Proč jich je tolik? [článek]
Praha
EvženGe 08.04.2009 09:19:24
A teď si představ, že se ti do toho pletou ještě další aktivity,například řeším Jizerská 50 na kole nebo maraton ve Vaduzu a na léto jsem řešil expedice na Madagaskar nebo kvalitní voda v Evropě (tam to vyřešil převrat na Madagaskaru).A pokud jsi na tom videu myslel ten doběh s vlajkou, tak to tě plně chápu.Kvůli tomu pocitu jsem ochoten ztratit i řadu vteřin převzetím vlajky a odpovídajícím doběhem a to skutečně „doma“ zažít nemůžeš. A až se budeš příští rok rozhodovat, kam jet, dej vědět, už léta vybírám běhy pouze podle toho, co tam zažiju.
Praha-východ
Vanda 08.04.2009 09:59:21
..když už byla zmínka o (krásných) atletkách, tak pořád a pořád je
nás na závodech (celkem lhostejno kolik se jich kde běhá, bude to asi všude
podobné) hrozně, hrozitánsky málo, sotva desetina, pravda někde možná
o trochu více, leč stále nic moc
holky, závoďte více, chlapi, vytáhněte své drahé polovičky
na trať!
Praha
frankm 08.04.2009 12:03:56
Romane, gratuluji ke skvělému času a zážitkům! S výběrem závodů máš naprostou pravdu, já to navíc ještě kombinuju s inline speed bruslema a někdy je fakt těžký si vybrat! Atmosféru v Readingu si dovedu představit, angličani mají běh rádi a fandí mu. Ale naprosto souhlasím v jedné věci: o zážitky jde především (proto jsem si dal maraton v Kostarice, což teda zážitek byl!) František
romanesku 09.04.2009 19:39:55
>> EvženGe, 8. 4. 2009 09:19:24
Akce s vlajkou byla, kromě souboje s kamarádem, opravdu ta třešínka na dortu mého prvního, a doufám, že ne posledního, startu na Reading Half Marathonu. Snad si vzpomenu a při výběru závodů na příští rok dám vědět, ať je výběr podle atmosféry snazší.
romanesku 09.04.2009 19:47:42
>> frankm, 8. 4. 2009 12:03:56
Děkuju za gratulaci. Musím uznat, že ta atmosféra byla opravdu úžasná,
což Kostarika musela být také. V jednom stoupání (celkem byly 3) udělal
dav lidí, co stál kolem silnice jen úzký pruh cca 2metry široký pro
běžce a povzbuzoval jak o…závod. Připadal jsme si jako na Tour de France
v kopcích, kde se jezdců fanoušci přímo dotýkají.
Doufám, že takových závodů s takovými vzpomínkami bude čím dál víc.
Bohužel je opravdu těžké si vybrat. Svědčí o tom i www.marathonguide.com, kde je
v nabídce přes 500 marathonu!
administrator 03.04.2010 13:32:52
Nebojte se, článek není o poplatcích, o úrocích, ani o běžcích, kteří mají lepší čas než vy, dokonce ani o krásných atletkách. I když o těch by se dalo psát donekonečna, stejně jako o běžeckých závodech ať malého nebo velkého významu, pořádaných kdekoli na světě. O těch je tento článek.
Odkaz na článek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.