Nízkosacharidová strava a vytrvalosť
jm1 10.03.2016 14:05:26
>> rudo, 10. 03. 2016 13:03:48
>> Desert, 10. 03. 2016 13:14:14
Trochu mi to pripomina klasicky AUS pristup ve stylu „dravci jsou skodlivi, protoze zerou kralicky, pojdme je vyhubit“
Černé Voděrady
MartiNo 10.03.2016 14:11:23
>> jm1, 10. 03. 2016 14:05:26
Vyhubit dravce nebo králíčky?
jm1 10.03.2016 14:21:30
>> MartiNo, 10. 03. 2016 14:11:23
Pokud si dobre pamatuji, bylo tam aplikovano oboje (= a dale mj. i pristup ala Haskova povidka Aféra s křečkem )
max39 10.03.2016 16:52:10
>> Brutto, 10. 03. 2016 12:34:05
Brutto dakujem.
To co napisal RUDO mi je samozrejme jasne(nestihol som ale este na to reagovat).
Skôr som potreboval pocut ,ze z hladiska premenlivych treningov/zavodov(rychle,ultra,cross) je pre Teba asi vhodnejsie trenovat na akomsi rozmedzi medzi ketozou a beznym metabolizmom.
I ked RUDO tvrdi ,ze to môze byt z hladiska zavodnej perspektivy kontraproduktivne.No ale co spravit ak chalan ako ty chce zavodit casto.RUDOV spôsob je asi skôr urceny pre zavodnikov specializujucich sa na 2–3 hlavne zavody rocne.
Tu uz ale mam otazku na RUDA.
RUDO nie je teda vhodnejsie pre uplneho hobika bez zavodnich ambicii sportovat/behat(schvalne to nenazyvam treningom) pre radost ist na vyssie(nie vysoke) sacharidy???Mozno pre nizsiu unavu,rychlejsiu regeneraciu atd.
Dakujem MAX
Brutto 10.03.2016 19:26:37
>> max39, 10. 03. 2016 16:52:10
jasne, ale ja si osobne myslim, ze v priebehu roka je mozne kombinovat cisty tukovy a zmiesany metabolizmus prave v zavislosti od toho, ake druhy pretekov prichadzaju. Ja mam toho sice viac, to je pravda, ale take pomyselne vrcholy mam len tri v roku. Stale som ale hobik, takze zas az tak moc to riesit netreba :)))
Desert 11.03.2016 06:19:31
>> jm1, 10. 03. 2016 14:21:30
neboj, za chvíli budeme řešit saponizaci olivového oleje,
rudo 11.03.2016 06:52:11
>> jm1, 10. 03. 2016 14:05:26
sim te co blaznis, AUS pristup preci nehubi drvace aby setril kralicky
britska blbost naimportovat kraliky na kontinent vedla k devastaci a kraliky se ted snazej vyhubit virusama GM i strilenim staveji se ploty, kere nefungujou
vse je pro ti kralikum
pomylene ovsem, vse by melo bejt proti kralovne
rudo 11.03.2016 06:58:46
>> max39, 10. 03. 2016 16:52:10
""" RUDO nie je teda vhodnejsie pre uplneho hobika bez zavodnich ambicii sportovat/behat(schvalne to nenazyvam treningom) pre radost ist na vyssie(nie vysoke) sacharidy???Mozno pre nizsiu unavu,rychlejsiu regeneraciu atd.
Dakujem MAX """
protiotazka: co je ciel takeho rezimu ?
zdravotne a najme nestarnuco je lepsie na minime cukrov
co sa tyka pohodlnosti treninkov je zrejme pohodlene (vhodne?) mat aj cukry, lahsie sa beha ale nejak ti cele nikam nesmeruje.
tu je zaujimava tema-myslienka otazka sezonnosti stravy alebo sezonnosti systemu
(kamaratka pise v cestine knihu, ale nie v tomto zmysle)
ked sa rozdeli rok podla toho co kedy dozrieva a mam cast sezony ked idem len na ovoci a mam nula tukov a dam oddychnut tukovemu traveniu
a potom ked uz nedozrieva ovocie, tak prejdem coste na tukovu stravu ako zacnu dozrievat klobasy slanina jaternica a tlacenka
staci si len spomenut na minule zivoty na slovenskej dedine ked nebola elektrina, neboli chladnicky mraznicky a neboli supermarkety
co sa kedy jedlo a ci bolo kedy k dispozicii
a nedat sa popliest holymi kozami, ktore dali odpoevd na otazku :
" vy zabijite v lete ? "
" prase si zlomilo nohu, tak zabijime "
(postriziny)
Postrizin
SlavoK 11.03.2016 07:12:22
>> rudo, 11. 03. 2016 06:58:46
Vzhladom k tomu, ze ja byvam v dedinke Postrizin, tak ja mam trvale povolenie… nieco ako agent 007
rudo 11.03.2016 07:24:06
>> SlavoK, 11. 03. 2016 07:12:22
povolenie na prasa alebo na tie kozy ?
Postrizin
SlavoK 11.03.2016 07:37:33
>> rudo, 11. 03. 2016 07:24:06
Proste trvale povolenie, bez vynimky.
Tri dni ma nahanali, aj tak ma nedostaliii.
Desert 11.03.2016 07:43:47
>> SlavoK, 11. 03. 2016 07:37:33
a ví to i tvoje drahá polovička?
Postrizin
SlavoK 11.03.2016 07:47:22
>> Desert, 11. 03. 2016 07:43:47
Kdo se pta muze se moc dozvedet. Tak ja se radsi neptam a svoje trvale povoleni vyuzivam dle vlastniho uvazeni.
rudo 11.03.2016 08:19:51
>> SlavoK, 11. 03. 2016 07:37:33
este Ta 3 dni budu a potom je regeneracny den
pri zmene rezimu su trvale povolenia anulovane
rudo 11.03.2016 08:26:50
ale aby bolo jasne , ja som ten co klobasu kaze a ranajkuje:
ryzovy kolac s makom a broskynami z kompotu to som dal vecer zapiect a teraz rano som to zajedol este aj susenymi svetskami a prave vyrazam na rege klus s minifartlekom do zimneho zahmleneho rano
tak uvodim ci plati Maxova myslienka ze sa lahsie beha s plno cukrovym bruchom
Brutto 11.03.2016 08:30:52
>> rudo, 11. 03. 2016 08:26:50
Fuha, tak to je bomba :)
Postrizin
SlavoK 11.03.2016 08:35:31
>> rudo, 11. 03. 2016 08:26:50
Nejak mi tu nieco nestimuje – ranajky, zahmlene zimne rano… na Bratislavsky hamburg zajtra nejdes?
rudo 11.03.2016 08:38:26
>> Brutto, 11. 03. 2016 08:30:52
tak aby som to skompletoval:
dal som uvarit hnedu ryzu do velkeho hrnca do postele
a potom som ju zmiesal so : skorica kakavko mlety lan mlety mak struhany kokos, 2 vajcia , trosicku cukru trosicku vanilkoveho cukru a nakrajane broskve z velkej konzervy a cast toho nalevu som na to nalial. zapekalo sa to uz neviem ako dlho a neviem pri akej teplote
i bomboj kalornoj oni grozjat narodam
rudo 11.03.2016 08:39:47
>> SlavoK, 11. 03. 2016 08:35:31
nejdem
but I like the way you think
České Budějovice
PaKo 11.03.2016 11:15:23
>> rudo, 11. 03. 2016 08:38:26
Mě zase nesedí něco jiného… Rudo, není právě tento tvůj gáblík ztělesněním onoho pověstného smrtícího cukro-tukového comba?
Toho bych se od tebe nenadál
Brutto 11.03.2016 11:18:47
>> PaKo, 11. 03. 2016 11:15:23
Hmmm toho tuku tam zas az tolko nie je (trochu v kokose a trochu vo vajciach), takze toto je skor take cukrovo-sacharidove kombo :)
Ja sa zas prezmenu tesim na dnes vecer – mam naplanovane moje jogurt kombo :))))
rudo 11.03.2016 11:23:47
tak aby som sa napravil:
cibula por hrasok paradajka na panvici na lecovo do toho zazvor a 3 vajcia a ku tomu cesnak uz surovy
bez sacharidov
Brutto 11.03.2016 11:29:37
>> rudo, 11. 03. 2016 11:23:47
Tak aby sme boli napraveni uplne, na 100 g: Varena cibula 10 g sacharidov
Hrasok vareny 16 g Por vareny 8 g Cesnak surovy 33 g Paradajka varena 4 g
Zázvor 18 g
:))) Jasne, viem ako si to myslel, len vrtam :)
České Budějovice
PaKo 11.03.2016 11:34:46
>> rudo, 11. 03. 2016 11:23:47
To už je lepší
>> Brutto, 11. 03. 2016 11:18:47
Já zase ricottové combo od Kláry z kopce http://conovehonakopci.cz/?…. Pouze datlí dávám polovic, místo ovesných vloček tam šoupnu ty zbylé žloutky a doprostřed dám čtvereček či dva 90% čokolády. Peču ve muffin formách. Jako čokoholikovi ti to můžu opravdu vřele doporučit, je to exkluzivní zejména při konzumaci za tepla, kdy ta čokoláda vyteče ven … slinty slint
rudo 11.03.2016 11:37:12
>> Brutto, 11. 03. 2016 11:29:37
tak hlasim popredu dalsie jedlo co pride ako bielkovinovy zakusok:
Tvaroh mekky zmiesany so skoricou a kakavkom :
bielkoviny 11.5 sacharidy 4 tuky 0.3
na 100g, x 250g
Brutto 11.03.2016 11:46:35
>> PaKo, 11. 03. 2016 11:34:46
>> rudo, 11. 03. 2016 11:37:12
Boha hosi, teraz ste mi narobili chute. Idem si ohriat obed aj ked som ho mal nachystany na neskor (inak – cervena repa, zeler, paprika, medvedi cesnak, hliva, bryndza)
Ricottove muffiny som si ulozil, zajtra robim :)
rudo 11.03.2016 11:52:35
>> Brutto, 11. 03. 2016 11:46:35
tak hlivu a cervenu repu ( po nasom cviklu ) som robil niekolkrat tento tyzden
Skritek Hugo 11.03.2016 11:52:58
>> SlavoK, 11. 03. 2016 08:35:31
Jeste pridam kousek skladanky – Rudo pise v jine casy, nez psaval
rudo 11.03.2016 11:55:45
>> Skritek Hugo, 11. 03. 2016 11:52:58
no jo stare dobre casy, dyt se to de o hodinou posunout
gilwen77 11.03.2016 12:12:14
>> Skritek Hugo, 11. 03. 2016 11:52:58
Som neni hociaký špijón, ale čekám, zda Ruda jen tak „náhodou“ nezačne používat diakritiku
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.