Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Prosim o pomoc

Prosim o pomoc

Nalezené položky: 8152 První Předchozí | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | Další Poslední
avatar

max39 muž 29.05.2015 23:05:20

>> Steven 07, 29. 05. 2015 21:40:44

Za B je spravne :-D .

Ahoj Steven.Velmi si ma potesil ,ze si sa pripomenul.Moc dakujem.Nechcel som pisat lebo som sa tak trochu citil trapne ako som sa za posledne tyzdne vyzral(a choroba to nemôze ospravedlnit) a k tomu môj bujary vikend na chate ktora ma zas poslala dozadu a zabrzdila a hmotnostne uz uplne strapnila.A to by som tu mal ist prikladom pre pripadnych zacinajucich chudnucich buducich sportovcov.Hamba mi a velka.Chcel som sa pripomenut az ked vahu trochu stabilizujem a zacnem naplno sportovat.Nerad by som pred Vami dopadol ako jeden chlapec na inom vlakne co uz niekolko rokov zacina s maratonom.

Tak len tak v kratkosti.

Po vikende som potreboval asi dva dni kym ma ako tak prestal bolet zaludok.Hold vek nezastavim.Velmi tvrdo som zapracoval na strave(po dlhom case) Uz ziadne cukry,ziadne nocne prepady chladnicky.Velmi vela zeleniny,masko tak primnezene,va­jicka,syry,ry­by,ryby tuk,kokosak a olivac.Na zeleninku si viem dat kusok masla(prijemna chut),bilinkove caje,mineralka riedena vodou,vela spenatu.

Sport:

Zatial nieje moc o com,no chodim na lacno ten môj najvyssi kopec.O tepoch radsej nebudem ale poviem ,ze pre mna znacka ideal.Jazyk na zemi pluca vonku a usmev na tvari. Chodim ho v tempe aby som usetril nejaku tu minutku.No aj tak je to 2,5hod poctivej makacky.Dal som si vyrobit zavazia na ruky a nohy(este ich nemam) a do ruksaku pridavam vodu.Tak ako som kedysi pisal,ze s kazdym schudnutym kilom pridam liter vody.No som len na zaciatku tak zatial som toho moc nepridal.Zacal som znova cvicit.Taky jemnejsi kruhac co som kedysi robil.Akurad som tam pridal Ivanov 5min plank.Steven som len v plienkach a je to po tej chorobe hrozne namahave.Tak ma prosim neber uplne za slovo ,ze som taky dobry a aj to vydrzim.No mam obrovske odhodlanie a slubil som si ,ze za kazdu cenu to budem chciet vsetko dodrzat a vytrvat.

MAX sa chce vratit do hry.Len som uz opatrnejsi vo vyjadreniach.

Popravde zas neviem kolkokrat do tyzdna by som to mal robit.Ja by som najradsej kazdy den.Ved ma poznas.No to by asi nedopadlo dobre.Pred hodinkou som sa vratil s 12km a 600vyskovych+po­silovanie.Citim sa super.Rano by som isiel najradsej znova.Na zahrade obcas len tak kopem z krompacom(RUDO poradil na bezecke telo)

Tak viac toho nemam.

Strasne by som chcel vydrzat a dokazat Vam ze nie som len taka tlčhuba a znova si ziskat Vasu dôveru.Je to zas take trocha emotivne,no ja to tak citim.

Vsetkych Vas zdravim a Steven Teba zvlast.

MAX

avatar

Steven 07 muž 29.05.2015 23:28:01

>> max39, 29. 05. 2015 23:05:20

Maxíku, udělal s mi radost. Jsi zase zpátky. Hlavně to nepřežeň. Nauč se řídit citem. Občas dej den volna, kromě sexu a procházek pohyb nula:-).

Netop se v milionech doporučení, jasný a zřetelný cíl. Pokud selžeš a dáš si /vymýšlím si/ třeba tatranku, houby se děje. Najdi si režim, který udržíš dlouhobě.

A možná nejdůležitější. Neber se příliš vážně. Pak je každý neúspěch cestou do ledničky, či k jiné píč..... Je to běh na dlouhou trať.

Moc Ti držím palce, příteli.

Steven

avatar

max39 muž 30.05.2015 00:10:20

>> Steven 07, 29. 05. 2015 23:28:01

Tak to zas vidis Steven.Stale len trepem o sebe a priatela sa ani len neopytam ako sa ma? ako sa dari?

Zo synkom stale behavate?Ci len archivne Veltlinske 2007 popijate :-D .

Prepac nedalo mi to :-D .Niekde som to tu cital(a to ozaj nahodne) a teraz som si na to spomenul a padlo mi to vhod:-).Videl som ako Jaromir(JM1) vytrestil oci :-D

Ak som ta nasral tak sorry.Ja len aby sranda nestala.

MAX

avatar

Steven 07 muž 30.05.2015 00:34:58

>> max39, 30. 05. 2015 00:10:20

Nene, Maxi, fakt nenasral. Ani nemůžeš. Rád s Tebou komunikuju. Synek má narozky, dostal kolo, přišlo v krabici, ted jsme ho dostavěli:-).

S Jaromírem musím opatrně. V nějakém příspěvku uvedl, že doma je somelier. Pokud dobře chápu toto slovo, tak vínu rozumí a kupodivu i ví, který pokrm ke kterému vínu se hodí. Zažil jsem na rozmanitých degustacích, že i extratřídy se sekli ve v zásadě jednoduchém víně. Jojo, na běžeckém foru musí být člověk stále na pozoru.

Ted jsem toho moc nenaběhal. Ale celkově mám letost natapaných více než 1 200 km, kombinace běh plus pes.

Jak to tady tak letmo pročítám, je OT není OT, atd atd, mám, kromě Tvého vlákna čím dál tím méně chuti tady komunikovat. /důležité … s výjimkou svého přítele Maxe/.

Rudu jsem navezl do nějaké OT diskuse, kde mne zajímal jeho názor na věci s během nesouvisející, a dostal jsem ho do dost nezáviděníhodné situace........... viz reakce.

Stejně tak si již nejsem úplně jist, že je vhodné publikovat mé tzv fitness v rámci Tvého vlákna. Je pravda, že jsem OT, vlákno si zakládat nechci, vím, že mi přeješ vše dobré, ale mám pocit, že to dost lidem vadí. Proto mlčím.

Nicméně, jak jsem již psal mnohokrát, Tobě držím palce, alter ego, je jedno, kdo z nás má za kolik desítku a kolik váží a podobné blbosti. Jak jsi napsal vela spoločného:-)

Nejdůležitější je, že jsi zpátky. Stejně si myslím, že si něco společně zaběhneme. Asi to nebude v červenci, ale ............. překonáme sami sebe a zvítězíme:-)

Stevem

avatar

max39 muž 30.05.2015 01:37:16

>> Steven 07, 30. 05. 2015 00:34:58

Tak idem pekne poporiadku.

To najdôlezitejsie.

Neviem kolko ma synek rokov ani ake je jeho meno(pre to co chcem povedat je to aj tak uplne jedno)no ak sa podal na tatika(a verim,ze to tak je) tak to je velmi dobry, slusny,priatelsky a empaticky mlady muz,ktoremu ak dovolis by som zazelal k jeho narodeninam velmi vela zdravia,stasti­a,lasky a aby na svojej ceste zivotom sa stretaval len s dobrymi ludmi.Ostatne pekne veci su uz len prijemny bonus,ktore mu tiez z celeho srdca prajem.

2 Ako hovorim Jaromir je lisiak ;-) .Inak pre mna velmi prijemny chlap.

3 1200km-tomu hovorim nadpriemerny hobby vykon,SUPER.

4 Velmi si zelam aby Tvoja komunikacia neuviazla len na tomto vlakne.Za mna by to bola velka skoda.Velmi rad citam Tvoje prispevky ktore ci uz su OT alebo nie, su velmi poucne.

5 O Nasho RUDA by som si teda vôbec starost nerobil.Ten chlap nie je ziadny poserko a slabosko.Velmi dobre sa vie branit aj proti obrovskej presile.A okrem toho jeho par „vesmirnych-reinkarnacnych a inych prispevkov“ nemoze zatienit jeho obrovske znalosti a skusenosti v stravovani,sporte a trenovani a hlavne ich neunavne odovzdavanie ludom ktori ho o ne poziadaju.Nie je velmi tazke si zistit Rudove cele meno a zistit,ze je to clovek za ktoreho hovoria aj ciny.Samozrejme ma aj svoje muchy.A KTO ICH NEMA!!!!Asi tak.Tu som kludny:-).

6 Komu co vadi?A je to pre nas dôlezite ak sa bavime o nasich sportovych „uspechoch“Toto nie je vlakno o mne,tebe ale je to vlakno pre vsetkych.Kto nechce citat-ved nemusi.Môj nazor je ,ze BEHEJ.COM je o sportovich priateloch,ktory sa predsa nemusia vzdy a za kazdych okolnosti bavit len o behu.Priatelia sa obcas bavia aj o nesportovych veciach,ktore mozno niekedy prave pomôzu k lepsiemu sportovemu/be­zeckemu vykonu.(srandy,vti­py,psychologic­ke rady,podpora,vir­tualny usmev,rieseni sukromnych problemov atd,atd)

Tolko odo mna.

Pozdravuj doma a prezite pekny vikend.

MAX

avatar

Steven 07 muž 30.05.2015 22:33:27

Ahoj Maxíku,

Tvé upřímné a vše dobré přející mailíky ve mne vždy zákonitě vyvolají jedinou reakci:-):-):-).

Také to vezmu po pořádku. Honzík mi dělá samou radost, byly to jeho osmnácté narozeniny, Tvé přání jsem mu přečetl, moc děkuje a moc Ti drží palce na Tvé dlouhé cestě:-).

Jaromír je velmi zajímavý člověk. Nic mi do toho není, ale odhaduji, čím se asi živí. Umím si ho představit jako vysokoškolského profesora, či tak něco. Je pravdou, že neznám tolik lidí, kteří osmi slovy vyjádří více než třeba my půlstránkovým příspěvkem.

Stran té komunikace máš pravdu. Pokud definujeme toto vlákno tak, jak si Ty sám, zakladatel přeješ, vlákno o sportovním přátelství, kde nejde ani časy, ani o to nahonit si ego, tak já to tak tedy s velkou radostí beru.

Co se týče mé poznámky o Rudovi, vím, že je silný, vzhledem k tomu, že jsem ho s dobrým úmyslem vyprovokoval, mohl jsem se ho alespoň zastat, no to je už jedno. Jak píšeš není to fatální, akorát se v životě nikdy za nikoho neschovávám a když mám pocit, že něco poseru, tak se k tomu vyjádřím. No, jak píšeš, nic fatálního.

Teď to nejdůležitší, Tvůj tréning. Věděl jsem velice dobře, že se do toho opřeš tak, jak se od Tebe očekává. Nebudu Ti říkat, že je to špatně. To závaží na ruce, no nevím, ale za určitých okolností, fyzickou kondici Ti to určitě nesníží. Závaží na nohy, Rudo a Mato o tom někde písal, bohužel není to nejlepší nápad. Mato raději radí zvýšit rychlost do kopce, evt. přidat do kopce, ale nedoporučuje pro běžce závaží na nohy. On je ale samozřejmě jiný level. Voda do batůžku, za mne velmi dobrý nápad, účinné při procházkách se psem nosím velký batoh a nacpu tam oblečení, vodu, kterou stejně nepiju a kraviny, které nepotřebuju:-). V podstatě jediné, co v něm je a co potřebuju, je v horní kapsičce mobil.

Už se ztrácím ve Tvým sportovních výkonech obecně. Prosím, pokud je to v Tvých silách a o něčem píšeš, jsem schopen si udělat představu, pokud vím tři veličiny, délku trasy, převýšení a čas. Ideálně čas na kilometr.

Vím, že nemáš rád přepočty, testery, atd, atd. Sportuj tak, jak Ti to vyhovuje. Používej to, co Ti vyhovuje. Ale měl bys vědět, respektive máš právo vědět, jak se zlepšuješ. Můžeš to ale řešit citem anebo pocitem.

Na závěr mé dnešní sportovní aktivity. Byli jsme se synkem vyzkoušet jeho nové kolo, moc hezký výlet, chtěl jsem, aby si to užil, tak jsem se snažil a občas jsem i já popotáhl, jeli jsme necelých devadesát minut, 27 km/hod, následně pes hodinka okolo Mníšku:-) a nekonečné diskuse podobné diskusím s Rudou, o smyslu života a nesmrtelnosti chrousta:-).

Přeji Ti hezký večer, příteli

Steven

avatar

max39 muž 31.05.2015 00:29:39

>> Steven 07, 30. 05. 2015 22:33:27

Ahoj Steven.

Ze dakujem Honzikovi.No ja by som ho predsa len poprosil ak by jeho uprimne zelanie o „dlouhe ceste“ trosku skratil :-D :-D :-D .

To vies mam uz 40 rokov a tlsty a nemotorny sa mi predsa len nechce byt uz nejak „dlouho“ :-D .

Co sa tyka tych zavazi,tiez som to cital od Mata.No myslim ,ze on to vtedy myslel pri behani(a tusim pre Ivana ale nie som si isty).Ja som zas len chodec :-D setriaci klby ale pripravujuci si telo a svaly na BEH:-).Tak trochu dufam,ze sa mi k tomu vyjadri minimalne Nas „reinkarnovany“ RUDO :-D

Rudo prepac nejako Ta musim rozveselit.Alebo teda takto.Co Ty na to???

sexy-nakrucovani-australske-bezkyne-vas-dostane-do-varu!

https://www.youtube.com/watch?…

Hlavne mi teda ale ide o zavazie na rukach aby som zapajal viac svalov a tym aj viac palil a mozno aj to bezecke telo budoval.Uz ma dokonca napadaju take pi…y,ze namiesto lahkych NW paliciek si brat do ruk roxorove tyce.No to som asi nemal povedat......­........

Dalej tie flase s vodou by mali podla mna udrziavat/zlepsovat silu svalov na nohach.Ak si dobre pamatam Peter K. sa vyjadril ,ze ked budem uberat na vahe tak aj sila v nohach uz nebude taka ako predtym,co sa mi zda logicke.Tomu by som sa prave chcel vyhnut.

Prave zajtra si môj kamarad chce urobit podobny test.Je to aktivny dobry sportovec a chce si nalozit do ruksaka rozdiel nasich vah,co je 16kg a ist so mnou na ten najvyssi kopec 981m.Ze chce vediet ako sa asi citim.Bude sranda.Bojim sa aby som ten ruksak nakoniec neniesol JA :-D .Srandujem on je fakt dobry.Fotbalista a fitnessak.Len pre porovnanie on posledny najstrmsi usek s prevysenim 300m spravi za 13:55min a ja mam rekord 24min.

Co sa tyka drahy tak ta je v jednom smera dlha 5km a prevysenie 600m.To mam rekord(ale to som fakt skoro skapal a bolo to pred chorobou a ked som vazil 97kg) 59min.Naspat ta ista trasa 5km.Teraz to robim dohromady za 2,5hod.No to som dost vystaveny.Hold prasiatkam sa do kopcekov horsie skace ako srncom:-).Do toho sa snazim robit maly kruhovy posilnovaci trening+5min Ivov plank.No citim ,ze je to asi este na mna moc.Uvidime.

Behat sa zatial nechystam.Ked tak az budem mat co to natrenovane a naposilovane a hlavne vahu 90–92kg.Ale uz to isto nebude na ovale-to naozaj nie je moja salka kavy.Take su moje kratkodobe ciele.Niekde v 8-mom mesiaci som si dal vyzvu na tych 10km za 50min tak tam pôjdem behat.

Na zahrade sa snazim aj stym RUDOVYM krompacom pracovat.Spravil som si tam taku malu stolarsku dielnicku tak popri praci(stale dost slabej) skusam nejake vytvory aj tam.Zatial je to na skusku,ze ked nemam dany den pracu tak to skusam tym nahradit.Uvidi­me.Teraz mam aj okolo bazena vela prace(uprava terenu pri nom),takze pohyb je.

Teraz jednu zlu.A nezabi ma.Minuly rok som si pri vstupnej brane sadil zivy plot a k nemu okrasny soliter tak som tie miesta musel odburinit totalnym herb. no ale prave pri branke mi rastol krasny nesmierne muskatovo vonavy a chutny vinic ,ktory tam kedysi davno zasadil otec.Uz minuly rok sa mi zdal pri dozrievani nejaky divny no a tento rok nevyhnal vôbec.Obrovska skoda po vsetkych strankach.Ten vinic tam ludia dobre poznali.Na velku dialku ho bolo citit ako vonia.Tak som ho s tym RUDOVYM krompacom dnes vykopal.Bohuzial uz nezistim co to bola za odroda-hned by som ju tam dal.

Tolko v kratkosti o mne.

MAX

avatar

10 km: 0:53:39 (2015)
půlmaraton: 1:56:00 (2015)

gilwen77 žena 31.05.2015 01:25:17

Zdá se, že pokud člověk nechce dostat přes prsty od místního strážce čistoty vlákna, Skřítka Občaskibicíka, tak je vhodné přesunout se na vlákno k Maxovi. Tady je bezpečno, víc zajeb..é vlákno OT příspěvky tu asi není. Jít si pokecat o čemkoliv „k Maxovi“ je podobné jako jít do hospody „na jedno“. Hokej, duševno, jídlo, sport …samý odborník tady, jak v hospodě :-)

Jo a nic ve zlým, já mám úči ráda.

avatar

max39 muž 31.05.2015 02:32:12

>> gilwen77, 31. 05. 2015 01:25:17

:-D

Tak Jani a mam po spaní.

Akurad,ze si idem lahnut a tu takyto prispevok.No rehocem sa az placem.Najprv Tvoj beh s pittbulom a teraz toto.

Ja uz ani nejdem spat.Ved to nema pri vas zmysel:-).

MAX

avatar

Sloviensko

rudo muž 31.05.2015 05:10:39

dnes rano svonky ladovy vietor sme sa 3 vydali cez kopce a hned na zaciatky kopec a spoteni jak svine sme potom mrzli cely cas, celkovo 3:40

ten prvy kopec to je take trenoinkove stredisko amaterskleho fitnesu

a hoci sme vyrazali 6:30 a rozvidnelo sa az po hodine na kopci

uz sme stratal;i ludi co sli dolu s baterkami a aj cyklisti s lampami

a jak nad predbehli 2 (ehm vraj mam pisat slusne, tak prekrasne dievcata, len na lahko teda takmer naholo so zavaziami na clenkoch

ja som zavazia nosil aj na clenkoch aj na zapastiach v rihoach som nosil cinky od 500kg cez 1apolky 3kg obca 5kg a KB 7.5kg a extrem 16kg

to vseko vbaha jednej samzorejme a nosil som vzdy dve'
na chodenie do kopca je to vyborne a podla vahy ine svaly v hronej casti distanu zabrat

s lahkymi clovek robi pohyby ri=ukami a pekne citit boceps a predny deltoit

s tazkymi skor bocny deltoid a velmi tazke tahaju (trapez ?) svali medzi sijou a lopatkmai

ale hlavne ze nohy nesu na voac a do kopca je to makacka

voda v batohu ma vyhodu ze sa hore vypije alebo vyl;eje a dolu sa ide na lahko

videl som aj trenovacov co dole uchmatnu nejake velke poleno alebo balvany a jednocuchu to hore vynesu a nechaju tam

Mato bol proti zavaziam lebo to pokaziu bezecky styl ale to toez zalezi s casovanim v sezone

v zakladnej priprave sa moze vsetko co prida na namahe aj Zatopek behak v zime v bagandzach olepyng blaotom a konskymi..

len posledne 3 mesiace pred kvalifikaciou na OH treba uz beht stylovo a na lahko len v zavodmncyh klincovkach

pre amatere je to fuk a najme pre hobika co sportuje pre zdravie , vahau alebo len celkovu fitnes

a nezalezi mu na pretekoch momentalnych

aby som to ukoncil ciel nasej ranajsej turistuiku bol v kolacovej krcme

PIE IN THE SKY Olinda VIC

keby to niekde hladal

akurat sme prisli 10:10 otvarali o 10 a vsetky servirky boli este cerstve s ruzovymi do sladka vyhajanymi lickami a usmevom

tazke sme dali ranajky, ja som si dal vysmazene ryby so zeleninovym surovymu salatmi a trochu zemiakoveho pyre

a domov som si pirniesol super cerstve kremese

tu sa tomu nadava

french vanila slice

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 31.05.2015 05:13:22

cestou nam kamos ukazoval akusi burinu v trave ze vraj to je skorocel jitrocel a po angleskom

ribwort

ale nebol vyzera to inak, ani som nevedel ze na zahrade mame skorocelu plno tak idem sa past

tak som mu povedal ze predsa a skoroceli vedia zu male deti

tak som mu povedal kde si to nastudovat

aha tuto je, vydrzat do konca:

https://www.youtube.com/watch?…

neni to cista NSS ;-)

ani cista ani NSS

ale skorocel je na konci

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 31.05.2015 11:21:07

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

max39 muž 31.05.2015 23:44:32

>> rudo, 31. 05. 2015 05:10:39

RUDO dakujem.Potesil si ma a zaroven potvrdil moje domnienky s tymi zavaziami-SUPER.

Tak ten môj kamarad si nalozil dnes do toho batoha az 20kg a ten kopec vyslapal este rychlejsie ako ja :-( .No mam co dobiehat!!!!!!

Jedna vec.Chlape to ako si pamatas,ze v rozpravke o Matkovi a Kubkovi a v danej casti a v danom momente je zmienka o skorocely?????? 8-O .Teda viem ze je to kultova slovenska rozpravka no ale aj tak......?????

Hlava mi to nebere.Nie ste Vy dvaja s Jaromirom pribuzny?

MAX

avatar

Sloviensko

rudo muž 31.05.2015 23:48:21

>> max39, 31. 05. 2015 23:44:32

dolezite veci si treba pamatat

ja som si pamatal aj to ze jedli slaninu s chlebom jedli slaninu bez chleba jedli slaninu s cibulou jedli slaninu bez cibule a potom uz len slaninu

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

max39 muž 01.06.2015 00:10:21

>> rudo, 31. 05. 2015 05:10:39

"""ja som zavazia nosil aj na clenkoch aj na zapastiach v rihoach som nosil cinky od 500kg cez 1apolky 3kg obca 5kg a KB 7.5kg a extrem 16kg"""

500kg…????

riholach.....????

"""to vseko vbaha jednej samzorejme a nosil som vzdy dve'"""......­...?????

Môzes mi to prosim vysvetlit.Dakujem

MAX

avatar

Pally muž 01.06.2015 00:23:05

podla mna pozera rozpravky a nahodou sa tam spominal skorocel a potom si vymyslel ten pribeh… hahahahahaaaaa

a s tymi 500kg – je proste silny

avatar

Sloviensko

rudo muž 01.06.2015 00:24:53

>> max39, 01. 06. 2015 00:10:21

500g = 0.5kg ved sa neser s preklepami

v rukach teda drzat v rukach

a 2 znamena ze v kajzdej ruke 1

teda 2×0.5 az 2×16

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

max39 muž 01.06.2015 00:31:16

>> rudo, 01. 06. 2015 00:24:53

Ved ja som to ani nemyslel v zlom.Aj som tusil ci su to neni grami.

To Rudo do akeho kopca(dlzka/vyska) si nosil tie 16kg KB ???

MAX

avatar

Sloviensko

rudo muž 01.06.2015 00:45:56

>> max39, 01. 06. 2015 00:31:16

vacsinou rovno z domu po ulici co moze byt asi 200–300m a vyskovo 25m

a 2× som to vyniesol

na asi 300m vyskovych ci trosku viac a dlzka moze byt do 2km

nemam to zmerane dlzkovo a udaje na tabulkach su tamn velmi pofiderne

ale vzdy islo o to ako dlho to dokazu udrzat prsty = grip, predlaktie

nohy by slapali hocikolko a aj dychacka bola v poriadku''ovsem rytmus chodze s tak velkou vahou v rukach je uplne iny toe zavazia rozhadzuju rovnovahu ako stojis na 1 nohe

takze rychlost-kadencia krokov a dlzka krokov je limitovana prave touto rozhodenou stabilitou, neda sa naozaj podla ist uplne naplno

s 2×5kg to este ide lebo mozes drzat cinky poriadne a rikami aj hybat aj ohybat v lakti a tak sa da rovnovaha pri kazdom kroku udrzat

vcera som chodil asi s 8kg batohom a palicami

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

max39 muž 01.06.2015 01:11:21

>> rudo, 01. 06. 2015 00:45:56

3:40hod s 8kg ruksakom-parada.A boli aj nejake vyskove metre?

Inak velmi vazne koketujem s myslienkou,ze by som moju rychlu chôdzu prehodil z vecernych hodin na rano.Ako hlavny bonus by som videl skorsie zaspavanie no a hlavne,ze by to bolo na lacno.Hned potom do prace a tam nemam chute na sladke a vlastne na nic.Tak ze by som aj 3 hod po sporte nemusel nic jest.A potom len zeleninku a masko(nie je pristup a ani taka chut na cukry).Tak som to robil v january a february ked nebolo roboty.No a darilo sa mi vtedy pekne.S tym ,ze by som teraz musel davat skôr budika a skratit troska trat(ale pridat nejaku tu flasku vody do ruksaku).Aby som minul rovnako energie.

Teraz ked chodim az poobede/vecer tak pri mojej intenzite/tepoch mam neovladatelnu chut na tie debilne cukry.A cela snaha ide do prdele.Teda ak neratam zlepsovanie kondicie-co je hlavne.Ale zdravie a chudnutie su mimo.

Aky mas nazor.Neviem ale ci som schopny vstat 5:50hod a ist hned na intenzivny trening.Musim asi len vyskusat.

MAX

avatar

Sloviensko

rudo muž 01.06.2015 02:31:41

>> max39, 01. 06. 2015 01:11:21

vyskove metre boli lebo to bolo furt hore dole ani kusok rovina

ale nemal som som so sebou vyskomer

mozno to bolo do 1km vyskoveho

ano ranajsi pohyb na zdravom tele je najlepsi

ja ked mam spravny rezim sa zobudim sam od seba okolo 4

tych 8 hodin spanku mi staci ak je to pravidelne

pamataj si den ako 24H je rozdely na 3 rovnake casti, v ktorej telo vzdy robi nieco ine a nas prirodzeny cyklus je velmi naruseny ak ideme proti nemu

4 rano – 12 poludnie

12 poludnie – 8 vecer

8 vecer – 4 rano

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

avatar

Zvolen

tiborw muž 01.06.2015 15:12:07

>> max39, 01. 06. 2015 01:11:21

Max,

velmi dobry napad. Ja to tak robim uz niekolko rokov, hlavne v lete kedze vyuzivam ranny chlad. V juli zvyknem nastavovat budik aj na 4:30 aby som o 5:30 mohol vybehnut kedze ja potrebujem na prebratie byt aspon 1h hore. Po dobehnuti si dam len vodu a prve jedlo je obed o 11:30h. Jedine negativum je to ze chodim spat vecer o 9h co spociatku v nasej rodine vyvolavalo udiv.

avatar

Sloviensko

rudo muž 01.06.2015 20:37:36

>> tiborw, 01. 06. 2015 15:12:07

v nasej rodine je udiv ked som este vynimocne hore po 9

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 01.06.2015 22:22:02

ku nizkym a vysokym tepom pri sporte a aka hodnoya je povolena:

http://sportky.topky.sk/…sy-na-ruzovo

„Áno, bol som znepokojený, až kým Alberto neprišiel do cieľa. Hovoril som s ním po skončení etapy a on mi povedal, že mal všetko pod kontrolou. Moje srdce však prudko bilo. Ak mal Alberto počas etapy tep 175, ja som ho mal 170. Je jednoduché povedať, že všetko bolo ok, keď ste vyhrali viaceré Grand Tour. Ja som to doteraz nezažil, toto je moje prvé víťazné Giro,“ povedal v rozhovore pre cyclingnews.com muž, ktorý do tímu Tinkoff-Saxo priviedol Petra Sagana.

Read more: http://sportky.topky.sk/…sy-na-ruzovo#…

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

max39 muž 01.06.2015 22:51:26

>> tiborw, 01. 06. 2015 15:12:07

Tak som si dnes po dlhom case riadne privstal a za cca 15mim vysiel z domu na moj nissi kopec(8,4km 310m prevysenie).Do batohu trosku viac zataze.Necela 1,5hod a bol som spat.Sprcha a hybaj do rachoty.

No poviem Vam SUPER.Cely den dobre naladeny,ziadne chute na cukry aj ked intenzita bola vysoka a prve jedlo bolo 3 hodiny po sporte.Pecena krkovica so zeleninovym salatom.Velmi dobry pocit z celeho dna.Citil som sa taky aktivnejsi alebo ako to nazvat.Teraz som sice hladny ale mam chut zas na zeleninu s vajiciami a syrom.Vôbec mi netaha chut do sladkeho.Tak ak to tak bude stale bude to parada.Od dnesneho dna to chcem robit takto stale.Uvidime.Ale zatial sa mi to pozdava.Vecer este prechadzka na zahradu.5km hore dole(150m)+makacka s krompacom.Myslel som ze dam este Ivov plank no o 20:45 som este musel pracovne odbehnut no a o 22:00 ked som prisiel sa mi uz fakt nechcelo.Ale zajtra dam aj maly kruhacik aj plank.

MAX

avatar

Sloviensko

rudo muž 01.06.2015 22:58:21

>> max39, 01. 06. 2015 22:51:26

haha

niekolko mesiacov tomu nazad si ma presveodcal ze zivot je v noci a rano o 4 sa ma chodit spat a nie vstavat

zober si priklad z prirody

ftaci spievaju uz pred svitanim

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

max39 muž 01.06.2015 23:03:50

>> rudo, 01. 06. 2015 22:58:21

Sexualny je v noci

A sportovy od dnes-rano. :-D

MAX

avatar

Sloviensko

rudo muž 01.06.2015 23:10:44

>> max39, 01. 06. 2015 23:03:50

ved aj to sa raz naucis a zistis o jaku kvalitu si prichadzal

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 01.06.2015 23:11:17

http://www.msn.com/…s/ss-BBjVuyP#…

preklikat 9 fotiek aj s textom pod nimi

Motto: you can't stop, what is coming !
Nalezené položky: 8152 První Předchozí | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.