Jesenický maraton: Běžecký extrém pro odvážlivce [článek]
Praha
anajpo 19.08.2009 08:36:32
Se zájmem jsem si přečetla tenhle článek-hrozně mě tohle lákálo měla jsem i datum přihlášení online ve svém kalendáři, je to odněkud někam, ale přiznám se, že nevím jestli bych se vešla do sedmi hodin limitu při tom převýšení a přenížení a své výkonnosti. Dovlekla bych se do cíle, o tom jsem docela přesvědčena,ale za kolik hodin to nedokážu odhadnout. Ono na těch horských stezkách člověk z kopce moc časově nezíská. Trochu mě překvapilo, že závodníci mají mít s sebou mobil. V horských oblastech to někdy bývá zbytečná zátež. Nebo je na trase všude stoprocentní signál všech operátorů? Na horách dost často bývají velké plochy bez signálu. To je jen moje zkušenost, jsem stále více turistka(i VHT) než běžkyně.
Praha
anajpo 19.08.2009 12:29:52
>> Leszczynski, 19. 8. 2009 10:05:33
Možná příští rok!
cagwe 20.08.2009 17:45:25
>> anajpo, 19. 8. 2009 12:29:52
Včera jsem si prošel Červenohorského sedlo – Ramzová. Je to fakt
zajímavé, trať, a myslím si, že bych to za 7 hodin neušel. Je potřeba
občas kvalitně klusnout. Momentálně na to nemám, ale budu na všechny
borce, především ty od nás myslet – Dášu, Vaška, Zdendu, Jirku …
Hlavně ať vás nezlobí počasí.
administrator 03.04.2010 13:33:01
Novinkou v české maratonské termínovce je letos ojedinělá akce pořádaná po vzoru velkých extrémních horských maratonů. Největší moravské hory Jeseníky budou koncem srpna hostit očekávanou stovku odvážlivců, kteří se vydají přes nejvyšší vrcholy těchto hor.
Odkaz na článek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.