Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » dost drsné zásady,ale pravdivé...

dost drsné zásady,ale pravdivé...

Nalezené položky: 68 První Předchozí | 1 | 2 | 3 | Další Poslední

Dřínov

Celkem 48 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 3:27:00 (1997)

Pem 11.10.2006 15:35:30

Musim se Barcy zastat. Je zde diskuse, ne ? On je pro tenis, OK. Zitra odstartuju diskusi o detech, vcetne „idealnich sportu“. Specializaci navrhuju od 10ti (muj nazor u basketu)

Motto: Keep walking! Johny Walker!

Praha - Klánovice

Celkem 24666,2 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:21 (2007)
půlmaraton: 1:26:18 (2007)
maraton: 3:02:54 (2010)

Ondra1 muž 11.10.2006 15:38:46

[quote=Pem]Rad bych, aby hrala basket. Tam ovsem jde o talent/cit pro hru + fyzicke predpoklady (podle rodicu muze mit mezi 175 a 185 cm) + specialni trenink (neni tak tezky, uplatnis se i s prumernou strelbou) + chytrost + dobra fyzička (rychlost, akcelerace, vytrvalost – pokud hrajes cely zapas). Docela komplexni sport, ne? BTW: uvadi se, ze basket hraje na svete vice lidi nez fotbal.[/quote] Ahoj, jako sporotovec teoretik se priklanim k nazoru kolegy Foresta – je videt, ze si z te skoly taky neco pamatujes:)

Do 12 roku by mela byt hlavne vsestrannost, v zadnem pripade neprovadet specialni trenink, zatizeni v anaerobni zone, nebo ji ted vybirat sport, ktery bude delat… to je nesmysl – racionalne… Dite se musi naucit co nejvice pohybovych dovednosti od chozeni, behani, plavani, lezeni, lyzovani, brusleni, hry s micem – nohy, ruce, zakladni gymnastiku, kotrmelce… Mezi 8–12 rokem veku hovorime o takzvanem „zlatem veku motoriky“, je to vek, kdy se pohybove vzorce nejvice zaryvaji do pameti a vime, ze pohybove dovednosti ziskane v tomto veku si clovek nese po zbytek zivota (nebo dokud ho nesejme rozrousena skleroza, nebo parkinsonova choroba – blba sranda, vim…). Pokud neni clovek vylozene pohybovy talent, da se na prvni a druhy pohled poznat, jak moc se v mladi necemu venoval, nebo nevenoval, respektive, jak se mu nekdo venoval/nevenoval… uz podle zakladnich pohybu, jako je drzeni tela, chuze, beh… Opakuju tedy, ze nejdulezitejsi u deti je vsestrannost a prozitek – naucit je mit pohyb rad, radost z pohybu a ne jim to znechutit od mala 3× tydne bazen, kachlicka, kachlicka, rucnik, sprcha… Zkratka, musis nechat diteti pricichnout k co nejvice moznostem, ono si samo vybere, co ho bavi a bude chtit delat v budoucnu, treba i na vyssi urovni. Nastesti si vetsinou prirozene vybirame to, co nam jde = pro co mame talent. Tady jsme se ale zase prokousali nekam uplne jinam, nez bylo tema tehle diskuse. Zalos nove tema – trenink deti a tam to muzem podrobne probrat. Hezky den preje, Ondra Uher

Motto: Zážitek nemusí být pozitivní, hlavně když je silný.

Brno

Celkem 5681 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:36:10 (2009)
maraton: 3:28:59 (2007)

vl001 muž 11.10.2006 15:56:54

Mám doma dvě malé plavkyně – dnes 9 a 12 let, v bazénu jsou od 5 let. Nejdřív jednou týdně jen naučit plavat, k 10 rokům až 5× týdně, starší už zase míň – cca 3×, protože začala hrát basketbal (mladší volejbal).

Co jsem za tu dobu viděl – na plavání je třeba talent, jako na cokoli dalšího. Dítě bez talentu se naučí plavat dobře, ale talentované nepřeskočí, to je asi u všech sportů stejné. Plavání je dobré v tom, že umožní zatížit tělo bez zátěže nedovyvinutého pohybového aparátu – a kondici pak jako když najdeš. V plavání metodika v ČR u dětských kategorií asi trochu pokulhává – např. pokud jsou na závodech malí Slovinci, už při rozplavání je rozeznám, přestože sám nejsem dobrý plavec. Prostě jsou dál. V určité míře platí i např. pro Maďary.

Děti plavou rády a obvykle motivace není třeba (mimo samozřejmou pochvalu jak jim to jde). Dřinu v plavání vidíme spíš my dospělí, jejich svět je trochu jiný.

Dítěti pod 10 let bych do ruky balon nedával. I ten nejmenší basketbalový je na ně moc těžký, ono jim nic neuteče. Nejsem moc rád, že si ta mladší prosadila volejbal už před devátým rokem – přestože je na tom fyzičkou lépe než mnohé 13 leté holky, práce s balonem jí dělá potíž, což ji demotivuje.

Brno

Celkem 11821 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:42:27 (2007)
půlmaraton: 1:35:43 (2010)
maraton: 3:29:54 (2007)

rk muž 11.10.2006 15:57:22

[quote=Jecminek­.Maselnik]mně osobně je úplně jedno, jaký sport budou moje děti dělat, jehom bych byl moc rád, aby jim přinášel radost. Malá po skončení školkových tanečků začala chodit ve škole do tanečního aerobicu a je naprosto nadšená. Stejně je tomu zatím v plavání, kde jde ale o přípravný kurz, žádné závodění. Je to jediná věc, do které ji ovšem budu velmi usilovně „motivovat“, protože se nechci na koupalištích nervačit, že se mi dítě topí, když ho minutu nevidím. Souhlasím plně s tím, že u takto malých dětí je to hodně o motivaci, která ale musí být dobře nastavená, protože chytré dítě si cestu stejně najde svoji. Nechám ji vyzkoušet všechno, o co projeví zájem, ale budu asi celkem trvat na tom, aby aspoň u jedné věci vydržela.[/quote] Mé „naději“ jsou necelé 3 roky, ale přesně o tento model se budu u ní pokoušet. Plavání a tanec považuju za ideální začátky pro pozdější cokoliv. Snad to není moc „drsná zásada“.

Pro sebe jako hobíka, kterému lehce ujel vlak, bych drsné metody asi taky nevolil. Jeden závod za měsíc s úsilím na 99% je dostatečnou motivací pro pravidelný pohodový tréning.

Barcelona muž 11.10.2006 16:06:12

[quote=Jecminek­.Maselnik]mně osobně je úplně jedno, jaký sport budou moje děti dělat, jehom bych byl moc rád, aby jim přinášel radost. Malá po skončení školkových tanečků začala chodit ve škole do tanečního aerobicu a je naprosto nadšená. Stejně je tomu zatím v plavání, kde jde ale o přípravný kurz, žádné závodění. Je to jediná věc, do které ji ovšem budu velmi usilovně „motivovat“, protože se nechci na koupalištích nervačit, že se mi dítě topí, když ho minutu nevidím. Souhlasím plně s tím, že u takto malých dětí je to hodně o motivaci, která ale musí být dobře nastavená, protože chytré dítě si cestu stejně najde svoji. Nechám ji vyzkoušet všechno, o co projeví zájem, ale budu asi celkem trvat na tom, aby aspoň u jedné věci vydržela. 2 Barcelona: kolektivní sport ale zase rozvíjí jiné dovednosti, které se můžou hodit v životě, jako je týmový duch, spolupráce, vyjednávání atp. Jinak musím říct, že Ti závidím Tvoji sebejistotu při školení podstatně starších zdejších „mazáků“ (ti mazáci nejsou myšleni pejorativně). Jsem tady teprve chvíli, ale vůbec se nedivím, že jsi někde ve fórech (jak jsi sám uvedl) mohl mít problémy. V mnou moderovaném fóru by jsi je rozhodně měl.[/quote] Okamžitě chci slyšet co jsem řekl že bych měl mít problémy!!!!!!!!!!­To že jsem řekl že pro pohybově nadanou holku by byl podle mě nejlepší sport tenis a co má jako bejt?!?!?!Stojím si za tím a jako důvody jsem neřekl že se kolem toho točí prachy a sláva tak si napřed pořádně přečtete co říkám než na mě začnete útočit – ted jste me fakt vytočili Toto směřuju k forestovi a hlavně k tomu Ječmínkovi

Motto: No pain = no gain (bez bolesti nejsou výsledky)...Chytří lidé vědí o své nedokonalosti a snaží se je odstraňovat. Jen blbci vždy všemu rozumněli a vše uměli...

Celkem 5414 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:48:27 (2008)
půlmaraton: 1:44:14 (2009)
maraton: 4:55:57 (2007)

Jecminek.Maselnik muž 11.10.2006 16:19:41

[quote=ironman]Ne­vím, já trénoval plavce a zkušenost je taková, že u dětí, které začnou brzo (cca 4–5let) tak problem s citem pro vodu nebyl. S pólem zkušenosti nemám, tak nemůžu porovnávat.[/quote] pólista se od plavce ničím neliší:o) a znám i ze svého okolí absolventy plaveckých tříd, kteří se nikdy nenaučili třeba prsové nohy (nekecám sám vím o třech) a jednou nohou jakoby kopou. Stačí se podívat i na ty malošky v přípravce: někteří se s vodou od malinka perou, jiní ji „cítí“ hned. Nechci ale na běžeckém fóru zabřednout do plavecké metodiky;-)

Brno

Celkem 11821 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:42:27 (2007)
půlmaraton: 1:35:43 (2010)
maraton: 3:29:54 (2007)

rk muž 11.10.2006 16:22:43

Myslím, že ne obsah, ale trochu forma. Tady asi většina čeká radu a povzbuzení než lekci či vykřičníky. Takle jsem mluvil na vojně a po návratu jsem s tímto stylem narazil:

…At si napřed Perm tedy sám ujasní co chce..nechce běh, tenis, golf, nevím co tedy chce, nechme to na něm…

Okamžitě chci slyšet co jsem řekl že bych měl mít problémy!!!!!!!!!!­…a co má jako bejt?!?!?!…

P.S. Barcelonova kadence 1 příspěvek za minutu je nepřekonatelná, nějak nestíhám.

Brno

Celkem 22207 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:30 (2011)
půlmaraton: 1:23:40 (2007)
maraton: 2:55:30 (2011)

milan muž 11.10.2006 16:27:39

[quote=Barcelo­na][quote=Pem]Rad bych, aby hrala basket. Tam ovsem jde o talent/cit pro hru + fyzicke predpoklady (podle rodicu muze mit mezi 175 a 185 cm) + specialni trenink (neni tak tezky, uplatnis se i s prumernou strelbou) + chytrost + dobra fyzička (rychlost, akcelerace, vytrvalost – pokud hrajes cely zapas). Docela komplexni sport, ne? BTW: uvadi se, ze basket hraje na svete vice lidi nez fotbal.[/quote] Nejvíc lidí na světě hraje rozhodně podle mého fotbal!Najít si koš do kterého bys házel dá daleko větší práci než si najít jen míč – ten bys na basket taky potřeboval.....Ukaž mi nějakou dobrou studii kde říkaj že nejvíc lidí na světě hraje basket, já tomu nevěřím ale nemyslím to hádavě, všecko je možný, jen s tím nesouhlasím[/quote] Já se přiznám,že při výběru sportů uplatňuji jiná hlediska,než je počet sportovců nebo federací.Třeba ,že mě vnitřně obohacují už i tím,že trochu poznám sám sebe.Ale chápu,každý jsme jiný…O svých dětech zítra na novém vlákně.

Celkem 5414 km
Minulý měsíc 0 km

Jecminek.Maselnik muž 11.10.2006 16:29:13

[quote=Barcelo­na]Okamžitě chci slyšet co jsem řekl že bych měl mít problémy!!!!!!!!!!­To že jsem řekl že pro pohybově nadanou holku by byl podle mě nejlepší sport tenis a co má jako bejt?!?!?!Stojím si za tím a jako důvody jsem neřekl že se kolem toho točí prachy a sláva tak si napřed pořádně přečtete co říkám než na mě začnete útočit – ted jste me fakt vytočili Toto směřuju k forestovi a hlavně k tomu Ječmínkovi[/quote] právě, že Tvoje příspěvky (stejně jako příspěvky ostatních) čtu celkem pečlivě. Mrkni do svého threadu o běhu na 2 kiláky, za který by jsi u mne dostal minimálně upozornění na podezření z rankhuntingu. Moje poznámka se netýkala konkrétního příspěvku a v zásadě teď reaguju jenom kvůli té hromadě vykřičníků a vykřičníkootazníků, která mne v názoru na Tebe spíše utvrzuje, než naopak. Máš-li pocit, že je v takto laděné diskusi potřeba pokračovat, pošli mi email, ať nespamujeme sem.

Barcelona muž 11.10.2006 16:33:46

[quote=Jecminek­.Maselnik][qu­ote=Barcelona]O­kamžitě chci slyšet co jsem řekl že bych měl mít problémy!!!!!!!!!!­To že jsem řekl že pro pohybově nadanou holku by byl podle mě nejlepší sport tenis a co má jako bejt?!?!?!Stojím si za tím a jako důvody jsem neřekl že se kolem toho točí prachy a sláva tak si napřed pořádně přečtete co říkám než na mě začnete útočit – ted jste me fakt vytočili Toto směřuju k forestovi a hlavně k tomu Ječmínkovi[/quote] právě, že Tvoje příspěvky (stejně jako příspěvky ostatních) čtu celkem pečlivě. Mrkni do svého threadu o běhu na 2 kiláky, za který by jsi u mne dostal minimálně upozornění na podezření z rankhuntingu. Moje poznámka se netýkala konkrétního příspěvku a v zásadě teď reaguju jenom kvůli té hromadě vykřičníků a vykřičníkootazníků, která mne v názoru na Tebe spíše utvrzuje, než naopak. Máš-li pocit, že je v takto laděné diskusi potřeba pokračovat, pošli mi email, ať nespamujeme sem.[/quote] Toto je můj poslední příspěvek na toto téma tady, kdyby diskuse měla pokračovat tak písnu mejl…ty jsi řekl že vás tady školím – tím si protiřečíš protože jsi mi doslova řekl že tu poučuju mazáky a já který má ke starším obrovský respekt to považuju fakt za hrubou urážku..Pokud ti vadí mé vykřičníky anebo tak , řekni že ti vadí vykřičníky a ne že tu všechny školím ne?Radši se teda zamysli co ti vlastně vadí…pokud budeš reagovat, už ti písnu mejl pokud to bude třeba ale myslím že tím je diskuse uzavřena

Motto: No pain = no gain (bez bolesti nejsou výsledky)...Chytří lidé vědí o své nedokonalosti a snaží se je odstraňovat. Jen blbci vždy všemu rozumněli a vše uměli...

Brno

Celkem 5681 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:36:10 (2009)
maraton: 3:28:59 (2007)

vl001 muž 11.10.2006 16:43:14

[quote=Barcelo­na][Toto je můj poslední příspěvek na toto téma tady, kdyby diskuse měla pokračovat tak písnu mejl…ty jsi řekl že vás tady školím – tím si protiřečíš protože jsi mi doslova řekl že tu poučuju mazáky a já který má ke starším obrovský respekt to považuju fakt za hrubou urážku..Pokud ti vadí mé vykřičníky anebo tak , řekni že ti vadí vykřičníky a ne že tu všechny školím ne?Radši se teda zamysli co ti vlastně vadí…pokud budeš reagovat, už ti písnu mejl pokud to bude třeba ale myslím že tím je diskuse uzavřena[/quote] Na tomto fóru je registrovaných 385 uživatelů. Zkus si představit, že každý bude psát stejně často a stejným stylem jako ty. Bude to čitelné a zajímavé fórum? :)

Brno/Havířov

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:37:27 (2010)
půlmaraton: 1:26:57 (2010)
maraton: 3:14:26 (2007)

forest muž 11.10.2006 16:45:02

[quote=vl001][qu­ote=Barcelona][To­to je můj poslední příspěvek na toto téma tady, kdyby diskuse měla pokračovat tak písnu mejl…ty jsi řekl že vás tady školím – tím si protiřečíš protože jsi mi doslova řekl že tu poučuju mazáky a já který má ke starším obrovský respekt to považuju fakt za hrubou urážku..Pokud ti vadí mé vykřičníky anebo tak , řekni že ti vadí vykřičníky a ne že tu všechny školím ne?Radši se teda zamysli co ti vlastně vadí…pokud budeš reagovat, už ti písnu mejl pokud to bude třeba ale myslím že tím je diskuse uzavřena[/quote] Na tomto fóru je registrovaných 385 uživatelů. Zkus si představit, že každý bude psát stejně často a stejným stylem jako ty. Bude to čitelné a zajímavé fórum? :)[/quote] odpovím za něj. NE! Ač jsem ho na to v mailové konverzaci upozorňoval, že se má vyhýbat tapetování, neustále do tohoto problému padá. Je mi líto, ale nulté napomenutí pro Barcelonu…

Motto: Vítěz by se v cíli neměl tak radovat, protože vlastně zvítězil nad slabšími.

Dřínov

Celkem 48 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 3:27:00 (1997)

Pem 11.10.2006 16:49:55

Tak téma o dětech je tu. Ti, kdo mají zájem, ať tam napíšou. Bodlo by, kdyby zopakovali stručně svoje názory (o dětech), pro ostatní.

Motto: Keep walking! Johny Walker!

Celkem 5414 km
Minulý měsíc 0 km

Jecminek.Maselnik muž 11.10.2006 16:55:17

2 Barcelona: toto je debata o ničem. Nemluvím zde o úctě ke starším, ale ke školení služebně starších členů fóra, kteří se Ti snaží poradit s tréninkem a Ty reaguješ ve stylu „vytrvalost jsem trénoval 3 roky, té mám dost“ apod. (pozn. já jsem zde skoro stejně krátce jako Ty a moje sportovní ambice jsou daleko skromější než Tvoje, takže se mezi starší zde neřadím). Jak už zde zaznělo od rk, důležitá je i forma. A přečti si třeba po sobě, co jsi napsal. Vytáčíš se „do běla“ kvůli klidným větám, cítíš se uražen normálními konstatováními, cítíš rozpor v tom, když o je Tobě jednou napsáno, že školíš a podruhé že poučuješ. Že mi vadí vykřičníky je asi jasné, vynucování odpovědi touto formou nepovažuji za šťastné. Kromě toho ne každý, kdo má k Tobě výhrady se Tě snaží urazit, tak to nestojí a nikdy nestálo, jediný kdo podléhá emocem a komolí přezdívky jiných jsi Ty sám. Reagovat v zásadě nemusíš, sám píši příspěvek jenom proto, abych v Tobě nevyvolal mylný dojem, že s Tvým závěrem souhlasím. Zároveň ovšem necítím potřebu Ti něco dokazovat, ani Tě přesvědčovat.

Závěrem se omlouvám všem čtenářům za jejich vtažení do této neplodné diskuse.

Barcelona muž 11.10.2006 16:56:38

[quote=forest][qu­ote=vl001][qu­ote=Barcelona][To­to je můj poslední příspěvek na toto téma tady, kdyby diskuse měla pokračovat tak písnu mejl…ty jsi řekl že vás tady školím – tím si protiřečíš protože jsi mi doslova řekl že tu poučuju mazáky a já který má ke starším obrovský respekt to považuju fakt za hrubou urážku..Pokud ti vadí mé vykřičníky anebo tak , řekni že ti vadí vykřičníky a ne že tu všechny školím ne?Radši se teda zamysli co ti vlastně vadí…pokud budeš reagovat, už ti písnu mejl pokud to bude třeba ale myslím že tím je diskuse uzavřena[/quote] Na tomto fóru je registrovaných 385 uživatelů. Zkus si představit, že každý bude psát stejně často a stejným stylem jako ty. Bude to čitelné a zajímavé fórum? :)[/quote] odpovím za něj. NE! Ač jsem ho na to v mailové konverzaci upozorňoval, že se má vyhýbat tapetování, neustále do tohoto problému padá. Je mi líto, ale nulté napomenutí pro Barcelonu…[/quote] Ty seš tak ubohej foreste!!!!!!!!!p­ošlu ti mejl tady to s tebou řešit nebudu ale seš obyčejnej .......... co tu buzeruje každého co s tebou nesouhlasí!ani ses neobtěžoval reagovat na to co jsem ti psal........ končím s touto diskusí s tím že na ty paroubkovské absurdity nebudu reagovat

Brno

Celkem 22207 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:30 (2011)
půlmaraton: 1:23:40 (2007)
maraton: 2:55:30 (2011)

milan muž 11.10.2006 17:14:47

[quote=Jecminek­.Maselnik]2 Barcelona: toto je debata o ničem. Nemluvím zde o úctě ke starším, ale ke školení služebně starších členů fóra, kteří se Ti snaží poradit s tréninkem a Ty reaguješ ve stylu „vytrvalost jsem trénoval 3 roky, té mám dost“ apod. (pozn. já jsem zde skoro stejně krátce jako Ty a moje sportovní ambice jsou daleko skromější než Tvoje, takže se mezi starší zde neřadím). Jak už zde zaznělo od rk, důležitá je i forma. A přečti si třeba po sobě, co jsi napsal. Vytáčíš se „do běla“ kvůli klidným větám, cítíš se uražen normálními konstatováními, cítíš rozpor v tom, když o je Tobě jednou napsáno, že školíš a podruhé že poučuješ. Že mi vadí vykřičníky je asi jasné, vynucování odpovědi touto formou nepovažuji za šťastné. Kromě toho ne každý, kdo má k Tobě výhrady se Tě snaží urazit, tak to nestojí a nikdy nestálo, jediný kdo podléhá emocem a komolí přezdívky jiných jsi Ty sám. Reagovat v zásadě nemusíš, sám píši příspěvek jenom proto, abych v Tobě nevyvolal mylný dojem, že s Tvým závěrem souhlasím. Zároveň ovšem necítím potřebu Ti něco dokazovat, ani Tě přesvědčovat.

Závěrem se omlouvám všem čtenářům za jejich vtažení do této neplodné diskuse.[/quote] Máš jen jednu třicetimu četnosti příspěvků na den ve srovnání s B.Určitě Tě nikdo nepodezírá z vtahování do neplodných diskuzí.Vlastně ani B.

Celkem 67115 km
Minulý měsíc 190 km
10 km: 0:36:02 (2007)
půlmaraton: 1:20:04 (2009)
maraton: 2:57:46 (2012)

ironman muž 11.10.2006 17:30:35

To vl001: souhlas, naprostý. Děti to baví, ale je to hodně o tom udělat jim trénink zajímavý a pak je to baví ještě víc:) To ječmínek…: já jsem bral hlavně obecné zvládnutí plaveckých stylů a především pak volný styl. Pokud píšeš o prsou, tak já je taky nikdy nezvládl a těch plavců je poměrně dost. Prsa jsou hodně technická. Já to řeknu jinak, všichni plavci co znám, že plavali od cca 5let minimálně do konce ZŠ tak se pod 70" dostali, včetně holek. Porovnávat kdo jak má skvělý cit pro vodu nejde, každopádně s tebou souhlasím v tom, že se malé děti fakt někdy dost liší v projevu ve vodě. Osobně si pamatuju, jak k nám přišla malá holčina a v 6letech když dělala vstupní test, tak přeplavala první bazen celý! delfínem. To jsem fakt čuměl.

Motto: Never give up!!!

Brno/Havířov

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:37:27 (2010)
půlmaraton: 1:26:57 (2010)
maraton: 3:14:26 (2007)

forest muž 11.10.2006 17:31:07

[quote=Barcelona]Ty seš tak ubohej foreste!!!!!!!!!p­ošlu ti mejl tady to s tebou řešit nebudu ale seš obyčejnej .......... co tu buzeruje každého co s tebou nesouhlasí!ani ses neobtěžoval reagovat na to co jsem ti psal........ končím s touto diskusí s tím že na ty paroubkovské absurdity nebudu reagovat[/quote] ubožák se hlásí ;-) Chtěl bych tady na foru vše uvést na pravou míru – Barcelona je ten, kdo neodpovídá na maily. (už jsme se stejně dostali do hodně velkého OT – diskuze o dětském tréningu je přenesena jinam, díky Peme, že jsi to založil)

Motto: Vítěz by se v cíli neměl tak radovat, protože vlastně zvítězil nad slabšími.

Barcelona muž 11.10.2006 18:54:06

[quote=forest][qu­ote=Barcelona]Ty seš tak ubohej foreste!!!!!!!!!p­ošlu ti mejl tady to s tebou řešit nebudu ale seš obyčejnej .......... co tu buzeruje každého co s tebou nesouhlasí!ani ses neobtěžoval reagovat na to co jsem ti psal........ končím s touto diskusí s tím že na ty paroubkovské absurdity nebudu reagovat[/quote] ubožák se hlásí ;-) Chtěl bych tady na foru vše uvést na pravou míru – Barcelona je ten, kdo neodpovídá na maily. (už jsme se stejně dostali do hodně velkého OT – diskuze o dětském tréningu je přenesena jinam, díky Peme, že jsi to založil)[/quote] Foreste já ti odpověděl na všechny emaily ale ty mě ne třeba ted na ten můj poslední..Ty tu jsi pro nás uživatele a ne pro své buzerování pro ty kterým překroutíš jejich tvrzení a oni tě usměrňují co vlastně řekli…Já ti napsal mejl, ty reaguješ tady, takže reaguju taky tady…

Možná že se forest zase naštve že ted tapetuju ale chci aby všichni viděli že píšu, že proti nikomu tu nic nemám (možná jen proti tomu Ječmínkovi, jeho výrok mě pořád dost žere)…jen chci aby se každý zamyslel nad tím co píše…Já třeba uznávám že jsem pár chyb dělal, forest mě opravil, ted ještě přestanu tapetovat a jsem vzorný uživatel, forest mi nemůže upřít že co mi vytýkal že (až na ted VYNUCENE tapetovani pri reakcich na ostatní) jsem dělat přestal, a že jsem pravidla fora neporušil......Ted až jsem zjistil že jde dát editovat, takže budu pořád dávat editovat když zjistím že jsem na něco zapomněl takže problém s tapetováním je vyřešen…Jinak jsem tady smazal všechny své příspěvky které se netýkaly fora skoro všechny

Praha 12 - Modřany

Celkem 160364,61 km
Minulý měsíc 819 km
10 km: 0:40:21 (2006)
půlmaraton: 1:26:59 (2008)
maraton: 3:15:43 (2004)

Mirek Kostlivý muž 11.10.2006 19:23:08

Asi jsem nechápavý, ale: „Co je to tapetování“. Představuji se pod tím: „Bezdůvodně každého kritizovat za jeho názor“, ale mohu se mýlit. Já znám výraz „tapetovat“ jenom v souvislosti s lepením papírových folií (tapet) na zeď. Asi tu budeme muset zavést jazykový koutek, a to nejenom pro překlady ze slovenštiny do češtiny :).

Motto: Běhat bez ohledu na věk a okolí !

Barcelona muž 11.10.2006 19:27:40

[quote=Mirek Kostlivý]Asi jsem nechápavý, ale: „Co je to tapetování“. Představuji se pod tím: „Bezdůvodně každého kritizovat za jeho názor“, ale mohu se mýlit. Já znám výraz „tapetovat“ jenom v souvislosti s lepením papírových folií (tapet) na zeď. Asi tu budeme muset zavést jazykový koutek, a to nejenom pro překlady ze slovenštiny do češtiny :).[/quote] Je to když někdo píše hodně vzkazů…zkrátka když jsi horlivý do tématu tak je to tady špatně, musíš dělat že tě téma nezajímá víš…Musím si dávat bacha na každý příspěvek co napíšu aby se neřeklo že tapetuju, forest už si brousí zuby aby mě vyhodil…

Praha 12 - Modřany

Celkem 160364,61 km
Minulý měsíc 819 km
10 km: 0:40:21 (2006)
půlmaraton: 1:26:59 (2008)
maraton: 3:15:43 (2004)

Mirek Kostlivý muž 11.10.2006 19:30:19

[quote=Barcelo­na][quote=Mirek Kostlivý]Asi jsem nechápavý, ale: „Co je to tapetování“. Představuji se pod tím: „Bezdůvodně každého kritizovat za jeho názor“, ale mohu se mýlit. Já znám výraz „tapetovat“ jenom v souvislosti s lepením papírových folií (tapet) na zeď. Asi tu budeme muset zavést jazykový koutek, a to nejenom pro překlady ze slovenštiny do češtiny :).[/quote] Je to když někdo píše hodně vzkazů…zkrátka když jsi horlivý do tématu tak je to tady špatně, musíš dělat že tě téma nezajímá víš…[/quote] Aha, tak to se musím taky krotit, když tady mám tolik (vlastně nejvíc) příspěvků :).

Motto: Běhat bez ohledu na věk a okolí !

Celkem 5414 km
Minulý měsíc 0 km

Jecminek.Maselnik muž 11.10.2006 19:40:14

[quote=Barcelona]Je to když někdo píše hodně vzkazů…zkrátka když jsi horlivý do tématu tak je to tady špatně, musíš dělat že tě téma nezajímá víš…Musím si dávat bacha na každý příspěvek co napíšu aby se neřeklo že tapetuju, forest už si brousí zuby aby mě vyhodil…[/quote] tak to přece není a už jsi na to i sám přišel. Tapetování je např. několik vlastních po sobě jdoucích postů, ve kterých napíšeš jednu větu, místo jednoho obsáhlejšího, případně citování příspěvků bezprostředně předcházejících Tvému. Zkus přispívat bez emocí k věci a máš po problémech.

Celkem 67115 km
Minulý měsíc 190 km

ironman muž 11.10.2006 19:47:45

tapetování je když tam někdo mydlí jeden příspěvek za druhým a v každém má 1větu.

Praha

maraton: 2:40:24 (2010)

VlastaK muž 11.10.2006 21:43:33

to Barcelona: Promiň, ale už tuhle debatu sleduji několik dní a nedá mi to, abych se nevyjádřil. Nejdřív tady vystupoupíš s dotazem, jak natrénovat 2 km pod 6 minut, což je pro spoustu lidí naprosto nereálný cíl. Nechci ti nijak křivdit nebo podceňovat tvé schopnosti, ale pokud je pravda to, co o sobě píšeš, tak pro tebe je to obzvlášť nereálný nebo minimálně těžko realizovatelný cíl. Poté, co ti tady pár lidí napíše rady, jak se na tento velmi ambiciózní cíl připravit, odpovídáš způsobem, za který by se nemusel stydět žák zvláštní školy nebo někdo, kdo nemá o sportu nejmenší ponětí. No, a nakonec nasadíš korunu všemu tím, že tady radíš ostatním, jaká je nejvhodnější sportovní příprava pro jejich děti… A aby toho nebylo málo, nakonec tady začneš napadat lidi, kteří ti nic neudělali, které jsi v životě neviděl, a hlavně, kteří se ti snažili pomoct. Od první chvíle, kdy jsem se dozvěděl o existenci tohoto fóra, se mi líbilo, že tady jsou diskuze na určité úrovni. A je mi líto, když lidé jako ty se to, možná nevědomky, snaží zničit.

Barcelona muž 11.10.2006 22:19:21

Doted jsem si myslel že je tady forum gentlemanu…začíná se to blížit tomu že si tady budu vážit jen Miloše Škorpila…Bezecka jste už vyhodili můžu-li se zeptat???

Celkem 67115 km
Minulý měsíc 190 km

ironman muž 11.10.2006 22:53:25

Barcelono, začínáš se chovat jako klasická kopačka (tak se říká fotbalistům), zkus si spíš promyslet, jestli na tom, čím proti tobě návštěvníci fóra argumentují, není něco pravdy. Nikdo tě odsud nevyhání, jenom bysme rádi, abys svoje vystupování přizpůsobil fóru, hodně by se tím vyřešilo. Měj se a makej, jak jsem to dnes sledoval potřebujeme schopnýho útočníka.

Barcelona muž 11.10.2006 22:56:49

Nikdo se tu nezamýšlí jestli náhodou v něčem pravdu mám i já, forrestovi jsem se mejlově omluvil za neobratnou orientaci na foru, nechte mě být, dejte mi pokoj

Liberec

Celkem 150 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:33:13 (2004)
půlmaraton: 1:11:31 (2004)

Xixao muž 11.10.2006 23:14:23

[quote=Barcelo­na]Nikdo se tu nezamýšlí jestli náhodou v něčem pravdu mám i já, forrestovi jsem se mejlově omluvil za neobratnou orientaci na foru, nechte mě být, dejte mi pokoj[/quote] Ba, ba ja osobne dam svoje deti na tenis , fotbal a nebo hokej, protoze je v tom hodne penez a aspon nebudu muset na stary kolena pracovat . Neni nad to myslet odmalicka na stari a vcas se zajistit. :)

Motto: "Why should I practice running slow? I already know how to run slow. I want to learn to run fast. Everyone said, 'Emil, you are a fool!' But when I first won the European Championship, they said: 'Emil, you are a genius!'"

Barcelona muž 11.10.2006 23:20:57

[quote=Xixao][qu­ote=Barcelona]Nik­do se tu nezamýšlí jestli náhodou v něčem pravdu mám i já, forrestovi jsem se mejlově omluvil za neobratnou orientaci na foru, nechte mě být, dejte mi pokoj[/quote] Ba, ba ja osobne dam svoje deti na tenis , fotbal a nebo hokej, protoze je v tom hodne penez a aspon nebudu muset na stary kolena pracovat . Neni nad to myslet odmalicka na stari a vcas se zajistit. :)[/quote] Hele ale mě fakt nešlo o peníze, já to navrhl proto, že v tomto sportu je možné stát se pravidelným tréninkem možná i úplně nejlepší, je to pořád to samé, naučit se precizně mířit míče, je to jednoduchá hra…Ale už to tu obhajovat nechci,navíc tady není téma kde bysme to měli probírat, uzavřeme to, téma k diskusi je určeno jiné

Nalezené položky: 68 První Předchozí | 1 | 2 | 3 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.