Nízkosacharidová strava a vytrvalosť
Berenique 26.09.2016 19:22:41
>> satch, 26. 09. 2016 19:04:47 To jsi špatně pochopil, já to nepotřebuju. Jdu do půl hodiny i když nejdu běhat (musím odskočit i v půlce snídaně), ale nechce se mi čekat po vstanutí půl hodiny a pak až vybíhat- ztráta času Kafe moc nepiju, když tak po obědě. Ráno před jídlem vodu s citronem. Jinak mě protáhne i zelený čaj, když je to nutný. Ale jako problém nemám. Jen píšu ať se neleká, že několikrát za den je spíš zdravé a normální- lidi co špatně jí a málo pijí (třeba důchodci) ti pak jdou jednou za dva tři dny a to je špatně.
Arnhem
Janka86 26.09.2016 22:25:33
Ano ridka stolice. Takze je to asi normalni… Vecer jim tepelne upravenou zeleninu. Pres den si davam hlavkovy salat s octem balsamico, rajcatko do toho, okurka, paprika. Vecer vzdy teple jidlo. Jogurty jim v bio kvalite ovoce zelenina take. Beru vse primo od bio farmaru. Vcera treba moje vecere vypadala takto: Pastinako bramborove placicky, bez mouky jen okorenene, (ale placicky moc nechtely drzet tvar), s libovym veprovym(veprove jim jednou za uhersky rok, zrovna bylo v akci, jinak prevazne hovezi maso) a jako prilohu jarni cibulku s duhovou mrkvi…
foto:
edit: foto vecere
gilwen77 26.09.2016 22:32:34
>> Janka86, 26. 09. 2016 22:25:33
asi by bylo fér předem napsat, zda je to odkaz na foto tvého jídla nebo stolice
sbírám odvahu kliknout, ale bojim bojim
Arnhem
Janka86 26.09.2016 22:34:50
>> gilwen77, 26. 09. 2016 22:32:34
uz jsem editovala..
rudo 26.09.2016 22:47:22
vyraz " bio kvalita" vubec niz neznamena z hlediska zdrave stravy
proste jogurty jsou zdrave na Kaukazu, v Bulharsku a jeste Greek style youghurt je akceptovatelnej
to vosttani jsou jenom takove sracicky
bramborove placicky – to je jako smazeny na voleji , ze jo ?
proc si neudelas poctivou bramborovou kasi, nebo stouhany brambory, nebo jenom poctive vareny v supce ?
Brutto 27.09.2016 08:29:39
>> Janka86, 26. 09. 2016 22:25:33
Pridaj TUK a mas po probleme :)
Žilina u Kladna
Pohoda 27.09.2016 11:35:18
>> Janka86, 26. 09. 2016 22:25:33
zírám, co vy to tam v tom Holandsku máte za mrkev ? , spoustu tvé zeleniny neznám ale ráda se poučím, to víš, to za našich mladých let nebývalo
jm1 27.09.2016 11:47:07
>> Pohoda, 27. 09. 2016 11:35:18
Slaný
EdCable 20.10.2016 12:19:40
Slyseni Tima Noakese pred HPCSA kvuli jeho tweet doporucujici odstavit dite na nizkosacharidovou stravu (zelenina a maso) pokracuje od pondeli. Nejpodrobnejsi shrnuti prinasi Marika Sboros na News24, clanky jsou zde
Zerocool 23.11.2016 12:55:39
>> EdCable, 20. 10. 2016 12:19:40
Zajímavé stránky se spoustou tipu a návodů, jak na to:
Radoslav G. alias
Vincent
25.11.2016 12:33:08
oživíme to tu .. http://www.priznakytransformace.cz/…afe-s-mlekem ???? čo myslíte o tomto ? Ja teda do caffe kokosak, maslo, a tučná smotana …a štipka medu teda
Meescha 25.11.2016 13:00:15
>> vincent_vega, 25. 11. 2016 12:33:08
Nic proti, ale cpát do kávy kokosák, nebo máslo, je prostě a jednoduše prasárna. Ber to jako pohled od kávomilce. U kávy je mnohem větší problém v pití nekvalitních surovin. Když máš špatnou kávu, upražíš ji trochu víc, abys zakryl, co se dá a pak prodáváš lidem poměrně karcinogenní látku. Ostatně mlékem se právě snadno zakrývá špatná chuť špatných káv. Takže jedině kvalitní káva slaběji pražená (severský styl), pokud možno bez mléka, bez cukru, užívat si chuť kávy…
snucho 25.11.2016 13:09:24
>> vincent_vega, 25. 11. 2016 12:33:08
taky clanok moze podla mna napisat hocikto. ked by na to bola nejaka studia vyskum atd, tak ma zmysel sa o tom bavit, ale toto mozem napisat aj ja a malo by to podobnu vypovednu hodnotu
MS82 25.11.2016 14:11:45
>> Meescha, 25. 11. 2016 13:00:15
10/10! Naprosto souhlasim. Kokosak a med si tam cpal kolega, kdyz si to precetl, jak je to super (nekde se primo prodavaji suroviny, samozrejme vyrazne drazsi), ale velmi dlouho mu to nevydrzelo.
foreteller 25.11.2016 15:02:42
Myslím ,že celá tá stránka je trošku mimo.
rudo 25.11.2016 17:47:27
mam lepsiu variantu
maslo a kokosak bez kavy
preco si nicit skvelu chut a vonu masla niecim takym ako je smradlava kava
jm1 25.11.2016 19:24:41
>> max39, 25. 11. 2016 19:08:46
Proc zrovna máslo, a ne (olivový) olej a/nebo balzamikovy ocet/krém ?
max39 25.11.2016 19:39:50
>> jm1, 25. 11. 2016 19:24:41
Tak jasne pouzivam casto olivovy olej.Ale popravde maslo mam velmi rad.Aj doma sa mi cuduju,ze preco to tak jem.
A ak si dobre pamatem tak EdCable tiez spominal,ze maslo ma dobre vyvazeny pomer tukov(aj na paleo.sk ho dost vyzdvihuju) tak aj pretu ho zaradujem do jedalnicka.
Ale hlavne mi chuti.........a s vajickami obzvlast:-).
MAX
jm1 25.11.2016 20:11:12
>> max39, 25. 11. 2016 19:39:50
MAxi, nereaguji na kombinaci máslo + vajíčka, ale na fotografii 3 plátku másla na taliri s IMHO témeř „středomořským“ mixem zeleniny
max39 25.11.2016 20:29:41
>> jm1, 25. 11. 2016 20:11:12
No,nahoda.Zelenina co chladnicka dala.Nic viac.
Dnes maslo,zajtra,olivac,pozajtra kokosak-nahodny vyber podla chuti-ziadna veda tam nieje:-).
BTW vajicka su opat spomenute len okrajovo
MAX
Slaný
EdCable 25.11.2016 20:31:59
Ja zase v jedne knize kdysi cetl, at si lide misto masla na chleba ten chleba polevaji olivacem. A ono se to v nekterych stredomorskych regionech tak i dela (presneji pecivo se do oleje namaci). Otazka zvyku.
gilwen77 25.11.2016 20:38:17
>> MS82, 25. 11. 2016 14:11:45
zas na druhou stranu lepší je lepší mít máslo v kávě, než na hlavě
>> max39, 25. 11. 2016 19:39:50
Máslo je tak stráááášně dobrý, nedám na něj dopustit. S olivovým olejem to chuťově nemůžu srovnávat, fakt ne. Asi že su patriot.
Tvůj talíř je parádní – tak to vypadá, že na Vánoce bychom mohli mít 105 kg ne? Oba
max39 25.11.2016 20:55:18
>> gilwen77, 25. 11. 2016 20:38:17
Tiez mi viac chuti maslo ako olivac.
MAX
gilwen77 25.11.2016 20:58:11
>> temporary jm1, 25. 11. 2016 20:54:01
Možná bys měl oliváč na chvíli vysadit. Třeba bys vůči svým příspěvkům nebyl tak ZAHOŘKLÝ a nechal je žít
max39 25.11.2016 20:59:17
>> jm1, 25. 11. 2016 20:54:01
No vratme sa k mojmu prvemu odstavcu(asi sme pozabudli)
"""Tak jasne pouzivam casto olivovy olej.Ale popravde maslo mam velmi rad.Aj doma sa mi cuduju,ze preco to tak jem."""
MAX
Brno
Petr Kaňovský 25.11.2016 21:27:44
>> jm1, 25. 11. 2016 20:54:01
To já olej nejím doma vůbec, a žádný jsem nikdy nekoupil (na pánvi ryby, vejce apod. dělám jen na sucho či vodě a zeleninu jím jako přílohu ničím nezalitou), zato máslo mám rád, i když v poslední době ho nejčastěji používám při výrobě „domácí čokolády“ a jinak ho už moc nejím. Každému prostě chutná něco jiného.
Brno
Petr Kaňovský 25.11.2016 21:33:08
>> max39, 25. 11. 2016 19:08:46
Bílkovinu k tomu nejíš? Netvrdím, že je potřebná, jen mě to zaujalo, já jím zeleninu vesměs k nějakým sýrům, masu apod.
jm1 25.11.2016 21:37:31
>> gilwen77, 25. 11. 2016 20:58:11
Pozdě
>> max39, 25. 11. 2016 20:59:17
IMHO je jedna věc je mít „chuť“ na suroviny, ze kterých se vaří, druha chuť výsledného jídla.
A ja se v me původní otazce nepřímo ptal, zda Ti DOPRAVDY chutná vic zelenina s máslem, nez s olejem
Dočasný prispevek
jm1 25.11.2016 21:40:49
>> Petr Kaňovský, 25. 11. 2016 21:27:44
Každy jsme nějaký. U nas doma napr. nemáme žádné kakao a ja NIKDY necítil potřebu koupit si granko
A stran vaření , tam Alka obvykle vychází z OVĚŘENÝCH receptu ( a seznamu surovin, které jsou na ne potřeba)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.