.