Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Běh ve stresu zvyšuje riziko zranění [článek]

Běh ve stresu zvyšuje riziko zranění [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

pbaberad muž 21.04.2011 21:14:56

V práci toho máte nad hlavu, dítě leží doma v posteli s horečkou, auto potřebuje neskutečně drahou opravu blatníku po srážce s šílencem… Možná máte ve zvyku jít „vyběhat“, když vám věci začínají přerůstat přes hlavu. Avšak pozor, jít si zaběhat v takovém rozpoložení nejenom že nemusí pomoci se uvolnit a vyčistit hlavu, ale může přivodit i zranění.
Odkaz na článek

Praha 12 - Modřany

Celkem 160495,7 km
Minulý měsíc 819 km
10 km: 0:40:21 (2006)
půlmaraton: 1:26:59 (2008)
maraton: 3:15:43 (2004)

Mirek Kostlivý muž 21.04.2011 21:29:00

Ano, souhlasím! Minulý rok jsem při běhu známou trasou zapomněl při návratu těsně před domem na známý hrbol na asfaltu a zakopl tak, že jsem plnou vahou padl na rameno. Narazil jsem si ho tak, že jsem myslel, že mám zlámanou klíční kost. A důvod? Bylo to těsně před volbami a já si tou dobou v hlavě „přehrával“ vystoupení jednoho známého politika tak, že jsem přestal vnímat okolí. Ale jméno toho politika, který mě v duchu tak vytočil, si nechám pro sebe :-). On v tom byl nevinně! A jak psal Pavel, běhat se má s čistou hlavou. Moc pěkně napsáno!

Motto: Běhat bez ohledu na věk a okolí !
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.