Tartanová hodinovka v Praze (6. září 2006)
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
31.08.2006 22:34:11
[quote=Radek]výsledky: http://www.behej.com/…0826-134.jpg[/quote] Tak když jsem viděl, kolik Tragédů běželo v Čelakovicích hodinovku (všem gratuluji za dobré výkony), tak jsem si řekl, že to taky poprvé zkusím, osobák je jasný :). Začíná to na Strahově (stad. Přátelství) od 18 hodin. Podmínkou je mít sebou zapisovatele, což jsem si už doma zajistil. Teď jenom nepřepálit začátek …
Česká Třebová
hudy
01.09.2006 08:22:56
Mirku taky se tam snad objevím, se zapisovatelem mám zatim problém
Praha - Klánovice
Ondra1
01.09.2006 09:41:20
[quote=Mirek Kostlivý][quote=Radek]výsledky: http://www.behej.com/…0826-134.jpg[/quote] Tak když jsem viděl, kolik Tragédů běželo v Čelakovicích hodinovku (všem gratuluji za dobré výkony), tak jsem si řekl, že to taky poprvé zkusím, osobák je jasný :). Začíná to na Strahově (stad. Přátelství) od 18 hodin. Podmínkou je mít sebou zapisovatele, což jsem si už doma zajistil. Teď jenom nepřepálit začátek …[/quote] Zajímavý, je to v termínovce? Nebo máš k tomu propozice? Je to ten stadión, ze kterého se běhá BOH? Možná bych se zůčastnil. Díky za info, Ondra
Česká Třebová
hudy
01.09.2006 09:50:09
[quote=Ondra]Zajímavý, je to v termínovce? Nebo máš k tomu propozice? Je to ten stadión, ze kterého se běhá BOH? Možná bych se zůčastnil. Díky za info, Ondra[/quote] V termínovce to je. V Praze to moc neznám, na BODu jsem nikdy nebyl, ale podle popisu předpokládám, že je to stejný stadion. Když tak mě někdo zasvecenější opravte, jestli plácám hlouposti :)
Praha
Radek Narovec
01.09.2006 10:02:37
Ondra: ano, je to ten staďák.
Praha - Klánovice
Ondra1
01.09.2006 10:17:03
[quote=Rosťa][quote=Ondra]Zajímavý, je to v termínovce? Nebo máš k tomu propozice? Je to ten stadión, ze kterého se běhá BOH?[/quote] V Termínovce to je. Je to stadion, kde se běhá BOD. Já přijdu na čumendu, jestli někdo chcete zapisovatele…[/quote] Díky kluci, mrknu do termínovky. Rosťo, kdybych Tě mohl případně poprosit o to zapisování, využil bych Tvé nabídky. Ondra
Praha 9
Lubos M
01.09.2006 10:18:35
mám velkou chuť se taky zůčastnit, vidím to na 75%
Česká Třebová
hudy
01.09.2006 10:20:21
Kruciš… Ondra byl rychlejší :)
Předboj
MirO
01.09.2006 12:03:42
[quote=hudy]Kruciš… Ondra byl rychlejší :)[/quote] Ahoj, já taky plánuji, že bych přišel na čumendu. Vidím to na 95 % tak se v příštím týdnu můžeme domluvit na případném zapisování. Ahoj Mirek.
Česká Třebová
hudy
01.09.2006 12:26:08
Mirek: díky za předběžnou nabídku, příští týden se domluvíme
Česká Třebová
hudy
01.09.2006 13:31:40
[quote=Lubosh]Chlapi, neblbněte. Víte jak se to běhá blbě, když je tam hodně lidí?:-)[/quote] Myslíš na dráze, nebo v hledišti :)
Praha - Klánovice
Ondra1
01.09.2006 13:57:38
[quote=Lubosh]Chlapi, neblbněte. Víte jak se to běhá blbě, když je tam hodně lidí?:-)[/quote] To mě taky napadlo, že to je asi pěknej porod, když se na tý čtvrtce pořád lidi musej navzájem „obíhat“… Snad jich tam nebude tolik. O.
Praha
Radek Narovec
01.09.2006 14:18:36
problém zpravidla nastává, když se předbíhá hned několik lidí navzájem v jednom místě. jinak platí pravidlo, že pomalejší by neměl měnit směr v dobré vůli uhnout z rychlé dráhy, tím se kolikrát mnohem pravděpodobněji dostane do kolize s jinými. Jinak hodinovka na dráze je super i kvůli tomu, že máš pořád přehled o špici (ne, že bych na ní někdy byl…), tak to není takovej ten pocit vakua, kterej člověk má, když se natáhne pole a široko daleko není žádný parťák
sam
01.09.2006 14:53:48
[quote=Lubosh]Ondro, má to své pro i proti. To, že pořád někoho předbíháš nebo ho máš na dohled, je motivující, protože ti to nedovolí zvolnit. Ale když je pak moc lidí, ty předbíháš někoho poosmé, z toho pošesté v zatáčce, tak už to tak motivující není:-) Loni běželo asi 30 lidí a to mi přišlo jako rozumné maximum.[/quote] V Houštce bylo minulý týden 41 lidí a také to šlo, i když ti první toho o kolo napředbíhali daleko víc.
ironman
01.09.2006 21:23:18
Běžel jsem teď 2× po sobě desítku v Pardubicích a bylo to v pohodě, byly 2 běhy pod 40 a nad 40 minut a tak se mi nikdo nemotal a ani já nikomu.
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík
03.09.2006 18:52:17
Já nevim… Myslíte, že si pak stihnu odpočinout do PIMu? Myslim pochopitelně Bawag Grand Prix…
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
03.09.2006 20:07:13
[quote=Oslík]Já nevim… Myslíte, že si pak stihnu odpočinout do PIMu? Myslim pochopitelně Bawag Grand Prix…[/quote] To víš, že si odpočneš, 10km v neděli není marathon. Konečně někteří z těch, co běží v sobotu marathon na Kladně, jdou v neděli i na tu desítku …
Praha - Klánovice
Ondra1
04.09.2006 09:55:07
[quote=Mirek Kostlivý][quote=Oslík]Já nevim… Myslíte, že si pak stihnu odpočinout do PIMu? Myslim pochopitelně Bawag Grand Prix…[/quote] To víš, že si odpočneš, 10km v neděli není marathon. Konečně někteří z těch, co běží v sobotu marathon na Kladně, jdou v neděli i na tu desítku …[/quote] To jo, ale nikdo z nich si tam rozhodně nezaběhne osobák:-) Je to pro ně jen „vytřepání“, ne závod. Ondra
Předboj
MirO
05.09.2006 08:40:15
[quote=hudy]Mirek: díky za předběžnou nabídku, příští týden se domluvíme[/quote] Ahoj, tak zítra se tam objevím. Ještě napíšu co budu mít na sobě. Budu se motat kolem tragédů – Ondra, Rosťa, Mirek Kostlivý a spol.
Česká Třebová
hudy
05.09.2006 08:53:31
[quote=MirO]Ahoj, tak zítra se tam objevím. Ještě napíšu co budu mít na sobě. Budu se motat kolem tragédů – Ondra, Rosťa, Mirek Kostlivý a spol.[/quote] Rád využiju tvých služeb, do Prahy dorazím vlakem před pátou, tak doufám, že to na Strahov do půl šestý stihnu. Rosťu a Mirka znám osobně, tak se snad najdem. Zatím díky
Praha 5 - Barrandov
Rosťa
05.09.2006 09:37:33
[quote=Mirek Kostlivý][quote=Oslík]Já nevim… Myslíte, že si pak stihnu odpočinout do PIMu? Myslim pochopitelně Bawag Grand Prix…[/quote] To víš, že si odpočneš, 10km v neděli není marathon. Konečně někteří z těch, co běží v sobotu marathon na Kladně, jdou v neděli i na tu desítku …[/quote] No a což teprve Slovenští zberači maratónov, kteří běží v neděli další maraton v Chebu.
Praha|Dresden
dees
05.09.2006 11:19:44
Nechysta se jeste nekdo na „cumendu“? Kdybych sehnala „pocitadlo kolecek“, tak taky dorazim. Dita
Praha 5 - Barrandov
Rosťa
05.09.2006 14:21:02
[quote=dees]Nechysta se jeste nekdo na „cumendu“? Kdybych sehnala „pocitadlo kolecek“, tak taky dorazim. Dita[/quote] Není to 100% nutné, když nebudeš mít rozhodčího, organizátoři Ti nějakého přidělí.
Praha 9
Lubos M
06.09.2006 00:32:54
tak já se nakonec neobjevím, šetřím se na neděli…
Praha - Klánovice
Ondra1
06.09.2006 09:36:58
[quote=Oslík]Já nevim… Myslíte, že si pak stihnu odpočinout do PIMu? Myslim pochopitelně Bawag Grand Prix…[/quote] Záleží, co tam chceš jít (v tu neděli), před útokem na osobák bych to nedoporučoval. Ondra
Praha - Klánovice
Ondra1
06.09.2006 09:37:59
[quote=Lubos M]tak já se nakonec neobjevím, šetřím se na neděli…[/quote] Škoda, já s Tebou počítal. A jak si dopadl tu minulou neděli na té desítce?
Praha 5 - Barrandov
Rosťa
06.09.2006 10:09:29
[quote=Ondra][quote=Lubos M]tak já se nakonec neobjevím, šetřím se na neděli…[/quote] A jak si dopadl tu minulou neděli na té desítce?[/quote] 4. kolo II. ligy mužů a žen skupina A VSK FTVS Praha a SK Kotlářka Praha 5 Mikyska Luboš 74 VSK FTVS Praha 36:28.27 zdroj http://www.atletika.cz/default.aspx?…
Praha 9
Lubos M
06.09.2006 10:34:20
špatně, rozběhlo se to pomalu, na 2km jsem to nevydržel a šel dopředu, 6 okruhů jsem to tahal, ale ostatní se jen vezli za mnou, tak jsem se zas zařadil, na 6km za to vzali a roztrhali to a já už neměl sílu se udržet, pak jsem si jen hlídal pátej flek
Brno
vl001
06.09.2006 10:50:23
[quote=Lubos M]špatně, rozběhlo se to pomalu, na 2km jsem to nevydržel a šel dopředu, 6 okruhů jsem to tahal, ale ostatní se jen vezli za mnou, tak jsem se zas zařadil, na 6km za to vzali a roztrhali to a já už neměl sílu se udržet, pak jsem si jen hlídal pátej flek[/quote] Zase kdo z nás se může pochlubit, že porazil Jana Bláhu :)
Předboj
MirO
06.09.2006 12:36:54
[quote=MirO][quote=hudy]Mirek: díky za předběžnou nabídku, příští týden se domluvíme[/quote] Ahoj, tak zítra se tam objevím. Ještě napíšu co budu mít na sobě. Budu se motat kolem tragédů – Ondra, Rosťa, Mirek Kostlivý a spol.[/quote] Tak budu mít rifle a oranžové tričko.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.