Tartanová hodinovka v Praze (6. září 2006)
Brno
vl001
06.09.2006 13:49:51
[quote=Lubosh][quote=vl001]Zase kdo z nás se může pochlubit, že porazil Jana Bláhu :)[/quote] Všichni, kdo na jaře běželi 1/2PIM, který on vzdal:-)[/quote] Nevěděl jsem, že jsem taky tak dobrej :)
Každopádně věta : „Minulý týden jsem to Janu Bláhovi dal na lize na desítce o víc jak minutu.“ zní mnohem líp. Ty výsledky si ulož i pro vnoučata :)
Brno
vl001
06.09.2006 14:16:42
[quote=Lubosh]Jenže tohle je jiný Jan Bláha, ne ten maratonec:-)[/quote] To je prosím jasné i mně. Ale vnoučatům se to bude rozlišovat mnohem hůř :)
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
06.09.2006 21:22:15
Takže přes klasické teplé počasí 25st. se hodinovka vydařila. Veliký úspěch zaznamenala Dees, která zvítězila v kategorii žen! Takže pak že TRAGED nemůže vyhrát. Gratuluji! Gratulaci zasluhuje i Lubosh, který si udělal osobák, a ve finiši předběhnul Hudyho. Ondra (škoda toho banánu, co snědl před závodem) a já jsme to běželi poprvé, takže rekord jsme měli jasný. Já uběhnul 13 612m, Ondra o pár m více. Těch sobotních 35km (z toho 20km s Mountem v tempu 4:49/km) jsem ještě cítil v nohách, takže dneska to na 14km za hodinu nebylo. V tom má Miloš pravdu, ale kdo by dal na rady, že ? :) Dík patří zapisovatelům, mezi kterými nechyběli i Rosťa a PetrP (a taky syn Radim).
Praha|Dresden
dees
07.09.2006 09:53:41
Dostala jsem ze sebe 12255 metru. Vzhledem k nezrizenemu zpusobu zivota, ktery jsem vedla predesly tyden (konference=sedavy zpusob zivota na prednaskach a hromady jidla a alkoholu zadarmo:-) me to prijemne prekvapilo. O tom, ze na Strahov dorazim, jsem rozhodla az ten den rano, kdyz mi Rosta napsal, ze mi muze delat zapisovatele,–DIKY, ale na miste me museli k registraci trochu premlouvat:-). Jeste ze me premluvili.
Česká Třebová
hudy
07.09.2006 11:33:31
Hodinovka to byla vydařená, svůj osobák jsem taky zlepšil, takže není co dodat. Děkuji také svému zapisovateli Mirkovi
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
07.09.2006 11:54:43
[quote=hudy]Hodinovka to byla vydařená, svůj osobák jsem taky zlepšil, takže není co dodat. Děkuji také svému zapisovateli Mirkovi[/quote] No jo, už jsem sklerotický, na toho jsem zapomněl!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.