Sekyrová překvapivě poražena na Zbraslavi [článek]
Dobřichov
honzaherda 07.12.2009 18:10:00
jsem docela překvapen, že mám 19:35, když jsem furt žil v domnění, že jsem to dal za 20:36 Odkaz na mé fotky jsem hodil na vývěsku včera. Snad budou i nějaké profi, aby si nemuseli běžci ještě sami sebe fotit, aby vůbec něco bylo …
Praha 4
sklena27 08.12.2009 10:38:36
Celý ten dlouhý kopec jsem běžel s lehkou depresí jednak z toho, že jsem nestíhal s dechem, ale hlavně proto, že moji spoluběžci mi hned po startu zbaběle zmizeli za prvním stromem jak žíznivá čára. Když jsem je pak našel ve výsledcích na 3. a 4. fleku, tak ze mě ale naštěstí ta depka rychle spadla Jinak to byl fajn závod, překvapilo mě hlavně, že i přes nepřízeň počasí dorazilo výrazně víc lidí než loni. Jo a můj čas ve výsledcích přesně odpovídá tomu, co jsem měl na hodinkách.
robert c. 08.12.2009 10:58:39
já jsem byl rovněž překvapen, bohužel spíše negativně, protože jsem si naměřil 17:53 a ve výsledcích je 18:53 a vím minimálně ještě o jednom dalším případu, kdy se čas o minutu lišil;je to trochu škoda…
Ústí nad Labem
PetrK 08.12.2009 11:00:45
>> honzaherda, 7. 12. 2009 18:10:00
Ahoj Honzo, ty nás tedy nešetříš . Jeden z našich fotografů měl na závodě být, ale nakonec se nemohl dostavit. Proto jen ilustrační foto. Výsledný čas je třeba reklamovat u pořadatele, možná ti minutku přidá. Díky za odkaz na tvou galerii na rajčeti.
Dobřichov
honzaherda 08.12.2009 17:20:08
>> PetrK, 8. 12. 2009 11:00:45
to bylo myšleno obecně. Plno fotek ze závodů se nikde neobjeví, nebo je
nedohledatelných, příp jsou jen start + bedna.
Čas běžce, co jsem dobíhal o 2min je ve výsledcích o 2min lepší než
můj, takže jsem třeba v kyslíkovém dluhu špatně dopočítal, páč jsem
neměl stopky ale jen si pamatoval, že jsem vybíhal v 11:18:14hod. Podle
fotky z doběhu by se to dalo vyhodnotit
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 09.12.2009 12:26:28
>> honzaherda, 8. 12. 2009 17:20:08
Máš pravdu, Honzo, taky si vždycky i na malých závodech všimnu spousty
lidí s foťáky, ale fotky pak nikde… To je podle mě docela škoda.
Sám jsem pár snímků udělal, kvalita odpovídající mému foťáku a mě
samotnému, ale dám je (a taky fotky ze Sild krosu) na rajče, třeba se
někomu budou líbit…
administrator 03.04.2010 13:33:07
Již 27. ročník oblíbeného závodu na 5 km, Zbraslavského běhu o pohár H.S.H., se konal tradičně první prosincovou neděli. I přes nevlídné počasí se dostavily zhruba dvě stovky běžců a běžkyň. Mezi muži bylo favoritů na vítězství hned několik. Naopak mezi ženami by málokdo pochyboval o vítězství Ivany Sekyrové. Přesto se musela sklonit před výkonem Kamily Gregorové. DOPLNĚNY KOMPLETNÍ VÝSLEDKY ZÁVODU.
Odkaz na článek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.