Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Prosim o pomoc

Prosim o pomoc

Nalezené položky: 8152 První Předchozí | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | Další Poslední
avatar

max39 muž 07.08.2015 00:57:30

>> Steven 07, 07. 08. 2015 00:01:15

Zdravim Ta Steven a pekny vecer aj Tebe.

Tak to som rad ,ze sa ti nase vlakno paci.Obdivujem ludi ci v tychto horucich dnoch odbehnu 8km.Ja som dnes po mojej superrychlej dovolenke odrobil 6H a zabalil som to v bazane.To ako mam este aj behat:-) ???

Môzem niekomu poradit ako za necely tyzden pribrat dalsich 2,5kg.Uz by som aj nejaku radu zniesol ako s tym prestat.Viem co mam robit no hlava nepusti.

PS:Nemam problem cloveka poslat do prdele(prave naopak-som dost prudky).

No ked to tak necitim tak to nerobim.

Steven môzes pisat aj castejsie.Ja nezdielam Jankin nazor ,ze chodime po spickach a nepises kvôly mne.Pis co najviac,Rad Ta citam a drzim Ti palce ako sa ti dari a ako sa zlepsujes.Mal by si vediet,ze mne to pomaha(a nielen mne)

MAX

avatar

Steven 07 muž 07.08.2015 01:10:59

Ahoj Maxi, jsem strašně rád, že jsi taky jak magor vzhůru a že jsi napsal.

Už jsem měl trochu problém psát své výkony do kategorie Můj poslední běh, po tom závodě na Kladně. Btw mám pocit, že Mirka Kostlivého velice často potkávám, pozdravíme se, vždy přefrčí, je to jako když jedeš v Octavii a předjíždí Tě Porsche:-).

Já mám naopak perfektní radu jak zhubnout. Dneska jsem se nasnídat nestihl, k obědu jsem měl Colu light, můj obchodní partner spěchal a na obchodní večeři jsem si dal lososa se zeleninou. Taky jsem byl před večeří chvilku běhat, ted jsem na hotelovém pokoji, spát se mi v tom vedru nechce a k žrádlu tady mám úplný hovno, do prdele:-):-):-).

Ale mám moc velkou radost, že jsi napsal a tak mezi řádky cítím, že jsi celkem v poho.

Ale, přes výšeuvedené, život se ubírá směrem, který si přeji:-), víš o čem mluvím a jsem taky v poho.

Pěkný večer, Maxi Steven

PS snad mne admin nesmaže za ty vulgarismy, ale opravdu bych něco sežral…:-)

avatar

Sloviensko

rudo muž 07.08.2015 01:38:53

>> max39, 07. 08. 2015 00:57:30

""" Viem co mam robit no hlava nepusti."""

vymen hlavu

mas take telo, ktore ku tej hlave pasuje

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 07.08.2015 07:09:58

toto je naozaj OT ale je super dolezita info pre kazdeho cloveka na planete

ako pada svetovy tyransky system konecne zacinaju vysetrovania a zverejnuju sa info

http://geopolitics.co/…audi-mossad/#…

kedze toto je vlakno : Hospoda u Maxa

.....

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Žilina u Kladna

Celkem 9586,35 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:54:55 (2015)
půlmaraton: 2:06:38 (2015)
maraton: 5:22:48 (2012)

Pohoda žena 07.08.2015 07:45:42

>> max39, 07. 08. 2015 00:57:30

Maxi zdravím,

běhat se dá…když vstaneš ráno v pět :-))

pokud nepůjde vyměnit hlavu :-)) , pročistila bych aspoň játra, podle toho co píšeš, tak se mi to všechno spojuje dohromady…palec u nohy, "som dost prudký ". Je to strašně jednoduché :-))

měj se a hledej tu novou hlavu :-))

Motto: Jak pokračujeme v životě,poznáváme meze svých schopností. S.Freud
avatar

max39 muž 07.08.2015 22:55:45

>> Pohoda, 07. 08. 2015 07:45:42

Pohoda dakujem za radu,no behat o 5tej rano obdivujem este viac ako Stevnove behanie 35 stupnovych horucavach :-D .Skusal som no som na to slaby kus:-(.

A tu hlavu pohladam:-).

>> Steven 07, 07. 08. 2015 01:10:59

Steven ja som bol vcera taky unaveny ,ze som zaspal a odpoved som cital az dnes.

Ty si ma tak svojim prispevkom potesil,ze normalne mam cely vecer vybornu naladu.Mam velku radost :-D :-D ;-) .

No a aky zavod ??? 8-O .To som prehliadol.Ty uz zavodis.Ak ano tak velka gratulacia.Dalsia radost.Chlape nestacim sa divit.Sanka dole ,prst hore.

Dufam,ze das par riadkov.

K tomu jedeniu.Tak asi by mi tiez prospelo keby som nejedaval obcas aj ja doma:-).Ja sice cely den nic nejem no ked pridem domov tak som v riti.Chladnicka plna a brucho prazdne.No zla kombinacia.

Dnes som si dal na Tvoj podnet kupit cerstveho lososa.Zajta skusim na grile so zeleninkou.Hovadzie to asi nebude......no ved uvidim :-D .

V kazdom pripade si mi spravil pekny vecer.Prajem Ti ho tiez a samozrejme aj ostatnym piatkovym domasedom.-).

MAX

avatar

Steven 07 muž 08.08.2015 20:12:13

>> max39, 07. 08. 2015 22:55:45

Ahoj Maxíku,

Ty si ma tak svojim prispevkom potesil,ze normalne mam cely vecer vybornu naladu.Mam velku radost.

Zůstáváme přátelé:-). Skvělé. Už tu komunikaci nebudeme řešit, budeme psát tak, jak nám zobák narost............:-) a po ptákách.

Ty uz zavodis

Maxi, nezávodím, pouze jsme špatně formuloval příspěvek. Poté co elita tohoto fora napsala do vlákna Můj poslední běh svoje výkony po ultra na Kladně, tak jsem prostě nebyl schopnej napsat něco v tom smyslu, že jsem v červenci sice tak o třicet procent navýšil své výkony, ale že mne aktuálně i po té necelé hodce běhu už docela bolej nohy.....:-)

Doufám, že losos se zeleninkou zabodoval, že moje inspirace nepřišla vepsí:-). No, pravdou je, že jsem se tak trošku poučil, stran těch porad...... v posledních dnech moc nejím, protože to prostě nepotřebuju, nicméně v ten čtvrtek přišla fakt velká krize. Neskutečný hlad po půlnoci a moh jsem tak akorát okusovat žaluzie:-) anebo běže k benzínové pumpě a to bych byl na hotelu ve dvě a vzhůru do čtyř do rána a ráno za volant, fakt ne. No jestli takto intenzívní hlad zažíváš při své neskutečně těžké fyzické práci denně, klobouk dolů, prostě jsem pochopil, taky bych se nažral. V této souvislosti cokoliv radit........­......... je to jako vždy a ve všem pokud nejsi v kůži toho druhého, radíš samozřejmě krásně..... Vyšším stupněm je měl bys a nejvyšším měl jsi… tady dotyčné střílím:-):-):-).

Jinak, samozřejmě, stejně jako Ty, sportuju, ale nepíšu, budu sem psát nějaké aspoň trošku slušné výkony........ Dnes 3 hodiny se psem, neměl jsem na běh, krapet teplo:-), dotedka nemám vyřešenou otázku, zda je běh v třicetičtyřech stupních Celsia přínosem, Rudo psal cosi o nějakejch mitochondriích, že je to spíš na škodu...... opět můj nadhled vím moc dobře co psal......... ale běh v hluboké vodě........ zamlada jsem čtrnáct dní plaval trošku dobře ..... mám stejný komentář jako jsem měl při radě ohledně lehu na zádech a cycikli hodinu........ a nechci být sprostej… i když to Rudo určitě myslí dobře, prostě si to nezaslouží:-).

Ani Tebe ani mne sport neživí a živit nebude. Konkrétní aktivita musí přinášet radost, jinak do toho nejdu. Na co další povinnost. Musí nás to bavit.

Maxíku, at se Ti daří, příteli, něco mi říká, že ještě třeba překvapíme:-)

Steven

avatar

max39 muž 09.08.2015 22:58:12

>> Steven 07, 08. 08. 2015 20:12:13

"""Jinak, samozřejmě, stejně jako Ty, sportuju,…"""

Jaaaaaaaaaaaaaj Steven tak po tejto vete sa uz dva dni hambim ako svina.A kedze som taky aky som musim to dat na poriadok.Aj kvôly Tebe aj kvôly ostatnym.

Ja naozaj teraz vôbec nesportujem.Zu­fale,ze.....Pre­to sa nechcem ani moc zapajat do tem lebo si velmi mizerne pripadam.

Cele sa to nejak pretocilo.V zime psychika na nule no sportoval som na moje pomery dost.Strava tiez dobra,chudnutie slusne.

Teraz hlava v pohode(u mna to zalezi na dostatku prace a priznam aj penazii.Sezonny business je proste taky,90% chlapov co poznam ma v zime zle obdobie.Nie kvôly prachom ale ked si doma par tyzdnov/mesiacov tak ti z toho pekne hrabe.Tento rok ma velmi podrzal sport/Vy/a tato stranka.To myslim s plnou vaznostou.) no sport nestiham/nevlad­zem/pravdepodob­ne som aj lenivy(je tu dost ludi ktori tiez manualne makaju a nevyhovaraju sa),strava otrasna a priberam.

Uz uz sa chystam oslovit pana z Melbourne a poprosit ho opat o cisla na zhadzovanie vahy.Ja ked si to sam dam za ulohu/ciel tak na to pekne se..m.

Cosi nieje v poriadku.Co sa budem vyhovarat -je to ta lenora!!!!Vcera som si v Ziline aj pozeral tenisky no po chvilke som sa nasraty na seba otocil na pate a odisiel som.Naco do boha su mne tenisky ked velke hov.o robim!!!!

Losos bol super :-D Dakujem za inspiraciu.No samozrejme som sa v duchu poslednych tyzdnov/mesiacov vecer nazral ako prasa.Tak aspon chutove pohariky si prisli na svoje(lososom)­.......No a vlastne vecer aj sadlo.

Teba nohy bolia po necelej hodinke.Ja ked som behal,tak ma boleli po 20min :-( .Tak si nestazuj :-D .

Ale je to aj tak zaujimave-cim viac som sportoval tym som bol viac uboleny.Kdesi som opat pochybil.Celkom by ma zaujimal Tvoj dalsi postup v trenovani.Viem ,ze si istu dobu navysil znacne km/den,teraz si zas o nieco znizil(zrejme kvôly tej achilovke a asi aj teplu).

Co planujes dalej?Neber to ako vyzvedanie(no tak trochu v dobrom vyzvedam ;-) )no vies ze potrebujem ten vzor:-).

Ja viem je ich tu dost.No predsa len mi robis ochranny stit aby som sa z tunajsich vykonov a krasnych uspechov ostatnych pomyselne nezblaznil.

Asi takto:

Som JA,..........­........potom dlho,dlho nic.V dialke vidim teba,zas nic......na horizonte je Janka,no a potoooooooooom­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­.............­..........su ostatny tunajsi sportovci,no tam uz nedovidim.

No a teraz som Ta zas nasral :-D :-D :-D Ja len aby rec nastala:-).

A jasne, prekvapime!!!!

MAX

avatar

Sloviensko

rudo muž 09.08.2015 23:59:03

>> max39, 09. 08. 2015 22:58:12

mozno je cas zacat nejaku chudnucu vyzvu s cielom 1.10.2015

a aj vyzvu s cielom 1.1.2016

Lidicko tento rok bude SEP teda federalne mesiac cislo 9

taky chaos a panika a dramna a zmeny ze najleis eje to z toho chytit permanentnu sracku a do starchu nic nejst a takych 20 kg by mohlo ist dolu hajzlom

ovsem kto to bude riesit prejedanim emocnym, tak sa krasne vykrmi

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

max39 muž 10.08.2015 00:30:56

>> rudo, 09. 08. 2015 23:59:03

Zas ma strasis RUDO.Potom jasne ,ze priberam-ked sa bojim:-).

Co sa zas stane????Mam odkladat tie peniaze,ci ich aj nadalej pekne minat???

Jeden stale nevie co sa zas stane:-(.

MAX

avatar

Steven 07 muž 10.08.2015 00:48:37

>> max39, 10. 08. 2015 00:30:56

Ahoj Maxíku. Na Tvůj skvělý příspěvek rád a obsáhle odpovím, až na to budu mít, Ti říci něco podnětného. Třeba zítra.

Ale tady nemůžu nereagovat. Chaos, panika, drama, pevně věřím, že sis zachoval po všech těch dietách a složité situaci v podnikání alespoň zbytek zdravého rozumu a těmto kravinám nevěříš.

Jsem hluboce zklamanej, že Rudo něco takového vůbec píše. Kam směřuje. Hluboce, hluboce, hluboce zklamanej. Toto není pomoc........­..............

Bude dobře

Steven

avatar

Sloviensko

rudo muž 10.08.2015 01:40:43

>> max39, 10. 08. 2015 00:30:56

je zaujimave jak ludia nepsravne reaguju

najme Steven

su veci ktore nijako neovolyvnis a musai sa stat

a detajly su nepodstatne a su zatial nezname

ak sa ale dopredu na to psychicky pripravis budes silny a nebides mat starch vtyedy ked emdia zacnu spsutat strasiacu vojnu

ked za kazdou starsaciou spravou nejses misu lekvarovych sisiek

ale na to pripraveny si povies, idem to radsej vyslapat do kopca a vypijem epsomku nech sa z toho radsej pos…m

ked sa vieme dopredu pripravit vieme byt silny a nedat sa ovplvnit

ked chcem byt nepripraveny potom nas to strhne do paniky a zlych reakcii

sprav si plan sportovaci a stravivaci ked na teba budu pustat strasiace spravy a shcudnes

ignoruj, alebo sa proti postav jak Steven a ked to prejde sa budes bat postavit na vahu

len skutocny priatel ti povie aj neprijemne veci

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 10.08.2015 03:08:28

>> gilwen77, 10. 08. 2015 02:13:32

kukas na svet cez ruzove okuliare

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 10.08.2015 06:46:54

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Žilina u Kladna

Celkem 9586,35 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:54:55 (2015)
půlmaraton: 2:06:38 (2015)
maraton: 5:22:48 (2012)

Pohoda žena 10.08.2015 11:26:28

Přidám pár citátů :

„Jediná věc, která stojí mezi vámi a vaším cílem, jsou ty kecy o tom, že to nezvládnete, které si neustále namlouváte.“

" Musím si zacvičit ráno ještě předtím, než si můj mozek uvědomí, co dělá. "

" Zhubnout je těžké, udržet si váhu je těžké, mít dál nadváhu je těžké. Vyberte si své t ě ž k é . "

" Přestal jsem snít o budoucnosti a začal pracovat na přítomnosti, aby budoucnost byla taková, jakou ji chci mít . "

" Je to jednoduché, pokud se to třese, je to tuk " :-))

Motto: Jak pokračujeme v životě,poznáváme meze svých schopností. S.Freud
avatar

Steven 07 muž 10.08.2015 20:51:23

>> rudo, 10. 08. 2015 01:40:43

je zaujimave jak ludia nepsravne reaguju

najme Steven:-)

ignoruj, alebo sa proti postav jak Steven a ked to prejde sa budes bat postavit na vahu:-)

len skutocny priatel ti povie aj neprijemne veci:-)

detajly su nepodstatne a su zatial nezname:-):-)

Rudo, reagovat na to nebudu, a to díky Janě, jak mi Jana naznačila ve svém příspěvku, bude to tak lepší........­.............. ta holka má na mně velmi dobrý vliv:-)

Jsem strašně zvědavej jak zareaguješ na ruku k smíru........ a přiznám se bez mučení, opravdu hooooooooooooodně jsem se musel přeskočit.

Steven

avatar

Steven 07 muž 10.08.2015 21:18:02

>> max39, 09. 08. 2015 22:58:12

Ja viem je ich tu dost.No predsa len mi robis ochranny stit aby som sa z tunajsich vykonov a krasnych uspechov ostatnych pomyselne nezblaznil.

Maxi, dělám, co můžu. Toto léto jsem se například naučil pít pivo, které dříve v ledničce chybělo. To by mohlo zpomalit mé hubnutí. Zatím se tak neděje:-(. Podržím se hesla z Postřižin, musíte se víc snažit, pane správče:-).

Ale je to aj tak zaujimave-cim viac som sportoval tym som bol viac uboleny.Kdesi som opat pochybil.Celkom by ma zaujimal Tvoj dalsi postup v trenovani.Viem ,ze si istu dobu navysil znacne km/den,teraz si zas o nieco znizil(zrejme kvôly tej achilovke a asi aj teplu).

Ano, snížil, kvůli achilovce, teplu, a hlavně práci:-(. Ale přesto mám dobrý pocit. Maxi, jak jsem Ti psal, to bylo myšleno vážně. Ti elitní hobíci, které oba obdivujeme, se neštaví denně tak, aby byli po tréninku na hranici života a smrti. Ale už maj tolik naběháno a takové zkušenosti, že vědí, co potřebují, co si mohou dovolit a co pro ně má nějaký význam.

Som JA,..........­........potom dlho,dlho nic.V dialke vidim teba,zas nic......na horizonte je Janka,no a pak v nedohlednu.

Maxíku, tady trochu nesouhlasím. Janka nejenom, že umí člověka podpořit a nabít další energií a chutí do sportu, ale, je třeba si uvědomit, že už je taky v nedohlednu. Pár detailů – uběhla maraton, DP 50 km, výběhy na Ješted, krásné časy na desítku a půlmaraton, /Petr tady někde publikoval tabulky srovnání časů a vzdáleností v rámci obou pohlaví/, pokud já dám půlmaraton za 1:56 stejně jako Janka, Janka je o dvě třídy výš:-)/

Zakončím optimistickou vizí pro další rok. Janka, Ty a já běžíme půlmaraton. My dva budeme dělat nosiče vody a odtáhneme prvních 18 km. Tam Janka nasadí forsage a dá super osobák. No a my dva v pohodě doklušeme, v tomto arrangementu stejně s osobáčkem. No a všichni budeme spokojeni:-).

Tak hezký večer, Maxi

PS ač si myslíš něco o debilovi, připomínám, s tou Tvoji desítkou mi to vyšlo.

avatar

Steven 07 muž 10.08.2015 21:51:17

>> gilwen77, 10. 08. 2015 02:13:32

Jani, strašně moc Ti držím palce, ať Ti to s tou desítkou vyjde.

A Steven už je přede mnou, jen si ho zatím nezměřil, ten svůj rekord. A to myslím vážně, já falešně nelichotím. Nedělám to dětem, nebudu to dělat dospělému chlapovi.

Fakt nevím, co na to napsat. Jsem strašně rád, že to takhle vidíš, já o sobě mám podstatně horší mínění. Ale na druhou stranu, je mi to příjemné, že mi věříš. Radši pro to něco udělám, než abych se vypisoval, proč to nejde.

Vůbec nemám rád slovo nejde, nějaké negativní reakce, prognozy, výmluvy, jakékoliv negativní ovlivňování psychiky, víš o čem mluvím, nebudu kázat vodu a pít víno. /pít víno budu, Ježišikriste, co jsem to zase napsal:-)/

Moc děkuju a ještě jednou moc držím palce:-) Steven

avatar

Sloviensko

rudo muž 10.08.2015 22:47:07

>> Steven 07, 10. 08. 2015 20:51:23

Jsem strašně zvědavej jak zareaguješ na ruku k smíru........

ale jasne prijimam a podvama, ja predsa konflikty nepotrebujem

len pisem to o com si myslym ze je spravne napsiat a nemozem to

nenapisat len preto ze niekomu sa to nebude pacit

vzdy sa nieco niekomu pacit nebude

to by sme mohli vsetky debaty dopredu zrusit.

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Steven 07 muž 10.08.2015 23:02:37

>> rudo, 10. 08. 2015 22:47:07

Jsem moc rád, že to pojímáš takto. To nám dovoluje ušetřený čas věnovat opravdu důležitým věcem, ................... a neztrácíme se zcela zbytečně ve virtuální diskusi:-).-

Všetko dobré:-)

Steven

avatar

Sloviensko

rudo muž 10.08.2015 23:06:07

>> Steven 07, 10. 08. 2015 23:02:37

;-)

ale aby to bolo jasne je to ine zmurknutie jak na Janku

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Steven 07 muž 10.08.2015 23:29:27

>> rudo, 10. 08. 2015 23:06:07

Tak to se mi ulevilo...........;-)

avatar

Sloviensko

rudo muž 11.08.2015 00:03:06

>> gilwen77, 10. 08. 2015 23:51:58

Nebo to mají jednodušší bytosti lehčí, že nehledají dvojitý skrytý podtext, a proto jsme free :-)

to sa predavaju " free range chicken " ovela drahsie

aj ich vajcia

ale aby som podporil povodnu temu

vcera vecera:

brokolica zuccina struckovy hrasok na pare a ku tomu losos kratko povareny vo vode

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 11.08.2015 22:05:44

>> gilwen77, 11. 08. 2015 21:56:49

chces duathlon ?

tak sa mozes pytat co potrebujes

ak to bude vazne mozme sa spytat majtersky europy v duathlone

a preco som vymazal ? vies slusna navsteva ked ju vyhadzuju tak odide

nehram predsa americke okupacne armady

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 11.08.2015 22:07:05

>> gilwen77, 11. 08. 2015 21:56:49

Bicykel mi v kôlni plače.

pocul som sa holky rozpravat :

ked mas dobre sedadlo, bicigel lepsi ako sex

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Steven 07 muž 11.08.2015 22:14:36

>> gilwen77, 11. 08. 2015 21:56:49

Steven to tady infikoval a už se to tu šíří jako mor :-x ?????? :-)

avatar

Sloviensko

rudo muž 11.08.2015 22:19:54

>> gilwen77, 11. 08. 2015 22:15:13

jaj ved nejde o velkost a macatost

ale ako na nom jazdis

technika styl slapania drzanie tela

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 11.08.2015 22:54:09

>> gilwen77, 11. 08. 2015 22:37:30

postriziny znam

to nam nadrzanym v kasarnach premietali viackrat kurvy lampasacke

z behu skocit na kolo a ist neni problem

z kola skocit na zem a bezat je velky problem, nohy nechcu a nevedia bezat

vzdy ked sa ides ciglovat hnes ako zlezes daj si aspon 1km beh alebo zopar roviniek

vsetko ti bude zavadzat aj vlastne nohy

toto treba trenovat furt

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Sloviensko

rudo muž 11.08.2015 23:29:49

>> gilwen77, 11. 08. 2015 23:16:01

dobra otazka, neviem ci to ma nejaky ucinok na zlepsenie niecoho

pouziva sa to len na pripravu na duathlon-triathlon

inak to asi nema velky zmysel

ako som pisal existuje : „reverse brick“

teda naprikald ked behas dlhy trenink v priprave na maraton koli tukovemu metabiolizmus a extremne aerobnej vytrvalosti a podobne talafatky

tak behat 3–4 hodiny je dost pretazujuce na nohy a roskantne na zarnenie ak sa pocas tyzdna behat aj kvalita

a tak jeden vetran maratonec vymyslel reverse brick

bezi len tak dlho dokedy vie drzat perfektnu formu a nic v nohach este nie je zatuhnute bolestive, ale ide aj o svaly okolo chrbtice

tyopicky naprikald bezis 90 minut v tmepe podla maraton systemu:

M+20, M+40 az M+60, extremne snad aj M

a hned po 90 minut skocis na cicigelk a jazdis naprikald daslie 2 hodiny

bez jedla len voda, unavene nohy sa na kole uz nezrania zaroven prebieha akasi regenracia obychanych osti a klbov

alternativa je 90 minut beh na suchu a skocit do vody a pokracovat s DWR

treba si to logisticky premyslet ako bezat ku rybniku alebo ku plavarni alebo sa vratit ku kolu

myslet na pocasie aby si spotena z behu na kole nemrzla, pripadne bleskovo prezliet obliect

ako prakticky navod sa udava ze po dobehu a zacati kola alebo DWR by nemalo uplynut viac ako 5 minut

teda dobehnes do plavarne, cvaknes si listok, zhodis zo seba handry skocis do sprchy na par sekund a skocis do bazena a jedes na kole ;-)

a niekde medzi tym ak nezabudnes si mozes aj natiahnut plavky

za tych 5 minut sa metabolizmus nezastavi a nepokazi

Motto: you can't stop, what is coming !
Nalezené položky: 8152 První Předchozí | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.