Kniha Jak uběhnout maraton za 100dní - budete někdo běhat podle ní?
Pardubice
Tomas_Pce 08.05.2009 09:25:25
Ahoj tak kdo běží PIM Pavlína, Hanice, Tomas_Pce a kdo další odsud???
Brno
Petr Kaňovský 14.06.2009 21:00:26
Ahoj, tak se za týden chystám na třetí maraton v životě, první dva pokusy měly časy 5:02 (Stromovka – říjen 2008) a 4:20 (Bratislava – březen 2009). Tentokrát se ale bude jednat o členitou trať (profil je na http://pl.wikipedia.org/…Wyszehradzki). Zatím vůbec netuším, na jaký čas běžet a jakou zvolit strategii. Běhal jsem letos zejména na kratších členitějších tratích, nejlépe 6,3 km rychlostí 4:34/km nebo 15,8 km rychlostí 5:16/km. V Bratislavě jsem půlmaraton běžel rychlostí 5:32/km, ale výsledný průměrný čas byl 6:10/km. Děkuji předem za všechny vaše názory.
Praha
Štefan 15.06.2009 01:04:45
Jak už jsem psal, je tam krutý závěr. Kromě toho i stoupání na Vabec je dost těžké, ale je to ještě v první polovině, to má obvykle člověk ještě dost sil. Osobně bych začal hodně opatrně, podle těch tvých uváděných časů tak kolem 6:30 – 6:40/km. Jinak, tam jsem měl o 20 min. horší čas než loňský nejlepší. I když u mne to moc nevypovída, protože jsem loni maratóny bral spíš jako přípravu, přeci jen to naznačuje obtížnost. Budu Ti držet palce.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.